سلام .
میخواستم به امید خدا اگه بشه توی تاپیک چندتا قفل معرفی کنین و طریقه رایت شون رو هم بگین و طریقه گذاشتن روی سی دی .
مثلا الان قفل های لیزری رو با الکل رایت میزنن .
مثلا قفل های secur disk اگه درست نوشته باشم ، باید با clon رایت کنی اگه با الکل ایمیج بگیری بعدش رایت نمیشه میگه حجم سی دیت کمه ، بنابراین باید با clon ایمیج گرفت بعد رایت کرد .
اگه میشه این قفل ها رو هم مورد بحث مون قرار بدیم .
1. قفل های که حجم فایل ها رو زیاد میکنه مثلا میبینی که روی سی دی 700 میگی 3 گیگ رایت کردن .
2. قفلی که یک پوشه به اسم /| JB |\ میسازه بعد نمیشه رایتش کرد .
من که دیگه یادم نمیاد اگه شما یادتون اومد اضافه کنین .
ممنون
رايت اين سي دي هايي كه گفتي با CloneCD يا BliandWrite مثل كره خوريه!! قفل نگهبان اسمش آشناست ولي نمي دونم چطور از برنامه محافظت مي كنه. بايد در مودش بيشتر توضيح بدي
سلام DiDi جان .
درسته هونطوری که گفتی مثل کره خوریه ؛ راستش تا حالا من همینطوری با کلون ایمیج میگرفتم بدون اینکه پروفایل هاشو داشته باشم . حدود 90 تا پروفایل از کلون امروز گرفتم اگه کسی لازم داشت بگه تا بزارم (هرچند که کلی ریخته) .
این قفلی رو که میگم مال شرکت کیانا هستش این هم سایتش :
کد:
http://www.negahban.com
http://www.protectionkey.com
میگن نویسنده قفل ها مهدی معاضدی هست ، البته از توی فایل ها هم میشه اینو فهمید .
راستش الان من اموزشی 3d max از نسل جوان رو دارم . توی سی دی یه پوشه داره به اسم !!!!!!!! که خالیه و یک پوشه دیگه به اسم !LOCK.CD که چند تایی فایل توشه و دیگه اتوران برنامه و پوشه دیگه ای که برنامه های مورد نیاز اتوران توشه ، خبری از فیلم هاش هم نیست ( قفل من مال ورژن Golden Edition Plus Version 4.0 هستش ) .
حالا این قفل چی بلای سرش میاره من نمیدونم .
این مطالب پایین رو هم از توی نت پیدا کردم .
1. نگهبان رو بايد براش CUE درست كنيد و با CDRWIN رايت كنيد.
2. میگن با PreGap Image Builder v0.12 میشه قفل نگهبان رو شکوند
3. میگن واسه قفل های جدید کلون ورژن جدیداش به درد نمیخوره ورژن 2,8 اون ورا خوب جواب میده .
حالا هرکدوم درست یا غلط شو شما تایید کنین .
سلام .
انگاري اين يكي دو روزه كسي پيدا نشده جواب بده .
DiDi جان اون حرفهايي رو كه زدم درستن يا نه بابا يه جوابي بدين ديگه . . . . .
اگه ميشه كمك هاي زير رو هم بكنين . اگه كسي ميتونه بگه .
براي اولي طريقه ساخت CUE رو بذارين .
برا دومي خود نرم افزار و اگه كرك لازم داره .
برا سومي فقط كركش، خودشم كه از سايت
www.oldversion.com ميتونين دانلود كنين .
خيلي ممنون .
سلام
چند بار جواب رو نوشتم ولي متاسفانه فروم مشكل داشت و پستهاي من ارسال نمي شد!
براي قفل نگهبان هم مي توني با الكل 120% و هم با Blindwrite يه ايمج CUE بگيري . البته آقا مبين هم يه آموزش داشتن براي رايت قفل نگهبان ، اگه بتونم برات مي فرستم ولي كلا ساده است و با اين برنامه ها مي شه رايتش كرد.
در مورد دومي هم بايد بدوني كه استفاده از GAP يه روش بسيار جالب براي رايت سي دي هاي قفل دار هست كه BlinWRiteاز اون استفاده مي كنه و يه نوع پيشرفته تري از اون به نام A Big Gap هم داره كه فقط تو نسخه 2 از اون استفاده كرده و بقيه نسخه ها ندارن. احتمالا به خاطر آسيبي كه به سي دي رام ميزنه برداشتنش.
اصولا برنامه هاي قديمي قفل هاي قديمي رو خوب رد مي كنن و برنامه هاي جديد هم قفل هاي جديد رو ، حالا اگه يكي بياد از قفل هاي قديمي استفاده كنه (يا از روش هاي قديمي ) خوب پر واضحه كه برنامه هاي قديمي ممكنه بهتر جواب بدن هر چند برنامه هاي جديدتر هم همون توانايي رو دارن ولي به طور پيش فرض براي قفل هاي جديدتر برنامه ريزي شدن و براي اون قديمي ها بايد تنظيم بشن.
نقل قول: میگه حجم سی دیت کمه
من یه برنامه دارم که سکتور صفر کارت های مموری رو دستکاری می کنه. مثلا رم 4 گیگ با سیستم فایل FAT32 رو تبدیل کردم به رم 32 مگ با سیستم فایل FAT16. فکر کنم اینا هم سکتور صفر رو دستکاری می کنن که در اینصورت نرم افزاری مثل ISO Booster به این چیزا محل نمیذاره و مثلا در مورد کارت مموری تمام 4 گیگ رو میخونه حتی اگه تو سکتور صفر نوشته باشه این کارت 32 مگ حجم داره. البته شما فرض کنید منظورم از کارت مموری همون سی دی هست!!! (خوب هر دو تا شون حافظه هستن)
نقل قول: قفلی که یک پوشه به اسم /| JB |\ میسازه بعد نمیشه رایتش کرد.
یه بابایی (م. ر. ت.) برای اینکه اذیت کنه اول اسم فایلهاش یه کاراکتر «|» (Pipe-Line یا همون خط لوله) میذاشت ولی Nero راحت از سی دی کپی می گرفت فقط تو ویندوز نمی تونستی اون فایل رو Copy-Paste کنی.
یه شرکتی هم بود بعد از اینکه کلی از قفل هاش تبلیغ کرده بود، گفته بود:
هر قفلی کلیدی دارد.
تازه میگفت داده هاتون رو بیارین شرکت براتون قفل بذاریم بعد خودمون رایت کنیم.
سلام .
DiDiجان چي شد اين اموزشي رو پيدا نكردي اگه پيدا كردي حتما برامون بزار دستت درد نكنه .
ممنون
سلام .
مهدي خان دستت درد نكنه ،خيلي ممنون راستش من با رپيدشير مشكل دارم اگه كسي دانلود كرد يه جايي ديگه يا همين جا بذار تا منم دانلود كنم
ممنون
حجم که نداره بندازش رو راپید باز