۱۷-بهمن-۱۳۸۳, ۰۹:۵۹:۴۳
صفحهها: 1 2
۲۱-بهمن-۱۳۸۳, ۱۳:۰۰:۵۷
خوب دوتا مقاله جالب از دوستان بدستم رسيد .
بقيه دوستان نميخوان اقدام كنن؟؟؟
بقيه دوستان نميخوان اقدام كنن؟؟؟
۱۰-اسفند-۱۳۸۳, ۰۸:۴۴:۲۴
خوب ديگه پايان. :)
مسابقه به پايان رسيد و دو نفري كه برنده شدند عبارتند از(اصلا فقط همين دو نفر اقدام به ارسال مقاله كرده بودن) :
نفر اول آقاي گسترش.
نفر دوم آقاي مهدي ويروس.
مقاله هاي اين افراد رو به زودي ميزارم تو سايت و جايزه هم سريع اقدام به ارسال ميكنم. :wink:
مسابقه به پايان رسيد و دو نفري كه برنده شدند عبارتند از(اصلا فقط همين دو نفر اقدام به ارسال مقاله كرده بودن) :
نفر اول آقاي گسترش.
نفر دوم آقاي مهدي ويروس.
مقاله هاي اين افراد رو به زودي ميزارم تو سايت و جايزه هم سريع اقدام به ارسال ميكنم. :wink:
۱۱-اسفند-۱۳۸۳, ۱۸:۲۱:۳۴
ashkan نوشته است:خوب ديگه پايان. :)آقا ما كه فرصت نشد :( و يا توفيق نداشتيم :mrgreen:
نفر اول آقاي گسترش.
نفر دوم آقاي مهدي ويروس.
بهرحال تبريك ميگم جناب آقاي گسترش و آقا مهدي
۱۳-اسفند-۱۳۸۳, ۱۸:۰۸:۲۲
سلام
من هم دير رسيدم متاسفانه وگر نه چيزا خوبي ميتونستم بدم من تازه الان اين تاپيك رو ديدم اخه ميدوني اشكان بعد از اون مدتي كه نبودم رفتم دنبال پورتال ها و برنامه هاي اوپن سورس كلي هم باهاشون حال كردم :wink: و چيز ياد گرفتم شد مقالاتش رو ميدم بهت بزاري كنار باقي مقالات تازه مهدي جايزش رو از من گرفت :wink: گسترش هم اگر خواست بهم بگه 100 مگ فضا هم به اون ميدم :roll: موفق باشيد
ساسان
من هم دير رسيدم متاسفانه وگر نه چيزا خوبي ميتونستم بدم من تازه الان اين تاپيك رو ديدم اخه ميدوني اشكان بعد از اون مدتي كه نبودم رفتم دنبال پورتال ها و برنامه هاي اوپن سورس كلي هم باهاشون حال كردم :wink: و چيز ياد گرفتم شد مقالاتش رو ميدم بهت بزاري كنار باقي مقالات تازه مهدي جايزش رو از من گرفت :wink: گسترش هم اگر خواست بهم بگه 100 مگ فضا هم به اون ميدم :roll: موفق باشيد
ساسان
۱۵-اسفند-۱۳۸۳, ۰۹:۳۴:۰۱
ممنون آقا ساسان.
راستي آقاي گسترش بدو بيا (جايزه ميده آقا ساسان.
راستي آقاي گسترش بدو بيا (جايزه ميده آقا ساسان.
صفحهها: 1 2