سلام
کسی هست که دیتاشیتی از دوربین موبایل ( مثلا یکی از مدلهای نوکیا )داشته باشه ؟ می خواهم پایه هاشو بشناسم و یا مداری که لازم داره واسه اینکه مستقل کار کنه . ( می خواهم تو یه وسیله دیگه ازش استفاده کنم ، چون ابعادش واسم مهمه ، کوچیک تر از دوربین موبایل پیدا نکردم )
با تشکر
قسمت اصلي سوالتون رو متوجه نشدم ولي مي دونم دوربين هاي مدار بسته زيادي وجود دارند كه اندازه هايي كوچكتر از يك قوطي كبريت يا در روان نويس دارن و البته قيمتهاشون هم مناسبه. كافيه يه چرخي تو توپ خونه بزني!
سلام ، ممنون از جوابت
اما اگه به دوربین موبایل توجه کنی مبینی که حدود نیم سانتی متر مربع مساحتشه ، خیلی هم ارتفاعش کمه ، منکه نتونستم تو خیابون جمهوری ، زیر پل حافظ کوچیکتر از این پیدا کنم یا هم اندازه این ، در این مورد هم کسی از راه اندازیش اطلاع نداشت ، حالا شما فکر میکنی بشه دوربین اماده ای تو توپ خونه با این ابعاد پیدا کرد ؟ در ضمن قیمت مناسب یعنی چقدر ؟
سلام
من يدونه ديدم كه به صورت يه پيچ رزوه آهني شماره 10 بود ( يعني تقريبا يه دايه به قطر يك سانت و طولي به اندازه يكو نيم سانت) كاملا ضد آب مناسب محيطهاي نمناك !!!! ( شكلك سوت )
قيمتش حدودا 60 تومن بود. فكر مي كنم براي تهيه دوربين هاي مدار بسته به توپ خونه مراجعه كنيد مناسب تر باشه تا جمهوري چون اونجا بيشتر بورس دوربين عكاسي هست و البته قيمت ها هم بالا