ايران ويج

نسخه‌ی کامل: مزيت DestroyWindows
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
سلام .
ميخواستم ببينم اين تابع چه مزيت هايي داره ؟ميگن ارتباط برنامه اتو با كليه بخش هاي ويندوز قطع ميكنه .
The DestroyWindow function destroys the specified window. The function sends WM_DESTROY and WM_NCDESTROY messages to the window to deactivate it and remove the keyboard focus from it. The function also destroys the window's menu, flushes the thread message queue, destroys timers, removes
clipboard ownership, and breaks the clipboard viewer chain (if the window is at the top of the viewer chain)
اینکه میگه فقط فورم رو deactive میکنه و فوکوس کیبورد رو ازش برمیداره و سایر چیزهایی که مربوط به اون پنجره میشه رو ازاد میکنه.
بهتره پنجرهای رو که میخواهی ببندیش یه wm_close بهش بفرستی تا به طور صحیح بسته بشه
The WM_CLOSE message is sent as a signal that a window or an application should terminate.
این تابع پنجره رو آماده بسته شدن میکنه و بعد از بسته شدن پنجره یا برنامه یک پیام از طرف ویندوز به برنامه میاد به این نامWM_DESTROY که میگه حالا شما میتونید پردازش برنامتون رو از سی پی یو در بیارید که شما بد از گرفتن این پیغام با صدا زدن این تابع PostQuitMessage(0); به همین شکل کاری میکنید که دیگه این برنامه پردازش نشه و در داخل تاسک منجر دیده نشه Amaze
ولی از این روش برای بستن پنجره برنامه استفاده نکنید بلکه از wm_close برای بستن برنامه استفاده کنین
آقای lord_viper حرف شما درست اون پیغامی که شما میگید به پنجره و سیستم عامل میگه تا همه اون کارایی رو که من گفتم رو به تور استاندارد و صحیح انجام بدن و برنامه و پنجره رو از حافظه خارج کنن ولی من سوال دوستمون رو که خواسته بود توضیحی در اون مورد داده بشه دادمAmaze