صفحهها: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14
1nafar نوشته است:سلام
یه فایل هم هست که توش نقشه و تست برنامه هست به نام robat.dsnکه ایکونش کره زمینه و باید با پرو توس 7.2 بازش کنی که تو سایت های مختلف واسه دانلود وجود داره
در مورد نقشه باید بگم که کاملا درسته وباید از همین روش استفاده بشه (من تو فایل پروتوس جای فتوسل ومقاومت یه دونه پتانسیومتر گذاشتم).
وقتی شما از دستور config adc استفاده میکنید این پورت(port a) به طور خودکار به عنوان ورودی adc پیکر بندی می شود.
شما عکس ها را داخل یه پوشه بریز و با برنامه win rar اون پوشه رو فشرده کن بعد بذارش روی سایت .
سلام ممنون از توضیحاتتون.برد موتر رو میذارم
سلام
برای چرخها میتونی از ماشین های اسباب بازی که دارای موتور هستند استفاده کنی.
..
سلام میبخشین دیروز امتحان داشتم نتونستم بیام و چرخ واسش گرفتم.سرعت اینترنتم پایینه نتونستم عکس بردموتورو واستون بذارم.امروز فردا واستون میذارم.نخواستینم ایمیلتونو بهم بدین به ایمیل شما بفرستم
سلام
توی سایت باشه بهتره دیگران هم میتونن استفاده کنند.
توی سایت باشه بهتره دیگران هم میتونن استفاده کنند.
باشه هرجور شما بخواین
زری نوشته است:1nafar نوشته است:سلام
سنسورها رو بازاویه 30 درجه نسبت به هم بذار البته بهترین زاویه در عنل وبا امتحان کردن بدست میاد
اگه میتونی چند تاعکس از برد موتورها بذار
توبرنامه setکرده portc.0یا portc.1 این 2تا مربوط به موتورن حالا نباید حالتهای دیگه ای هم واسه سنسورهادرنظر بگیریم عکس بردم فردا واستون میذارم
ببخشیدبعداین همه مدت این عکسای بردموتورهارو میذارم.ببخشید
سلام
این ایسی که استفاده کردی شمارش چیه
اگه میتونی نقشه شماتیک رو بذار
این ایسی که استفاده کردی شمارش چیه
اگه میتونی نقشه شماتیک رو بذار
نقشه شماتیکو ندارم.L298N
سلام
پس اون بردی که عکسش رو گذاشتید رو اماده خردید یا از روی چیزی باز کردید؟
.........
پس اون بردی که عکسش رو گذاشتید رو اماده خردید یا از روی چیزی باز کردید؟
.........
سلام
نگفته بودم؟من قبلا یه ربات مسیریاب ساخته بودم از رو اون بازش کردم.چرا واسه کم و زیاد کردن سرعت موتورها تو برنامه pwm استفاده نمی کنید؟ حport c رو واسم توضیح بدین پایه0و 1و2و3
سلام
چرا واسه کم و زیاد کردن سرعت موتورها تو برنامه pwm استفاده نمی کنید؟
استفادهاز pwm کار زیادیمیبر هچوننیازبه یکسو سازی داره و....
حport c رو واسم توضیح بدین پایه0و 1و2و3 ؟
ای سی های سری uln تقویت کننده ولتاژو جریان هستند که کار باهاشون خیلی راحته وبه این سادگی هم خراب نمی شن درمورد پایه هم برنامه روتو پروتوس باز کن و ولتاژ اعمالی به پایه های ایسی uln رواندازه بگیر تا از کارشون سر دراری
صفحهها: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14