۳۰-اردیبهشت-۱۳۸۷, ۰۸:۱۱:۰۸
صفحهها: 1 2
۰۲-خرداد-۱۳۸۷, ۲۲:۱۷:۵۰
سؤالت واضح نیست
شاید منظورت اینه
شاید منظورت اینه
۰۳-خرداد-۱۳۸۷, ۰۱:۳۵:۰۷
فكر مي كنم منظوره ايشون از تبديل عكس به متن OCR (پردازش تصوير ) باشه
البته فكر نمي كنم با وي بي بشه تا آخر دنبال اينكار رو گرفت
به هر حال يك نمونه كوچولو پيدا كردم آپلودش كردم
اميدوارم به دردت بخوره
البته فكر نمي كنم با وي بي بشه تا آخر دنبال اينكار رو گرفت
به هر حال يك نمونه كوچولو پيدا كردم آپلودش كردم
اميدوارم به دردت بخوره
۰۳-خرداد-۱۳۸۷, ۰۷:۲۴:۲۰
حق با شماست ممکنه OCR خواسته باشه که کاری از دست ما بر نمیاد.
برنامه با ساده ترین عکس ها هم مشکل داره!!!
تازه تصاویر خروجی Part از نوع Bitmap هستند و بیخودی پسوند رو JPG کرده.
برنامه با ساده ترین عکس ها هم مشکل داره!!!
تازه تصاویر خروجی Part از نوع Bitmap هستند و بیخودی پسوند رو JPG کرده.
۰۳-خرداد-۱۳۸۷, ۰۸:۳۷:۳۱
بله منظورم همینه ocr
۰۳-خرداد-۱۳۸۷, ۲۲:۴۶:۴۶
اگر نظر من رو مي خوايي با VB6 دنبال اين كار نرو
به دليل مشكلاتي مثل سرعت و دسترسي كم پردازشي به CPU نمي توني اين كار رو حتي در سطح متوسط با VB6 انجام بدي
پيشنهاد من اينه كه با C# يا C++ اين كار را رو انجام بدي ، نه تنها اين كار بلكه ......
در ضمن من خودم از طرف داراي پر پا قرص VB6 هستم ، فقط اين رو گفتم كه وقتت رو هدر ندي
به دليل مشكلاتي مثل سرعت و دسترسي كم پردازشي به CPU نمي توني اين كار رو حتي در سطح متوسط با VB6 انجام بدي
پيشنهاد من اينه كه با C# يا C++ اين كار را رو انجام بدي ، نه تنها اين كار بلكه ......
در ضمن من خودم از طرف داراي پر پا قرص VB6 هستم ، فقط اين رو گفتم كه وقتت رو هدر ندي
۰۴-خرداد-۱۳۸۷, ۰۸:۵۴:۴۶
چیزی که میخواهم یک عکس بزرگ نیست یک عکس خیلی کوچیکه خیلی کوچیک شاید چند کلمه ای
۰۴-خرداد-۱۳۸۷, ۱۴:۴۷:۲۳
ببین اگه میخواهی ocr بنویسی هر چند کوچیک اول باید rect اون محیط رو بدست بیاری که اون کلمه داخلش نوشته شده بعد تصویر رو سیاه و سفید میکنی بعد نویز عکس رو میگیری تا لبه های نوشته کاملا جدا بشن بعد اونو میبری تو یه ماتریس 2 بعدی و چون هر نوشتهای حالتهای خودشو داره گراف اونو بدست میاری و با هم مقایسه میکنی
اگه هم میخواهی از گرافها استفاده نکنی میتونی بعد از بدست اوردن نوع و سایز فونت حروف مربوط به اون فونت رو یکی یکی مقایسه کنی و شبیه ترین رو انتخاب کنی که برای داشتن سرعت خیلی بالا باید از پردازشهای موازی استفاده کنی و عکس هم باید bmp باشه تا قابل پردازش باشه
اگه هم میخواهی از گرافها استفاده نکنی میتونی بعد از بدست اوردن نوع و سایز فونت حروف مربوط به اون فونت رو یکی یکی مقایسه کنی و شبیه ترین رو انتخاب کنی که برای داشتن سرعت خیلی بالا باید از پردازشهای موازی استفاده کنی و عکس هم باید bmp باشه تا قابل پردازش باشه
۰۴-خرداد-۱۳۸۷, ۱۸:۳۲:۴۳
lord_viper نوشته است:ببین اگه میخواهی ocr بنویسی هر چند کوچیک اول باید rect اون محیط رو بدست بیاری که اون کلمه داخلش نوشته شده بعد تصویر رو سیاه و سفید میکنی بعد نویز عکس رو میگیری تا لبه های نوشته کاملا جدا بشن بعد اونو میبری تو یه ماتریس 2 بعدی و چون هر نوشتهای حالتهای خودشو داره گراف اونو بدست میاری و با هم مقایسه میکنیاگه بشه با فرمول های ریاضی حلش کرد حاضرم برم یادشون بگیرم البته بعد از امتحانات. ولی پردازش موازی چیه؟
راستی توجه کردید OCR مایکروسافت چقدر سریعه؟ همینطور که ماوس رو می کشی رو عکس انگار داری متن رو Select می کنی نه یه عکس رو.
