ايران ويج

نسخه‌ی کامل: ارسال و دریافت اطلاعات با استفاده از TAPI
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
دوستان من میخوام با استفاده از دستورات Tapi بیونم روی یک پورت اطلاعات دریافت و ارسال کنم اگه کسی بتونه کمک کنه ممنون میشم
noorsoft نوشته است:دوستان من میخوام با استفاده از دستورات Tapi بیونم روی یک پورت اطلاعات دریافت و ارسال کنم اگه کسی بتونه کمک کنه ممنون میشم

استفاده از Winsock برای ارسال و دریافت اطلاعات از یک پورت خیلی راحتتره.

ولی اگه نخواستی از کامپونت استفاده کنی از کلاس زیر در برنامهات استفاده کن که همون کار Winsock رو می کنه.

[attachment=999]
دوست عزیز شما درست متوجه منظور من نشدین من میخام یک پورت سریال را باز کنم نه یک پورت برای TCP/IP
در واقع من یه چیزی شبیه Hyper Terminal میخوام بنویسم که بتونیم هر پورتی را که لازم داریم باز کنیم و بعد به اون اطلاعات ارسال و دریافت کنیم
noorsoft نوشته است:در واقع من یه چیزی شبیه Hyper Terminal میخوام بنویسم که بتونیم هر پورتی را که لازم داریم باز کنیم و بعد به اون اطلاعات ارسال و دریافت کنیم
اگه منظورتون پرتهای سخت افزاریه با پورت lpt وcom میتونین بصورت یک فایل رفتار کنین و با توابع ویندوز createfile اطلاعات خودتونو بهشون بفرستین اگه میخواهین از usb استفاده کنین باید درایور بنویسین(البته درایور اماده هم پیدا میشه)
میشه بیشتر توضیح بدین چطور باید بصورت یک فایل با پورت کار کنم