ايران ويج

نسخه‌ی کامل: درخواست کمک ضروری فوری فوری
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
با سلام به مدیران محترم و همچنین دوستان گرامی...
منمحمدرضا عضو جدید انجمن هستم و یه خواهشی از شما دارم که انشالا بتونم جبران کنم...
من میخوام واسه مغازم یه برنامه بنویسم ولی توش یه گیرایی دارم که میخواستم شما بهم کمک کنید و منو یه راهنمایی بکنید
من کارم سرپرستی روزنامه هستش و هر روز یه لیستی از مشترکام رو چاپ می کنم و ریز ریز می کنم و میزنم روی روزنامه ها و می دم پست ببره تحویل بده...من این کار روبا ورد انجام میدادم ولی دیگه خسته شدم و میخوام یه برنامه ای بنویسم که این کار رو بهتر و راحت تر انجام بده...حالا شرح برنامه
1-یه دیتا بیس داشته باشه که بتونم نام و آدرس مشترک هام رو روش داشته باشم با قابلیت نیو ادیت و سرچ و دلت....که بتونه هزار تا ظرفیت داشته باشه و مثلا یه شماره داشته باشه هر کدوم از این مشترک ها...
2-این اطلاعات مشترک هارو روی کاغذ آ چهار به صورت دو ردیف بچینه و هر کدومو با خط چین از هم جدا کنه و چاپشون کنه و تعداد چاپ و نوع خط چین رو هم خودمون مشخص کنیم....
3-این قابلیت رو داشته باشه که وقت اشتراک هر مشترکی تموم شد بهم تذکر بده که تمدید می کنی یا نه یا گزینه های دیگر
با تشکر از شما سروران....اگه این برنامه رو فوری برام جور کنید و راهنمایی بکنید ممنونتون میشم...
[/size]با تشکر پیشاپیش از کمک شما[/font]