ايران ويج

نسخه‌ی کامل: یک سوال درباره بلاگفا
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
من یک وبلاگ دارم زمانی که می خواهم یادداشتی که همراه عکس هست در آن بگذارم عکس همراه متن در textarea آن نماایش داده می شود من موندم چطور عکس در textarea نمایش داده می شود آیامی شود توضیح دهید
[تصویر:  0lwt6fk5svkclsteqbqp.png]
در تصویر بالا چطور textarea اجازه داده عکس در آن قرار بگیرد
اینها textarea نیستند بلکه به شکل اون طراحی شدند . در واقع اینها فریم های کوچیک HTML هستند ( مثل iframe ) که با کد های جاوا اسکریپت بهشون قابلیت های مختلفی اضافه میکنند و اینطور به نظر میرسند که واقعا یک textarea پیشرفته هستند !
یه نمونه دیگه : http://www.webwizguide.com/webwizrichtexteditor/demo
من با فلشیاد ندارم کار کنم ولی من در سایتهای مخلفی دیدم که با فلش از این دکمه هایی که رویش که می روی رنگش تغیر می کند ساخته اند آیا با فلش می شود textarea ساخت که همچین قابلیتهایی را داشته باشد
با فلش خیلی کارها میشه کرد ولی اینها همه با جاوا اسکریپت ساخته شدن . سرعت کاری و قدرت جاوا اسکریپت خیلی بهتره !
من جدیدن می خواهم جاوا را یاد بگیرم برای برنامه نویسی موبایل اگر کسی جاوا را یاد بگیرد بازم می تواند این کار را بکند
جاوا اسکریپت هیچ ربطی به زبان جاوا نداره ( مقداری تشابه دستوری و اسمی دارند فقط ) وگرنه جاوا اسکریپت فقط برای طراحی صفحات DHTML در وب استفاده میشه و بس . اما زبان جاوا یک زبان اسکریپتی نیست بلکه یک زبان برنامه نویسی کامل هست که باهاش میشه باهاش هر جور برنامه نوشت از جمله برنامه برای وب ( یا همون applet )

این ادیتور های متن که با جاوا اسکریپت نوشته میشن تقریبا پیچیده هستند و ساخت همچین چیز مشابهی وقت میبره . تعدای از اینها مجانی هم هستند که شما میتونید ازشون استفاده کنید !
شما اگر جایی سراغ داری لطفا به من هم بگو