سلام دوستان
من زبان سی رو به صورت مقدماتی یاد گرفتم .
چیزایی که یاد گرفتم به شرح زیره :
حلقه تکرار for - دستورات شرطیif-swtich-while - آرایه
استادمون گفته پروژه تحویل بدید
دوستان عزیز اگه پروژه ی دارن بزان واسه دانلود ممنون میشم
با تشکر
واسه اینها که پروژه نمیشه نوشت !!! اگر منظورت یه برنامه ای چیزی هست که خب بگو برات چند مدل برنامه تمرینی بگذارم . شما حالا که یاد گرفتی باید خیلی راحت انجام بدی
تابع و دستورات گرافیکی رو هم بهش اضافه کن .
می خوام بازی تنیس بسازم چی کار کنم
ببشخید یخ چیز دیگه :
اگه محبت کنن دوستان کدش رو بزارن ضرب عدد 50 رقمی در 50 رقمی
اینم یکی از همون پروژهای پیشنهاد ی توسط استاد بود
با تشکر
اینجا فکر نکنم کسی باشه که کد آماده برای اینجور مسایل داشته باشه . برای نوشتن برنامه ضرب باید الگوریتم های مختلف اونو بدونی که کمکت میکنه این برنامه رو بنویسی :http://en.wikipedia.org/wiki/Multiplication_algorithm
سلام.با تشکر از دوستان عزیز.اگه ممکنه این برنامه رو واسه دانلود بذاریین چون بدجور بهش نیاز دارم.برنامه بنویسید که بااستفاده از علامت'*'یک مثلث متساوی الساقین رسم کند که در رأس ان یک ستاره و در سطرهای بعدی به ترتیب 3و5و7و9و...ستاره رسم شود تعداد سطرهای مثلث از ورودی دریافت میشود
(۲۱-تير-۱۳۸۹, ۰۴:۴۸:۳۸)69مرتضی نوشته است: [ -> ]سلام.با تشکر از دوستان عزیز.اگه ممکنه این برنامه رو واسه دانلود بذاریین چون بدجور بهش نیاز دارم.برنامه بنویسید که بااستفاده از علامت'*'یک مثلث متساوی الساقین رسم کند که در رأس ان یک ستاره و در سطرهای بعدی به ترتیب 3و5و7و9و...ستاره رسم شود تعداد سطرهای مثلث از ورودی دریافت میشود
سلام
n تعداد سطر مثلث،که از کاربر گرفته میشود
کد php:
cin>>n;
for(int i=1;i<=n;i++)
{
for(int k=1;k<=n-i;k++)
cout<<" ";
for(int j=1;j<=2*i-1;j++)
cout<<"*";
cout<<endl;
)
سلام اگه ممکنه برنامه یک کتابفروشی رو به زبان ++c بر به این ایمیل بفرستید
ممنون khoshi_ad2707@yahoo.com بازم ممنون خیلی نیاز دارم ترخدا کمکم کنین پروژه ی دانشجویی با تعریف کلاس،شی،ارث بری و توابع مجازی بازم ممنوووووووووووووووونم
سلام - کسی از دوستان برنامه چت ساده با ++c یا c شارپ نداره یا آدرسی از آن برای دانلود