سلام
برنامه ای می خواهم که در هنگام اجرا با هر با کلیک موس یک توپ از پایین صفحه به بالای صفحه برود اگر چندین بار پشت سر هم موس را کلیک کنیم چنین توپ در صفحه ظاهر می شود . خیلی خیلی فوری
سلام .
واسه اين كه توپت بالا پايين بياد و بره بياد خاصيت top اونو (همون توپه) كم و زياد كني ، اگه زياد شه مياد پايين و اگه كم شه ميره بالا البته اينا رو بايد توي يك تايمر بزاري. واسه اينكه با هر بار كليك هم كه باشه بايد توي روال click فرمتون خاصيت Enabled تايمرتو true يا false كني.
البته اين رو هم بگم واسه بالا رفتن يه تايمر بذار و واسه پايين اومدن هم يه تايمر .هر دوتا رو اگه بخوايي توي يك تايمر بذاري يه خورده گيج ميشي .
روي فرمت دوتا تايمر بزار و يك پيكچر باكس . ببين همين مد نظرته . با هزار زور و بلا نوشتم چون سيستمم خرابه ؛ بعضي موقع ها ميبينين اسپيس ميزنين خود كدها رو پاك ميكنه .يادمه همين سوال رو معلممون سر كلاس گفت ولي از يك كلاس 21 نفره كسي نتونست اون حل كنه !!!!!!
کد:
Public x As Integer
Private Sub Form_Click()
If Timer1.Enabled = True Or Picture1.Top >= x Then
Timer1.Enabled = False
Timer2.Enabled = True
ElseIf Timer2.Enabled = True Or Picture1.Top <= 0 Then
Timer2.Enabled = False
Timer1.Enabled = True
End If
End Sub
Private Sub Form_Load()
x = Form1.ScaleHeight - Picture1.Height
End Sub
Private Sub Timer1_Timer()
If Picture1.Top >= x Then
Timer1.Enabled = False
Else
Picture1.Top = Picture1.Top + 100
End If
End Sub
Private Sub Timer2_Timer()
If Picture1.Top <= 0 Then
Timer2.Enabled = False
Else
Picture1.Top = Picture1.Top - 100
End If
End Sub
اين برنامه اي كه شما مي خوايين چون آبجكت در حال حركت ، از يكي بيشتر نياز داره
پس بايد با Thread بنويسيش
اما چون وقت نداشتم با شبه Thread نوشتمش
اگر بازهم لازم داشتي بگو تا با Thread واقعيش رو بهت بدم
اميدوارم بدردت بخوره
سلام .
اي اي .هزار بار گفتم من حواس پرتم ها .. . .
بابا كسي نيست بگه اين برنامه ات اشتباهه .
جمعا معذرت
سلام .
من منم ، تو تويي ، تو مني ، من توام ، اينجا اينجاست ، همه چيز اشتباهي بود ؛ همه نرفته اومدن ، قبض آب جدا مي دهيم ، برق را جدا به به . . . . اگه وقت داشتي سن نخود فروش رو هم پيدا كن .(;
من نبودم دستم بود ، تقصير آستينم بود .(;
vz67 عزيز جواب من واسه سوال سمیرا اشتباهه .هرچند بي مورد هم نيست فقط اين توي خود صفحه بالا پايين مياد ميره .