ايران ويج

نسخه‌ی کامل: ارسال ایمیل
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
صفحه‌ها: 1 2
سلام.
میخوام با ویبی میل ارسال کنم. به نظر میرسه دیگه سایت http://www.emailha.com/mail.asp
کار نمیکنه.
استفاده از SMTP تو ایران جواب میده؟ نمیخوام از سایت های دیگه استفاده کنم. میخوام از سایت خودمون ارسال کنم.
البته نمیشه 100% به این روش اعتماد کرد(ارسال ایمیل با SMTP)

مثلا کیلاگرهای گروه مورتال کامبت به دلیل تعویض سرور از کار افتاده است و دیگه ایمیل ارسال نمی کنه حتی نسخه های طلایی این کیلاگرها

مگر اینکه واقعا بدونی سرور و فضایی که استفاده می کنی کاملا پایداره.

در ایران هم این روش جواب میده و می بینی که اکثر برنامه های تروجان از همین روش استفاده می کنند
من از سرور smtp یاهو استفاده کردم
ولی ادرس ایمیلی که میدی بهش میل بشه حتما باید مال خود یاهو باشه
(smtp گوگل هم کار میکنه ولی من استفاده نکردم)
lord_viper نوشته است:من از سرور smtp یاهو استفاده کردم
ولی ادرس ایمیلی که میدی بهش میل بشه حتما باید مال خود یاهو باشه
(smtp گوگل هم کار میکنه ولی من استفاده نکردم)

SMTP یاهو یا گوگل را میشه با اطمینانی بیشتر نسبت به بقیه SMTP ها در برنامه استفاده کرد

اما مثلا در برنامه هایی که نیاز به ارسال ایمیل(پسورد سندرها) دارند برای کاربر محدودیت ایجاد می کنند

و همینطور که آقای Lord_viper گفتند حتما باید آدرس مخصوص خود آن سرویس باشه

ولی بازم از هیچی بهترهWink
سلام
بچه ها من یه پسورد سندر نوشتم (دهنم سرویس شد) ولی از سایت قدیمی tajrish.com توش استفاده کردم ولی خداییش هنوز خیلی کار میده و همیشه هم اطلاعات رو ارسال میکنه
فقط یه بدی داره اونم اینه که ایمیل ها یا به bluk میره یا به spam ولی 100% ارسال میکنه
سلام.
من يه سورس براي ارسال ميل با استفاده از گوگل گذاشته بودم که توي اين تاپيک مي توني ببيني.
اميدوارم به دردت بخوره.Heart
برای اینکه به bluk نره باید از کدینگ mime استفاده کنین
mbza11 نوشته است:سلام.
من يه سورس براي ارسال ميل با استفاده از گوگل گذاشته بودم که توي اين تاپيک مي توني ببيني.

برنامتون خوب جواب میده اما نمیشه تو متن نامه از عکس استفاده کرد
mbza11 نوشته است:سلام.
سلام.
حتما باید تو جی میل میل داشته باشی؟ من میخوام از هر میلی به هر میلی بشه سند کرد.
SMTP یاهو برای ایران بسته بود. الآن باز شده؟ میشه با SMTP یاهو از هر میلی برای هر میلی میل سند کرد؟
سلام.
برنامت که ارور میده. عکس ارور رو گذاشتم.
ایمیل جیمیل با پسورد هم وارد کردم ولی این ارور رو داد. هم @gmai.com گذاشتم هم نذاشتم. ولی در هر دو حالت ارور داد.
lord_viper نوشته است:برای اینکه به bluk نره باید از کدینگ mime استفاده کنین

اینی که گفتید یعنی باید چی کار کرد که به اینباکس بره
صفحه‌ها: 1 2