ايران ويج

نسخه‌ی کامل: درخواست کمک برای ساخت ربات تعقیب کننده نور
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
صفحه‌ها: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14
سلام من این مداری که گذاشتینو فقط میتونم با پروتئوس 7.2 ببینم با 6 نمیشه؟
سلام
مدار با پروتوس 7.2 باز میشه که میتونی از سایت www.eca.ir دانلودش کنی
سلام میبخشین یکم کارام بهم گره خورده واسه همین کمتر شده وقتم واسه ساخت ربات تا چندروز دیگه درست میشه ممنون از اینکه کمکم میکنید
سلام
اگه فایل رو از سایت که گفتم گرفتی همه چیزش کامله
وقتی که برنامه رو نصب کردی و تمام شد
از منوی استارت روی گزینه پروتوس برو و روی گزینه که ای کنش مثل قفله کلیک کن بعد گزینه "فایند ال کی "رو بزن خودش اتوماتیک لیسانس رو پیدا میکنه (لیسانس باید توی کامپیوترت باشه )(میتونی دستی هم بهش ادرس بدی ) بعد از پیدا کردن لیسانس روی اون کلیک کن و بعد گزینه "اینستال ال کی" رو بزن و بعد پنجره ببند وپروتوس رو باز کن ( اگه مشکلی داشتی بگو تا فیلمش رو بذارم )
سلام نتونستم نصبش کنم تا مرحله ی اینستال میرم بقیش اجرا نمیشه.لطفا فیلمشو واسم بذارین
سلام
من به از كافي نت به اينترنت وصل مي شم و اينجا نمي تونم نرم افزار فيلم برداري از صفحه نمايش رو نصب كنم ...
سلام
اينم روش نصب كرك پروتئوس 7.2

مثل همه نرم افزارها فايل "Proteus 7.2 SP0.exe" را اجرا كنيد و NEXT را بزنيد ( چند بار ) . و گزينه اول را انتخاب كنيد .
1 - [تصویر:  2qbhush.jpg]

بعد از چند بار NEXT زدن پنجره زير باز مي شود . گزينه BROWS ( پايين سمت چپ ) را انتخاب كرده .
2 - [تصویر:  2dbt0fr.jpg]

فايل "isis_LICENCE.lxk" كه معمولا در كنار فايل اجرايي برنامه است را انتخاب كنيد . ( باز كنيد )
3 - [تصویر:  zmfe2u.jpg]

براي نصب همه كرك ها بالاي سمت چپ گزينه "ISIS PROTEUS" را انتخاب كنيد ( انگار همه شاخه هاي زيرش رو انتخاب كردين ) و كليد INSTALL ( پايين ؛ از سمت چپ سومي ) را انتخاب كرده و پيغام نشان داده شده را YES بزنيد .
4 - [تصویر:  adixoh.jpg]

اون پنجره را بعد از نصب كرك ها بسته تا به ادامه نصب پروتئوس برگرديم . كليد NEXT را زده و مراحل نصب را كامل كنيد .
5 - [تصویر:  mab89e.jpg]

حال فايل "Patch Proteus 7.2 SP0.exe" را ( در كنار برنامه هستش ) را كپي كرده و در محل نصب برنامه و در پوشه BIN آن را PAST كرده و اجراش كنيد .
6 - [تصویر:  33ju1qw.jpg]

و گزينه PATCH را انتخاب كنيد .
7 - [تصویر:  2dl2fb7.jpg]

اگر احيانا پبغامي در مورد پيدا نكردن فايل هاي مورد نظر ظاهر شد گزينه YES را بزنيد .
8 - [تصویر:  2vjr60h.jpg]

و فايل مورد نظر را انتخاب كنيد . معمولا اين فايل ها در پوشه MODELS مي باشند . ( در جايي كه برنامه را نصب كرده ايد . ) اگه نبودش يكم بگردين تو پوشه هاش راحت پيدا مي شه . آنرا انتخاب و باز كنيد .
9 - [تصویر:  241lcmq.jpg]

پس از انجام اين مراحل پنجره را بسته و با خيال راحت پروتئوس را اجرا كنيد .
10 - [تصویر:  2d8rm10.jpg]

مي خواستم اول فيلم بگيرم ؛ ولي ديدم حجمش خيلي زياد مي شه و سرعت اينترنت من هم تو مايه هاي پورت سريال با باوؤد 300 هستش .
بقيه مدل هاي پروتئوس هم يه همچين نصبي دارند . تو قديمياش (6.9) ديگه يه مرحله نصب كرك هستش( مثل هموني كه آقاي 1nafa گفتند . ) و مثل 7.2 دو مرحله نصب كرك نداره .
سلام اگه میشه واسم توضیح بدین sensor1<500 یعنی چی؟ می دونم یعنی رسیدن نور به سنسور حالا بزرگتر از 500 یا کوچکتر از 500 یعنی رسیدن نور به اون.
سلام اگه میشه شما برد سنسورشو واسم بزنین
سلام
500 یه مبنا هست
عدد دقیق رو باید در عمل بدست بیارید
سنسور کوچکتر از 500 یعنی رسیدن نور به اون
برد رو میزنم اما یه مدت کوتاه طول میکشه (کار اموزی و وخونه دانشجویی ........)
ممنون از توضیحتون.مثلا چقدرطول می کشه؟می تونم روتون حساب باز کنم؟می خوام تا نیمه مرداد حتما تمومش کنم.پس مثل هم هستیم.منم هم کاراموزی میرم هم پروژه دارم هم می رم کلاس از صبح تا8 شب.ممنون میشم کمکم کنید.بگین چه جوری می تونم از خجالتون در بیام اخه شما هم دارین زحمت می کشین.اگرم دوست ندارین اصلا دراین مورد حرفی بزنم بگین
صفحه‌ها: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14