سلام لطفا یکی این پروژه رو به زبان اسمبلی بنویسه برای دانشگاه تحت داس اسمبلی دانشگاه است.
لطفا سریع خوهش می کنم فقط سریع
برنامهاي بنويسيد که يک عدد با حداکثر سه رقم صحيح و دو رقم اعشاري از کاربر بگيرد و آن را به حروف فارسي روي مانيتور نمايش دهد
نمی دونم گفتن اینجا پست بدیم تا جواب بگیریم ولی بازم جوابی نیست کسی بلد نیست اسمبلی ؟
متاسفانه اینجا محلی برای درخواست پروژه های تجاری هست نه تکالیف دانشگاهی . همچنین هیچ کدوم از دوستان اینجا فرصت ندارند که پروژه ها و تکالیف کاربرهای دیگه رو انجام بدن . این برنامه زیاد سخت به نظر نمیرسه . شما اگر علاقمند هستید که تکلیف دانشگاهی خودتون رو انجام بدین باید تلاش خودتون رو نشون بدین . برنامه رو تا جایی که میتونید بنویسید بعد مشکلاتی که باهاش برخورد کردید رو همین جا مطرح کنید تا برطرف کنیم. اگر دنبال کد حاضر و آماده برای پروژه خودتون میگردید اینجا فکر نکنم پیدا بکنید !!
پروژه تجاری ؟ !!!! اینم فکر نکنم پیدا کنی !!!
پروژه تجاری پیدا کردنی نیست . باید پول بدی برات بنویسن !!!!! تا اونجا که من میدونم این بخش از انجمن تقریبا برای این هدف ایجاد شده ( اگر چه رفع اشکال پروژه ها شامل این وضعیت نمیشه )
در هر صورت خودم علاقه دارم که اینجا کمک کنم ولی چون شما علاقه ای به انجام پروژه ندارید ، من هم دلیلی نمیبینم که مسئولیت انجام تکالیف کسی رو بر عهده بگیرم !