سلام.
كاملا منطقي هست .
هم سطح اطلاعات كاربراي ايراني و هم علاقشون به فايرفاكس .
بعضي موقع ها انگار نمي خوايم ببينيم ..
يكيش همين تايپيك كه جواد آقا راه انداختن تا اطلاع رساني بشه .
فقط كافيه چندتا انجمن ديگه يا چندتا سايت معتبر ديگه هم اين خبر رو اعلام كرده باشند .
ديگه دو سه برابر اين آمار هم جاي تعجب نداره ..
اگه كسي به سطح اطلاعات كاربراي ايراني شك داره ..
ميتونه جواب اين سوال رو بده .. كه اين تايپيك براي چي راه اندازي شده ..!
یعنی می خواین بگین این همه جوون ایرونی چهار نفرشون نیستن که حاضر باشن کامل کمک کنن؟؟ نه دادا اینا همون بهونه های بنی اسرائیلیه...همونی که گفتم فقط... دست مافیا تو این کاراست همین و بس...
آخرین خبر داغ داغ:
در یک اقدام سریع به موقع و عالی از طرف شرکت موزیلا, ساعاتی قبل افزونه فارسی ساز زبان و محیط فایرفاکس برای نسخه 3 آن (به عنوان اولین افزونه های بهمینه شده برای نسخه 3) ,محیا و آماده بهره برداری قرار گرفت.
شما می توانید با بازکردن پنجره افزونه های خود ,آن را نصب کنید و به طور کامل از فایرفاکس 3 فارسی استفاده کنید.
https://addons.mozilla.org/en-US/firefox...?q=persian
تعداد افزونه هاي فارسي چقدر زياده؟؟!
خوشحالم که به یک انجمن از غلاقمندان فایرفاکس روبرو شدم.
داستان اینکه چرا هنوز فایرفاکس فارسی نداریم طولانی هست، فقط بگم که از موقعی که نسخه ۲ بیرون اومد ما تصمیم ګرفتیم که دیگه منتظر نباشیم و خودمون اقدام کنیم. در حقیقت این کار افراد هر کشور هست که فایرفاکس را به زبان مورد علاقشون ترجمه کنند تا به حال هم ترجمههای زیادی وجوددارند.
من از شما دعوت میکنم که به
موزیلافایرفاکس فارسی سربزنید. اطلاعات کامل درباره فایرفاکس و افزونههای فارسی اونجا هست.
ترجمه فایرفاکس ۳ مدت یک ماه پیش شروع شد و چندروز پیش آماده شد که میتونید از
موزیلا دریافت و استفاده کنید.
دانشنامه فایرفاکس شامل راهنما و آخرین اطلاعات درباره فایرفاکس هست.
در
وبلاگ میتونید آخرین اخبار و ترفندهای فایرفاکس را دریافت کنید
افزونههای فایرفاکس افزونههای محبوب شما را معرفی میکند
سیاره فایرفاکس تمام نوشتههای فارسی درباره فایرفاکس را ازوبلاگستان فارسی جمعآوری کرده و به صورت فید و یا مستقیم نمایش میدهد
پرسشها، مشکلات و نظرهای خود را در بخش
پشتیبانی مطرح کنید