ايران ويج

نسخه‌ی کامل: فیلم آموزشی فعال Active کردن ویندوز XP
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
صفحه‌ها: 1 2 3
سلام

این فیلم که به شکل فلش هست با حجم بسیار کم و کیفیت بالا به شما یاد میده چطور ویندوزتون رو Active کنید بدون هیچ برنامه یا ابزار اضافه دیگه ای:

دانلود: Active Windows XP Falsh Move
حجم: فقط 2.7 مگ
مدت: 5 دقیقه و اندی
قالب: Flash Player
زبان: فارسی

می تونید به دوستانتون و یا جاهای دیگه هم این لینک رو بدید هیچ مانعی نداره...
خودم ساختم, نظر یادتون نره Clap
سلام.
مثل همیشه گل کاشتی جواد.
البته وین من که اکتیو بود. چون مدیا پلیر 11 رو قبلا نصبیده بودم. ولی کار جالبی بود.
یه بار گفتم یه بار دیگم میگم آخرش بیلی جون از دست تو سکته میکنه.
ممنون ازت
راستش قصد دارم آموزش های دیگه ای هم به این طریق بزارم. هم ساده هست هم برای همه جور کاربر (حرفه ای یا مبتدی به درد بخور)
شما چه طور مواردی رو پیشنهاد می دید
مثلا چیزی که به ذهن من رسیده:
-آموزش فارسی کردن ویندوز
-آموزش فارسی نویسی صحیح
-آموزش نصب ویندوز XP
-آموزش نصب ویندوز Vista
حالا یه سوال ! اگر Genuine رو نصب کنیم ( بریم تو وب سایت ) و بخواییم برنامه دیگه ای نصب کنیم اونهم آنلاین بارهم مشکلی بوجود نمیاد ؟؟؟
اصلا این روش برای این هست که بشه آنلاین دیتا دانلود کرد بدون مشکل
شما اگر Genuine Advantage رو نصب کنی (تو XP سرویس پک 2 به قبل باید این کار رو کرد) یا نصب نکنی (تو سرویس پک سه به طور بومی Genuine Advantage هست) به هر حال این روش برای نصب برنامه هایی که Validate لازم دارند جواب می ده.
همین طور برای دانلود برنامه از سایت. توی فیلم چون من داشتم از سیستم مجازی فیلم می گرفتم امکان وصل شدن به اینترنت وجود نداشت. وگرنه نشون می دادم روی سایت هم جواب می ده.
شما یک دفعه که ویندوزت رو با این روش فعال کنی دیگه تمومه و بعدا راحت به اینترنت وصل شو و کارهات رو انجام بده. حتی برای به روز رسانی از SP2 به SP3 هم دیگه نه از شما رمز می خواد نه پیغام محدودیت 30 روزه به نمایش در میاد .روش های دیگه این مشکل رو داشتند که بعد از به روز رسانی بسته به روز رسان SP3 متوجه جعلی بودن کد فعال سازی می شد اما این روش این مشکل رو نداره. باز هم فرق نی کنه قبل از به روز رسانی (تو SP2 فعال کنی) یا بعد از اون (توی SP3).

نکته دیگه اینکه فعال سازی به این روش برای ساخت سی دی نصب هم کمکم کرد. تونستم سی دی نصب ویندوز XP سرویس پک سه بسازم که حتی در مراحل نصب از کاربر سریال نمی پرسه و خودش در همون مرحله نصب فعال می شه.
سلام.
فارسی نویسی صحیح رو که قبلا تاپیکشو تو ویبی زده بودی. نصب ویندوز و فارسی کردن و این کاررم که دیگه همه بلدن.
به نظرم تو اطلاعات خوبی در زمینه برنامه نویسی داری. بهتره در اون مورد مقاله بنویسی.

یه سوال. میشه از سیدی وینت کپی گرفت یا براش قفل گذاشتی؟
Payman62 نوشته است:...نصب ویندوز و فارسی کردن و این کاررم که دیگه همه بلدن...
نه بلد نیستند!
چه مطلب می گم اصلا تعجب نکنید (البته خودتون کم و بیش با این موضوع رو به رو بودید):
چند وقت پیش برای کاری پیش یک عدد مهندس کامپیوتر (سخت افزار البته) رفتم. ایشون بلد نبود ویندوز اکس پی خودش رو فارسی کنه!!!!(حالا خدا به داد کاربر عادی برسه)
Payman62 نوشته است:یه سوال. میشه از سیدی وینت کپی گرفت یا براش قفل گذاشتی؟
نه بابا, مگه ویندوز برا بابامه... Whistle
یه سی دی زدم ولی چون یک سری اضافات داره که توی هیچ سی دی دیگه ای نیست فعلا دست کسی ندادم.
سلام.
Darg نوشته است:یه سی دی زدم ولی چون یک سری اضافات داره که توی هیچ سی دی دیگه ای نیست فعلا دست کسی ندادم.
جواد میدونستی تو بهترین دوست منی؟
Payman62 نوشته است:سلام.
Darg نوشته است:یه سی دی زدم ولی چون یک سری اضافات داره که توی هیچ سی دی دیگه ای نیست فعلا دست کسی ندادم.

