ايران ويج

نسخه‌ی کامل: درخواست کمک ضروری فوری فوری
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
با سلام من محمد رضا عضو جدید انجمن هستم...
یه خواهشی از شما اساتید و کاربران گرامی ویژوال کار داشتم و اونم اینه که من سرپرستی رورنامه دارم بعد هر روز باید یه لیستی از مشترکینم رو پرینت بگیرم و تکه تکه کنم و بزنم رو روزنامه بفرستم اداره پست...حالا....من برام مشکلاتی پیش ویاد مثل وقت گیر بودن کار و سختیکار با ورد و از این قبیل...به فکرافتادم که یه برنامه ای بنویسم که بیاد آدرس و نام خانوادگی و کد مشترکین رو بگیره و تو یه دیتابیسی سیو بکنه و امکانات جستجوو ویرایش و حذف و این جور چیزا هم داشته باشه....بعد از این طرف بیاد یه کاغذ رو به مستطیل های خط چین دار تقسیم بکنه و بیاد این اطلاعات مشترکین رو رو این خانه ها به دفعات لازم چاپ بکنه....من یه دو سه جای برنامه گیر کردم...یکی اینکه نمی دونم چجوری باید کاغذ آ چهار رو خط چین دار بکنم و به مستطیل های مساوی تقسیم بکنم و دیگه اینکه نمیدونم باید چه جوری اطلاعاتو دیتابیس کنم و چجوری روی کاغذ به ترتیب چاپشون کنم.....من خواهشم از شما دوستان گرامی اینه که در مورد این برنامه منو یاری بکنین بلکه تونستم بنویسمش...با تشکر
****************با تشکرات قبلی از همه سروران گرامی*************[/size]
سلام .
كاربر هاي تازه وارد اسم تاپيك شون رو درست انتخاب كنن
بيرون ياد گرفتي ، رشته ات كامپيوتر بوده يا . . . ؟
ممنون
لطفا عنوان تاپیک رو درست انتخاب کنین
mohammadbm نوشته است:یکی اینکه نمی دونم چجوری باید کاغذ آ چهار رو خط چین دار بکنم و به مستطیل های مساوی تقسیم بکنم
برای این کار شما طول و عرض کاغز رو به برنامه بدین و بهش بکین اگه 5 تا مستطیل میخواهین طول رو بر 4 تقسیم کنه تا سایز هر مستطیل به دست بیاد
نقل قول: و دیگه اینکه نمیدونم باید چه جوری اطلاعاتو دیتابیس کنم
برای این کار از ابزار ADO وquery استفاده کنین
نقل قول: و چجوری روی کاغذ به ترتیب چاپشون کنم
هم میتونین اطلاعات رو رکورد به رکورد خوانده و چاپ کنین هم میتونین یه گزارش بگیرین و از اون طریق چاپ کنین