خب این قرار بود شمارنده داشته باشه و برای هر کسی نشون بده. نمیدونم حالا چی شد. از پستای اضافی هم جلوگیری میکنه.
سلام
برای منم دیگه کار نمی کنه(اولش کار می کرد اما از زمانی که تویه فروم تغییراتی اعمال شده دیگه کار نمی کنه)
ودر ضمن پست های ارسالی خودم رو هم دیگه نمی تونم ویرایش کنم
لطفا یکی کمکم کنه
خداحافظ
مال من ردیفه
حالا تشکر کنیم نکنیم چی میشه یا نمیشه ؟؟؟
Scorpion نوشته است:مال من ردیفه
حالا تشکر کنیم نکنیم چی میشه یا نمیشه ؟؟؟
گاهی اوقات برای پاسخ یک پست فقط میخوایم از اون کاربر تشکر کنیم و حرف دیگه ای نداریم. برا اون موقعا خیلی خوبه.
چرا بعضی ها با این دکمه مشکل دارن؟ مگه فرق دکمه تشکر با دکمه ویرایش و حذف و ... چیه؟
براي شما اگه كار نمي كنه ؛ براي من اون اوايل كه شمارنده گذاشته بودين ؛ دو تا تشكر بود و هر دوتاش هم كار مي كرد ، يعني مي تونستم به هرپست دو تا تشكر بدم .
به نظر من امتياز به پست بديم بهتر از تشكر هستش . و به جاي xx تشكر شده بنويسه : x امتياز كسب شده در x پست .
فکنک بس تشکر زدن .... sql قاط زده و تو خجالتش مونده
سلام
mojtabamalaekeh نوشته است:گاهی اوقات برای پاسخ یک پست فقط میخوایم از اون کاربر تشکر کنیم و حرف دیگه ای نداریم. برا اون موقعا خیلی خوبه.
چرا بعضی ها با این دکمه مشکل دارن؟ مگه فرق دکمه تشکر با دکمه ویرایش و حذف و ... چیه؟
من که گفتم با دکمه ویرایش هم مشکل دارم.فکر کنم اولین نفرم که این مشکل براش پیش اومده(اسم ما هم رفت توی کتاب گینس
).
خداحافظ
سلام
راستی یه ایرانویچ هم یه سوتی داده اگه گفتید کجا؟
زمانی که پست رو ارسال می کنی می نویسه:
پشت شما ارسال شد.(می دونم به این موضوع ربطی نداشت ولی حالا دیگه
)
خداحافظ عزیزان(خداحافظی جدیده)
سلام
کسی نمی دونه این مشکلاتی که دارم از چیه و چطوری حل می شه؟
خداحافظ
مشکلات رو با توضیح کامل بگین تا بررسی کنم .
مثلا : چه زمانی اتفاق می افته؟ چه اتفاقی می افته ؟ اگه حالت خاصی اتفاق می افته از اون صفحه عکس بگیرین و بذارین .