۲۵-اردیبهشت-۱۳۸۷, ۱۰:۴۴:۴۲
۲۵-اردیبهشت-۱۳۸۷, ۱۱:۲۷:۲۴
كدوم فايل هاي مخابرات رو مي گيد؟
۲۵-اردیبهشت-۱۳۸۷, ۱۳:۵۰:۴۵
بانک تکست موبایل
۲۵-اردیبهشت-۱۳۸۷, ۱۴:۲۶:۱۹
اينقدر كه خلاصه سوال مي كنيد و تلگرافي جواب مي دين آدم فكر مي كنه تو بيست سوالي شركت كرده!!
اينجا محدوديت تعداد پست در روز داره، محدوديت تعداد عكس در هر پست هم داره ، حتي تو تعداد شكلك هاي هر پست هم محدوديت داره ولي به خدا توضيح دادن در مورد سوالتون نه محدوديت داره نه ماليات!!!
چهار خط درست حسابي توضيح بده ببينيم قضيه چيه مشكل از كجاست....
اينجا محدوديت تعداد پست در روز داره، محدوديت تعداد عكس در هر پست هم داره ، حتي تو تعداد شكلك هاي هر پست هم محدوديت داره ولي به خدا توضيح دادن در مورد سوالتون نه محدوديت داره نه ماليات!!!
۲۶-اردیبهشت-۱۳۸۷, ۰۸:۳۱:۰۵
Di Di نوشته است:اينقدر كه خلاصه سوال مي كنيد و تلگرافي جواب مي دين آدم فكر مي كنه تو بيست سوالي شركت كرده!!
والا ازبس تو سایتهای مختلف ایراد میگیرن که چرا این قدر بحث رو کش میدی ادم میترسه خیلی حرف بزنه و گرنه اینترنت مجانی رو گذاشتن برای همین بحثها
ببین دوست عزیز من یک فایل تکست دارم که مربوط به قبوض موبایل
مخابرات هست که باید تبدیل بشه به یک فایل فاکس پرو 2.6 داس یا یک فایل اکسس این فایل دارای مشخصات افراد هست از جمله نام ادرس و...
چون این مشخصات توی یک فایل تکس هست و همشون بصورت یک رکورد درومده من اومدم همه اونها رو براساس فیلد هاشون جدا کردم ریختم توی یک فایل اکسس برای فیلد های عددی مشکلی نداره اما حروف درست نشون داده نمیشه و اعداد داخل فیلد های که حروف دارن برعکس هست تعداد کاراکترها در محیط داس نیز بیشتر از تعداد کاراکترهای یک رشته مثل ادرس تو محیط ویدوز میشه
فکر کنم کامل مشخص شده باشه
۲۹-مرداد-۱۳۸۷, ۰۷:۵۱:۲۴
دوست عزيز سلام
نمي دونم اون فايلو از كجا اورديد اگه نمي گيد حداقل به ما هم بديد
اما جواب شما اگه مشه يه نمونه اينجا بذاريد يا به ايدي ياهم من اف بذاريد mehran_nightman حتما كمكتون مي كنم
اما جواب شما اگه مشه يه نمونه اينجا بذاريد يا به ايدي ياهم من اف بذاريد mehran_nightman حتما كمكتون مي كنم
۲۹-مرداد-۱۳۸۷, ۰۸:۱۳:۴۲
دوست عزيز سلام
اما جواب شما اگه مشه يه نمونه اينجا بذاريد يا به ايدي ياهوي من اف بذاريد mehran_nightman حتما كمكتون مي كنم
ضمنا اگه برنامه نوشته شده با فاكس رو هم بدي ميشه كاري كرد
اما جواب شما اگه مشه يه نمونه اينجا بذاريد يا به ايدي ياهوي من اف بذاريد mehran_nightman حتما كمكتون مي كنم
ضمنا اگه برنامه نوشته شده با فاكس رو هم بدي ميشه كاري كرد
۲۹-مرداد-۱۳۸۷, ۰۸:۵۵:۵۱
سلام
اول که من اون فایل رو بصورت غیر مجاز بدست نیاوردم که به شما هم بتونم بدم دوم اینکه اون رو تونستم دیکد کنم الان باهاش مشکلی ندارم
موفق باشید
اول که من اون فایل رو بصورت غیر مجاز بدست نیاوردم که به شما هم بتونم بدم دوم اینکه اون رو تونستم دیکد کنم الان باهاش مشکلی ندارم
موفق باشید