ajlajlajl نوشته است:Payman62 نوشته است:Darg نوشته است:یه سی دی زدم ولی چون یک سری اضافات داره که توی هیچ سی دی دیگه ای نیست فعلا دست کسی ندادم.
جواد میدونستی تو بهترین دوست منی؟
این چیه؟
والا یک سری امکانات اضافه داره که دهن خیلی ها رو آب میندازه:
مثلا یک بسته نرمافزاری هست به اسم Sidebar که خودم نوشتم و علاوه بر ساعت و تاریخ هجری شمسی و اسلایدر و سی پی یو رم متر, برنامه لغت نامه با تم ویندوز ویستا که نسخه بهینه شده همونی هست که روی ایرانویج هم گذاشتم.
در مورد این بسته SiadeBar هیچ توضیحی نمی دوم جز اینکه این برنامه با همون کیفیت برنامه SideBar ویندوز ویستا هست ,فقط اگر می خوایند بدونید چی هست از خسرو بپرسید...
همون طور که XP SP2 خودش IE6 و WMP7 رو به شکل بومی داره, این سی به طور زاتی خودش XP SP3 هست. و IE7 و WMP11 رو به طور بومی داره.
نصبش کاملا اتوماتیک هست بدون هیچ دیالوگی از کاربر, یعنی شما سی دی روبزار برای نصب بعد از Mode Text برو به کارهات برس 40 دقیقه بعد بیا ویندوز نصب شده رو تحویل بگیر و احتیاجی هم به فعال کردن و وارد کردن سریال نامبر موقع نصب یا بعد از اون نداره.
برنامه های اضافه از سی دی هذف شدند تا از فضای آزاد به دست اومده برای Addones ها استفاده بشه, مثلا دیگه شما توی ویندوز Tour Windows XP یا OutLook یا برنامه های زاید از این دست که از هر یک میلیون نفر یک نفر هم ازشون استفاده نمی کنه رو ندارید.
به جاش برنامه هایی زیر به طور اتوماتیک روی ویندوز شما نصب می شند:
DoNet Framwork 1.1 و SP1
AdoeReader8
GPU-Z 0.2.1
CPU-Z
ISScript1150
Notepad++4.9
QuickTime Pro 7.1.3
Internet Download Manager (end version)
Winrar
Office 2003 SP2 + LIP Farsi
, ...
الان هم سعی دارم Mozilla Firefox 3.0 و ZoneAlarm رو هم جا بدم که اتوماتیک نصب بشند.
و یک مجموعه کامل از فونت های فارسی
30 تا 40 تا والپیپر با کیفیت عالی که خیلی هاشون جدید هستند.
و برای حرفه ای ها هم چند تا برنامه به درد بخور داره:
autoruns
calc+
filemon
regmon
Procexplorer
بعد دیگه تم پیش فرضش هم خودم درست کردم به اسم تم فیروزه ای Darg که فعلا فقط تصویر تسک بارش رو براتون ضمیمه کردم تو کفش بمونید. علاوه بر اون 25 از بهترین تم های دیگه هم هست که همراشه.
همراه با صفحه نصب جدید, بوت اسکرین جدید, صفحه لاگین جدید تا تنوعی باشه برای کاربر.
بازم بگم؟