ايران ويج

نسخه‌ی کامل: آموزش Hello World!
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
صفحه‌ها: 1 2 3
چرا. بعضی وقتا ارزش داره
ولی آقا محمد تا جایی که من می دونم ویندوز و لینوکس رو با سی پلاس نوشتن!
و درمورد xCopy هم اینطور که من می فهمم به نظرم برای اینکه راحت و بی دردسر اجرا بشه باید تحت زبانی برنامه رو نوشت که ویندوز نوشته شده اینطوری اون فایل های لازم الاجرا (رانتایم) توی خود سیستم عامل هستن. (حالا جدای از API هایی که استفاده می شه یعنی ما اونارو در نظر نمی گیریم.)
نقل قول: ولی آقا محمد تا جایی که من می دونم ویندوز و لینوکس رو با سی پلاس نوشتن!

خیر ! توابع API ویندوز خیلی قبل از اونی نوشتن که زبان ++C استاندارد سازی شد . نشانه اون هم ساده است و اونهم اینکه در سیستم توابع API ویندوز هیچ نشانی از شی گرایی نیست !
پس با این حساب برم C خالیشو یاد بگیرم آره؟
بهتره شما از همون زبان C شروع کنی تا کم کم مفاهیم برات جا بیافته !
Mamad2003 نوشته است:بهتره شما از همون زبان C شروع کنی تا کم کم مفاهیم برات جا بیافته !

پس حالا آموزش Hello World سی رو بذار ببینم Clap Biggrin
این C رو از کجا باید دانلود کنم؟
خود کامپایلر C :
راجع به اینها تو نت بسرچید راحت پیدا میشه:
GCC : GNU C Compiler خوب و رایگان اما حجمش زیاده
TCC : Tiny C Compiler خوب و رایگان و کم حجم (300 KB !!!!!!!!!!!!!!!!!!!) و بسیار پر سرعت ( 9 برابر قبلی! ) با امکانات کامل (مثل قبلی!!!)

IDE واسه C :
Dev CPP : عالیه ! حرف نداره! فقط مثل وی بی نیست که مثلا فرم درست کنید و دکمه توش بذارید : باید اونا رو تو برنامه و مختصات دادن و اینها پیاده سازی کنید (به نظر سخت میاد ولی یه خورده بعد آسون میشه : سخته ولی ممکنه :-) )
واسه لینوکس هم تو نت ریختن شما کافیه بری جمع کنی!!

کتاب و آموزش :
امیدوارم انگیلیسی بلد باشید وگرنه زیاد نمیتونید با سواد بشید!
واسه کتاب فارسی اینجا بگردید : arsanjan.blogfa.com
کتاب اینگیلیسی هم تو نت زیاده مثلا www.flazx.com
خیلی بلد نیستن با این سایت کار کنن اما من دو سال پیش آشنا شدم باهاش ، هنوز تو کفشم!
خیلی خوب بودن ممنون
این GNU و Tiny پس فرقشون چیه؟ آخه میگی همه چیز تینی مثل جی ان یو تازه بهتره با حجم کمتر!! بلاخره یه مزیتی باید داشته باشه این GNU ؟؟!
arian_vc نوشته است:کتاب اینگیلیسی هم تو نت زیاده مثلا www.flazx.com
خیلی بلد نیستن با این سایت کار کنن اما من دو سال پیش آشنا شدم باهاش ، هنوز تو کفشم!

وای. دارم دیوونه میشم توی این سایت. سرم داره گیج میره. یه همچین سایتای خوبی هم بود و نمیدونستیم؟
یه هفت هشت تا دیگه تشکر.
والا هنوز خودمم نمیدونم فرقشون چیه!!!
اما اگه تونستی GCC رو بگیر
یه چیز باحال دیگه که این TCC داره اینه که یه برنامه باهاش هست که توابع تو DLL رو شناسایی میکنه! ( شاید شما دیده باشید اما من تا حالا ندیدم! )

ajlajlajl قربانت! ;-)
صفحه‌ها: 1 2 3