ايران ويج

نسخه‌ی کامل: درخواست کمک برای ساخت ربات تعقیب کننده نور
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
صفحه‌ها: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14
سلام خوب بقیه جاهاشم رو واسم میگین قطعاتو کجا بذارم؟فتوسل هاش. از نوع متوسط گرفتم کوچیک نگرفتم.با سیم دیگه وصل برشون کنم نه؟سیم رو چه نوعی بگیرم؟بعد بذارمشون توی یک لوله و با یک پایه وصل بدنه رباتم بکنم؟وهمون طوری 30 درجه نسبت بهم قرارشون بدم اگه درست نمیگم راهنماییم کنید.ممنون میشم .خواهشاً سوال هایی که پرسیدمم جواب بدین
بازم ممنون
سلام
بدون سیم بهتره (پایه هاش رو کوتاه نکنید)
اونا رو توی یه لوله که دورش مشکی هست قرار بدید و با زاویه 30 تا 35 درجه نسبت به هم بذارید
مقاوتا رو می چینم روی برد برد(از اینا که توی آزمایشگاه هاست)بعد یه تیکشو از وسط برد جدا می کنم فتوسل ها رو می ذارم روش و بعد پیچ می کنم به اون یکی برد چه طوره؟ از این بردای سوراخ دار هم دارم فقط کا باهاش برام سخته نظرتونو بگین تا امروز باید ساخته بشه اگه خدا بخواد فردا جلو استاد رژه بره ،یه استاد اخمو
سلام
فکر خوبی هست
از میکرو استفاده کردید؟
میکرو چی؟برد میکرو دارم آسی آن هم atmega32.بازم اگه اشتباه منظورتونو فهمیدم بگین
سلام
خوبه
برنامه رو روش ریختید؟
سلام
بببخشید نبودم
برنامه رو نه همونو که آخرین بار گذاشتن بریزم روش؟
سلام
برای راه اندازی موتور ها از چه ایسی استفاده کردیدو اونا به کدوم پایه از کیرو متصل هستند ؟
سنسور ها به کدوم پایه وصل هستند ؟
اگه اینا درسته همون برنامه رو بریزید (اون برنامه برای uln 2003 هست و اگه از راه انئاز دیگه ای استفاده میکنید باید برنامه رو تغییر بدید)
سنسورها به پورت a میکرو وصلند از a0 تاa4. برای راه اندازی از l298n.برد میکرو من پورتهای c,d.b.a رو داره
سلام
حالا باید از pwm استفاده کنیم توی برنامه نه؟
کجاهاشو باید تغییر بدیم؟
سلام
باید از pwm استفاده بشه ، برنامه کامل تغییر میکنه
موتور ها به کدوم پایه از درایو وصل هست ، یه نقشه از چیزی که داری بذار.
صفحه‌ها: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14