در ضمن متن فارسی (در واقع عربی) رو هم میتونه تشخیص بده ولی خودش نخواسته این کار رو بکنه. اینو که میگم به چشم خودم دیدم. یه روز اتفاقی برام پیش اومد. البته یه مشکل داشت و اونم این بود که تمام کاراکترها از هم جدا بودند و از چپ راست درست در میومدند. مثلا «ایرانویج» شده بود «ج ی و ن ا ر ی ا»
۰۴-خرداد-۱۳۸۷, ۲۲:۱۲:۰۳
مطمعنا اینها همه با فرمولهای ریاضی انجام میشه
پردازش موازی که از اسمش معلومه شما میتونین بجای اینکه عمل مقایسه رو نوبتی انجام بدین چندتایی انجام بدین
شرعت orc بستگی به تیم نویسنده و الگوریمهای بکار رفته در اون میشه هر کسی که علمشو داشته باشه میتونه انجام بده
برای متن عربی هم اگه تونسته حتما این قابلیت رو اضافه میکرد کیه که از فروش بیشتر بدش بیاد؟
شما وقتی برای بخشی سرمایه گزاری میکنی ایا اونو بطور کامل در اختیار خریدار قرار نمیدی تا به واسطه اون سود بیشتری ببری یا زحمت میکشی ولی نصف قابلیت رو تو نرم افزار قرار میدی؟
پردازش موازی که از اسمش معلومه شما میتونین بجای اینکه عمل مقایسه رو نوبتی انجام بدین چندتایی انجام بدین
شرعت orc بستگی به تیم نویسنده و الگوریمهای بکار رفته در اون میشه هر کسی که علمشو داشته باشه میتونه انجام بده
برای متن عربی هم اگه تونسته حتما این قابلیت رو اضافه میکرد کیه که از فروش بیشتر بدش بیاد؟
شما وقتی برای بخشی سرمایه گزاری میکنی ایا اونو بطور کامل در اختیار خریدار قرار نمیدی تا به واسطه اون سود بیشتری ببری یا زحمت میکشی ولی نصف قابلیت رو تو نرم افزار قرار میدی؟
۰۵-خرداد-۱۳۸۷, ۰۵:۴۶:۲۲
lord_viper نوشته است:شما وقتی برای بخشی سرمایه گزاری میکنی ایا اونو بطور کامل در اختیار خریدار قرار نمیدی تا به واسطه اون سود بیشتری ببری یا زحمت میکشی ولی نصف قابلیت رو تو نرم افزار قرار میدی؟من با مدرک حرف زدم چون به چشم خودم دیدم. شاید عربستان هزینه ای بابت این کار نداده. الگوریتمی که پویا باشه ورودی هر چی بهش بدی، جواب میده.
نمونه کدی که از پردازش موازی استفاده کرده باشه تو VB یا Delphi دارید؟
(یه کم پر رو تر) مطلب فارسی در این باره دارید؟
صفحهها: 1 2