۲۶-اردیبهشت-۱۳۸۷, ۲۱:۴۸:۲۱
۲۶-اردیبهشت-۱۳۸۷, ۲۳:۲۷:۵۲
معمولا این جور برنامه ها مکان فایل رو روی هارد پیدا میکنن و اون قسمت رو با 0 پر میکنند و به این ترتیب فایل مورد نظر از بین میره
چون همون طور که میدونین وقتی یه فایل حذف میشه فقط اسمش از لیست جدول فایلها حذف میشه تا بعدا به عنوان فضای ازاد ازش استفاده بشه و تا زمانی که فایلی روی این قسمت قرار نگیره فایل پاک شده قابل بازیابی خواهد بود
چون همون طور که میدونین وقتی یه فایل حذف میشه فقط اسمش از لیست جدول فایلها حذف میشه تا بعدا به عنوان فضای ازاد ازش استفاده بشه و تا زمانی که فایلی روی این قسمت قرار نگیره فایل پاک شده قابل بازیابی خواهد بود
۲۷-اردیبهشت-۱۳۸۷, ۱۴:۲۲:۳۸
سلام.
میشه فایل رو باز کرد و محتویاتش رو تغییر داد؟ فکر میکنم در این صورت اطلاعات جدید روی همون مکان در هارد ذخیره بشه.
مثلا یه آهنگی که 3 مگ فضا گرفته رو Open کنید و 100 کیلو بایت اولش رو تغییر بدید. در این صورت فکر نمیکنم مکان فایل روی هارد عوض شه و در همون جا تغییر میکنه و دیگه نمیشه بازیابی کرد.
میشه فایل رو باز کرد و محتویاتش رو تغییر داد؟ فکر میکنم در این صورت اطلاعات جدید روی همون مکان در هارد ذخیره بشه.
مثلا یه آهنگی که 3 مگ فضا گرفته رو Open کنید و 100 کیلو بایت اولش رو تغییر بدید. در این صورت فکر نمیکنم مکان فایل روی هارد عوض شه و در همون جا تغییر میکنه و دیگه نمیشه بازیابی کرد.
۲۸-اردیبهشت-۱۳۸۷, ۰۵:۰۷:۱۲
Payman62 نوشته است:میشه فایل رو باز کرد و محتویاتش رو تغییر داد؟ فکر میکنم در این صورت اطلاعات جدید روی همون مکان در هارد ذخیره بشه.خوب مسئله اول این هست که به چه دردی می خوره!؟!
مگه قرار با اون دیتا کار خاصی انجام بدیم! در ضمن به قول lord_viper فایل پاک شده فضای آزاد برای نوشتن داده ای جدیده, خواهی نخواهی خود سیستم همه یا بخشی از اون فایل پاک شده رو دستخوش تغییرات انجام می ده...
۲۹-اردیبهشت-۱۳۸۷, ۱۴:۴۲:۰۶
سلام.
ببین ممکنه پیش بیاد بخوایم یه فایلی رو طوری پاک کنیم که قابل بازیابی نباشه. چون ممکنه اون هارد دست کس دیگه بیفته و اطلاعات محرمانه رو به دست بیاره.
حالا غیر از روشی که lord گفت این روشی هم که من گفتم فکر میکنم عملی باشه. نظر شما چیه؟
ببین ممکنه پیش بیاد بخوایم یه فایلی رو طوری پاک کنیم که قابل بازیابی نباشه. چون ممکنه اون هارد دست کس دیگه بیفته و اطلاعات محرمانه رو به دست بیاره.
حالا غیر از روشی که lord گفت این روشی هم که من گفتم فکر میکنم عملی باشه. نظر شما چیه؟
۲۹-اردیبهشت-۱۳۸۷, ۱۸:۲۸:۱۸
Payman62 نوشته است:سلام.روش شما عملیه به شرطی که کل فایل یه این صورت تخریب بشه وگرنه بخشهای سالم فایل قابل بازیافت خواهد بود
۲۹-اردیبهشت-۱۳۸۷, ۱۸:۳۴:۵۲
سلام
آقا مبین میشه بگین چطوری میشه مکان فایل روی هارد رو بدست آورد؟
آقا مبین میشه بگین چطوری میشه مکان فایل روی هارد رو بدست آورد؟
۲۹-اردیبهشت-۱۳۸۷, ۲۲:۳۳:۴۴
lord_viper نوشته است:سلام.Payman62 نوشته است:سلام.روش شما عملیه به شرطی که کل فایل یه این صورت تخریب بشه وگرنه بخشهای سالم فایل قابل بازیافت خواهد بود
درسته. ولی اگه exe باشه دیگه قسمت بازیابی شده به درد نمیخوره. تازه میشه کل فایل رو با اسپیس یا یه کاراکتر دیگه پر کرد.
۳۰-اردیبهشت-۱۳۸۷, ۰۰:۳۰:۳۰
Payman62 نوشته است:سلام.درسته
درسته. ولی اگه exe باشه دیگه قسمت بازیابی شده به درد نمیخوره. تازه میشه کل فایل رو با اسپیس یا یه کاراکتر دیگه پر کرد.