این چیه؟ ExclamationBiggrinAtHeartCoolShyBiggrinAmazeAmaze
ajlajlajl نوشته است:
Payman62 نوشته است:
این چیه؟ ExclamationBiggrinAtHeartCoolShyBiggrinAmazeAmaze

والا یک سری امکانات اضافه داره که دهن خیلی ها رو آب میندازه:
مثلا یک بسته نرمافزاری هست به اسم Sidebar که خودم نوشتم و علاوه بر ساعت و تاریخ هجری شمسی و اسلایدر و سی پی یو رم متر, برنامه لغت نامه با تم ویندوز ویستا که نسخه بهینه شده همونی هست که روی ایرانویج هم گذاشتم.
در مورد این بسته SiadeBar هیچ توضیحی نمی دوم جز اینکه این برنامه با همون کیفیت برنامه SideBar ویندوز ویستا هست ,فقط اگر می خوایند بدونید چی هست از خسرو بپرسید...

همون طور که XP SP2 خودش IE6 و WMP7 رو به شکل بومی داره, این سی به طور زاتی خودش XP SP3 هست. و IE7 و WMP11 رو به طور بومی داره.
نصبش کاملا اتوماتیک هست بدون هیچ دیالوگی از کاربر, یعنی شما سی دی روبزار برای نصب بعد از Mode Text برو به کارهات برس 40 دقیقه بعد بیا ویندوز نصب شده رو تحویل بگیر و احتیاجی هم به فعال کردن و وارد کردن سریال نامبر موقع نصب یا بعد از اون نداره.
برنامه های اضافه از سی دی هذف شدند تا از فضای آزاد به دست اومده برای Addones ها استفاده بشه, مثلا دیگه شما توی ویندوز Tour Windows XP یا OutLook یا برنامه های زاید از این دست که از هر یک میلیون نفر یک نفر هم ازشون استفاده نمی کنه رو ندارید.
به جاش برنامه هایی زیر به طور اتوماتیک روی ویندوز شما نصب می شند:
DoNet Framwork 1.1 و SP1
AdoeReader8
GPU-Z 0.2.1
CPU-Z
ISScript1150
Notepad++4.9
QuickTime Pro 7.1.3
Internet Download Manager (end version)
Winrar
Office 2003 SP2 + LIP Farsi
, ...
الان هم سعی دارم Mozilla Firefox 3.0 و ZoneAlarm رو هم جا بدم که اتوماتیک نصب بشند.
و یک مجموعه کامل از فونت های فارسی
30 تا 40 تا والپیپر با کیفیت عالی که خیلی هاشون جدید هستند.
و برای حرفه ای ها هم چند تا برنامه به درد بخور داره:
autoruns
calc+
filemon
regmon
Procexplorer

بعد دیگه تم پیش فرضش هم خودم درست کردم به اسم تم فیروزه ای Darg که فعلا فقط تصویر تسک بارش رو براتون ضمیمه کردم تو کفش بمونید. علاوه بر اون 25 از بهترین تم های دیگه هم هست که همراشه.
همراه با صفحه نصب جدید, بوت اسکرین جدید, صفحه لاگین جدید تا تنوعی باشه برای کاربر.
بازم بگم؟
سلام.
جواد چه قدر به ابراز علاقه من توجه کردی. ولی من بازم میگم تو بهترین دوست منی.
حالا از شوخی گذشته اگه میشد کاربر خودش برنامه های مورد نظرشو سلکت کنه تا نصب شه خیلی جالب تر میشد.
یعنی یه لیستی از برنامه ها زیر هم به صورت چک باکس قرار میگرفت تا کاربر انتخاب کنه. آخه همه که مثلا برنامه نویس نیستن تا .NET نصب شه. میدونید که .NET خیلی رو سیستم جا میگیره. البته نمیدونم منظورت نسخه کامل .NET بود یا نه. یا برنامه های دیگه مثل REGMON بین همه کاربران مورد استفاده نداره. اگه این قابلیت رو اضافه کنی دیگه معرکه میشه.
صفحه‌ها: 1 2 3