ايران ويج

نسخه‌ی کامل: قطعات جدید
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
قطعات جدیدی که تو بازار اومدن ![بهتره باهاشون آشنا بشید Wink
Main Biostar A690G+
مادر بوردی که سوکت AM2+ ساپورت میکنه
FSB 2000
Ram Bus 800 Up To 4GB
Phenom -Atholn x2-Atholn-Sempron-Athlon FX -Phenom FX
[تصویر:  BioStar-A690.jpg]
یعنی برای پروسسور های چهار هسته ای ای ام دی Phenom

Main Asus P5K-PLC
FSB 1333
Support 45 NM Cpu
Ram Bus 1066 Up To 8 GB Support
Core 2 Duo And Quad Core Support
[تصویر:  P5KPL-C.jpg]

Vga Palit 8500GT +1GB
MClock 1400
Core Clock 540 MHZ
1 GB Onboard With Out Share
[تصویر:  Palit-8500GT-1GB.jpg]

Ram TwinMos Kit Dual
Kit 4GB
2 GB Per Module
[تصویر:  Twin-Mos-2GB.jpg]

قیمت از بالا
62
153
114
50
Wink
مادربرد اولی زود تر خراب می شه
مادر برد دومی بهتر هست
قیافه وی جی ای یه طوریه آدم شک می کنه! کجا اسمبل شده؟
رم Kit Dual یعنی چی؟ سرعتش چقدر هست؟ Dual چنل هست؟ ولی 4 گیگ روی یه کیت باشه چه شود...
Darg نوشته است:مادربرد اولی زود تر خراب می شه
مادر برد دومی بهتر هست
قیافه وی جی ای یه طوریه آدم شک می کنه! کجا اسمبل شده؟
رم Kit Dual یعنی چی؟ سرعتش چقدر هست؟ Dual چنل هست؟ ولی 4 گیگ روی یه کیت باشه چه شود...
Laugh
قیافه این چطوره ؟
[تصویر:  Asus-M2N-E.jpg]
وی جی ای هم برای تایوانه
کیت دوال همون دوال چنل هست (موقع خرید میگیم کیت دوال)
باس 800 هستش
4 گیگ رو یه ماژول برای پاتریوت هستش قیمت حدود 100
اونم دوال هستش ! یعنی 2 تا 4 گیگ
Wink
این مادربرد جدیده هم که گذاشتی زود خراب می شه!
راستش من تجربه بدی در این باره دارم.
خازن های اطراف سی پی یو جامد نیستند, با سهل انگاری کاربرش (نبستن سیستم تهویه و خنک کننده مناسب) توی دومین تابستون خراب می شه!
بدبختی خرابی خازن ها هم چون به طور مستقیم به سیستم تقسیم ولتاژ مربوط می شه, خرابی پاور و هارد و سی دی درایو ها رو دنبال داره...

Happy دو تا 4 گیگ مادربرد رو حسابی تپل می کنه...

