ايران ويج

نسخه‌ی کامل: یه کد میخواستم که پروسه رو ببنده
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
صفحه‌ها: 1 2
سلام
آقا من دارم یه ویروس میکر مینویسم.Cool
همه کاراش درست هستش :)
الان کار هم میکنه فقط به دلیل کاربرد این دستور
Taskkill /f /IM sample.exe
که کارش بستن پروسه هستش
کاسپراسکای 7 زمانی که (فقط)باز میشه بهش گیر میده.
یه کد میخواستم که پروسه رو ببنده
اگه سورس بزارین که ممنون میشمClap
فقط اگه میشه یه چیزی به غیر از DestroyWindows باشه D:
یا حق
بستن چه پروسه ای؟
میتونین این دستور رو کد کرده و تو برنامتون قرار بدین و در هنگام استفاده decode کنین
مقالهای هم در این باره جناب didi تو سایت قرار داده حتما کمکتون میکنه
سلام آقای Lord_Viper
ممنون HeartHappy
در مورد کد کردن دستور , گشتم پیدا نکردم Question
اگه ممکنه و واستون زحمت نمیشه لینکشو بزارین.Shy
ممنونم.
بای
ببین یه for میزاری که متنتو حرف به حرف بخونه بعد اون حروف رو به مقدار عددیش تبدیل میکنی و با 255 xor میکنی
کد:
var
a,s:string;
i:integer;
begin
a:=edit1.Text;
for i := 1 to length(a) do
s:=ord(a[i])xor 255;
سلام تو رو به خدا نزاری بریا من تازه یه برنامه نویس پیدا کردم Tongue
اول بگین این کد ها الگوریتم هستن یا دلفی یا زبانی دیگه ؟
بعد خط آخر یعنی : s:=ord(a[i])xor 255; رو توضیح بدین لطفا Cool
یعد از اینکه دستور کد شد چه جوری و کجا باید دیکد کنم.
اینم ویروس میکرم .
یه نگاهی به اون بندازین اشکالاتشو بهم به عنوان یه استاد به شاگرد که منم بگین.
فکر کنم تو قسمت لود کردن تیک هایی که زده شده هم مشکل داره چون این کد
ماله یه ویروس میکری هست که من 5,6 ماه پیش میخواستم بنویسم که الان اومدم کاملش کنم.
که متوجه شدم کاسپر به دستور :
TaskKill /f /IM sample.exe
گیر میده و میخوام یه دستور جایگزین واسش استفاده کنم.
حالا این کدینگ رو کجای دلش بزارم , نمیدونم.
من تو ادیت سرور به آخر سرور 0 و 1 برای تیک نخوردن و خوردن میزارم.حالا اگه بگین این کدینگ باید کجا باشه ممنون میشم.

ببخشید یادم رفت سورس رو بزارم که بهتون زحمت بدم Laugh
http://www.black_lord.irgig.com/2/BLVM.zip
ببین این کد به دلفی هست
ord برای تبدیل کاراکتر به عدد هست
a[i] کاراکتری هست که توی رشتهش وجود داره و اگه مقدار i 10 باشه یعنی 10 همین حرف متن a هست موقع اجرا اونو دکود کنین اگه جای aوs رو عوض کنین یعد از encode این رشته decode میشه
(من فقط دلفی بلدم و sql جز اینهام هیچ زبان برنامه نویسی دیگهای بلد نیستم)
سلام.
از ای پی آی TerminateProcess استفاده کن. با OpenProcess هندل پروسه رو بگیر و با TerminateProcess ببندش.
Payman62 نوشته است:سلام.
از ای پی آی TerminateProcess استفاده کن. با OpenProcess هندل پروسه رو بگیر و با TerminateProcess ببندش.
سلام پیمان جان کسپر به این توابع حساسه پروسه هایی که این توابع داخلش باشن و بخواهن اجرا بشن اعلان میده و گرنه این روش که شماگفتین هم بهتره هم اصولی تره برای بستن یک پروسه
سلام آقا پیمان
میشه این دوتا تابع رو توضیح بدین :
کد:
Public Declare Function OpenProcess Lib "Kernel32.dll" (ByVal dwDesiredAccessas As Long, ByVal bInheritHandle As Long, ByVal dwProcId As Long) As Long
Private Declare Function TerminateProcess Lib "kernel32" (ByVal hProcess As Long, ByVal uExitCode As Long) As Long
سلام.
جناب مبین درست میگه. برخی آنتی ها به این توابع حساسن. فکر نمیکنم مناسب برنامه شما باشن.
ولی اگه بازم توضیح میخوای باید بگم که OpenProcess هندل یه پروسه رو میده تا روش کار کنیم. پارامتر اولش میزان دسترسی ما رو مشخص میکنه. میتونی از ثابت Const PROCESS_ALL_ACCESS = &H1F0FFF استفاده کنی. دومی رو هم 0& قرار بده و پارامتر سوم هم پروسس آیدی یا PID اون پروسه هست. برای به دست اوردن PID پروسس ها هم میتونی از توابع CreateToolhelp32Snapshot و Process32First و Process32Next استفاده کنی تا لیست کل پروسه ها همراه PID شون رو به دست بیاری. بعد هندل هر پروسه ای رو که میخوای ببندی به TerminateProcess به عنوان پارامتر اول و 0& رو هم به عنوان پارامتر دوم بده.
البته فقط پروسه های عادی رو میشه با این روش بست و سرویس ها رو نمیشه به این صورت بست. سرویس ها روش خاص خودشون رو دارن. باید سرویسشون استاپ بشه تا پروسشون متوقف و بسته بشه.
اگه اشتباه نکنم کاسپار دوتا پروسه داره که اگه یکیشون رو ببندی دومی اولی رو فعال میکنه وبرعکس
صفحه‌ها: 1 2