آقا به اون سیستمی که دوتا هارد سریال ای تی ای رو با هم دوال می کنند چی هست؟ که روی مادربرد دومی این امکان هست؟
Shy بعد شنیدم 4 تا هارد هم می شه به همون شکل بست. اسم 4 تاییش چی هست؟ (یعنی بریم تو بازار بگیم دوبل دوال می خوایم Amaze)
نقل قول: خازن های اطراف سی پی یو جامد نیستند, با سهل انگاری کاربرش (نبستن سیستم تهویه و خنک کننده مناسب) توی دومین تابستون خراب می شه!
آی گفتی جواد جون. 8 تومن بابت تعویض دوتا خازن.
نقل قول: بدبختی خرابی خازن ها هم چون به طور مستقیم به سیستم تقسیم ولتاژ مربوط می شه, خرابی پاور و هارد و سی دی درایو ها رو دنبال داره...
بدجوری دست رو دلم گذاشتی Sad دوباره دلم خون شد. 50 تومن هم اون موقع هارد 80 گیگ.
Darg نوشته است:این مادربرد جدیده هم که گذاشتی زود خراب می شه!
خازن های اطراف سی پی یو جامد نیستند, با سهل انگاری کاربرش (نبستن سیستم تهویه و خنک کننده مناسب) توی دومین تابستون خراب می شه!
به یک چیز توجه نکردی !
فن سی پی یو های AMD روجیه هواشون به دو سمت خازن هاست !
برای همین هم هیت پایپ هارو تا اون بقل کشوندن که از باد فن سی پی یو جفتشون خنک بشن
هم خازن و هم هیت پایپ
Darg نوشته است:آقا به اون سیستمی که دوتا هارد سریال ای تی ای رو با هم دوال می کنند چی هست؟ که روی مادربرد دومی این امکان هست؟
Shy بعد شنیدم 4 تا هارد هم می شه به همون شکل بست. اسم 4 تاییش چی هست؟ (یعنی بریم تو بازار بگیم دوبل دوال می خوایم Amaze)
خوب مین دومی که خودش 6 تا ساتا داره که !
میتونی 6 تا هارد با هم داشته باشی !
مثل من (البته من 2 تا دارم !! 2 تا 250 گیگ)
میتونی 4 تا هارد با 2 تا درایو رو ساتا داشته باشی
Heart
mojtabamalaekeh نوشته است:...8 تومن بابت تعویض دوتا خازن....
باز خازن رو می شه عوض کرد یا حتی پولی که بابت هارد می دیم به جهنم, ولی اطلاعات روی هارد رو دیگه کاریش نمی شه کرد, یعنی خداحافظ
نقل قول: خوب مین دومی که خودش 6 تا ساتا داره که !
میتونی 6 تا هارد با هم داشته باشی !
مثل من (البته من 2 تا دارم !! 2 تا 250 گیگ)
نه منظورم این نبود
راستش خودم تا حالا استفاده نکردم یا حتی ندیدم
مثلا بعضی از مادربرد ها که این امکان رو دارند میاند چند تا هارد رو (2 تا هارد رو مطمعنم که میشه ولی بیشترش رو نمی دونم) با هم استفاده می کنند به این ترتیب که وقتی یک درایو می سازیم در واقع اون درایو روی همه هارد ها تشکیل می شه و بر فرض مثال اگر یک نفر یکی از هارد ها رو ببره روی یک سیستم دیگه هیچ اطلاعاتی نمی تونه به دست بیاره چون فایل ها ناقص هستند و بقیه محتویات فایل ها روی هارد های دیگه اند:
حالا باید گفت مزایای این روش چند برابر کردن سرعت دسترسی به دیسک سخت هست و هم امنیت بالاش در نگه داری اطلاعات!
این رو نمی دونم بهش چی می گند؟!
حالا باز اگر اشتباه نکنم مادبرد هایی که پرت ساتا دورنگ دارد (مثل همون مادربرد دومی) از مچین امکانی پشتیبانی می کنند( درست و غلطش رو شما تصحیح کن)
وب اینی که میگی من تو سرور ها دیدم !
از یکی شون میپرسم که بهش چی میگن
نقل از Darg:
"میاند چند تا هارد رو (2 تا هارد رو مطمعنم که میشه ولی بیشترش رو نمی دونم) با هم استفاده می کنند به این ترتیب که وقتی یک درایو می سازیم در واقع اون درایو روی همه هارد ها تشکیل می شه و بر فرض مثال اگر یک نفر یکی از هارد ها رو ببره روی یک سیستم دیگه هیچ اطلاعاتی نمی تونه به دست بیاره چون فایل ها ناقص هستند و بقیه محتویات فایل ها روی هارد های دیگه اند:
حالا باید گفت مزایای این روش چند برابر کردن سرعت دسترسی به دیسک سخت هست و هم امنیت بالاش در نگه داری اطلاعات!"

به این کار می گند RAID کردن این هم توضیحات ومقاله کاملش:
http://www.sakhtafzar.com/article/raid.html