ايران ويج

نسخه‌ی کامل: خواندن از صفحه کلید
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
با سلام...
من می خوام که با فشردن یک دکمه ای به جز شیفت مثلا اف1 و یک کلید دیگر توی صفحه کلید ( یک کلید ترکیبی ) یک وقفه در برنامه ای که در میکرو در حال پردازش هست اتفاق بیفته و بره توی یک قسمت که اطلاعاتی که از صفحه کلید وارد می شه را بگیره و وقتی هم که انتر زده شد مجدد از وقفه خارج بشه و بره کار خودش را انجام بده .... اول اینکه اصلا می شه همچین کاری کرد؟(که مثلا برای میکرو تعریف کنیم وقتی دکمه اف 1 و دکمه اچ را همزمان بگیریم برو تو وقفه )
بعد اینکه ممکن هست , یکی از اساتید به من تو نوشتن این برنامه ای که می خوام کمک و همکاری کنه ؟ کل کارم روی این چند بحثه : 24c256 و وقفه و دریافت صفحه کلید Whistle ... اطلاعاتی که من دارم محدوده و فایده نداره این کتاب علی کاهه Sad
صفحه کلید کامپیوتر رو می گی دی گه؟
وقفه که نه تقریبا کارش چیز دیگه ای یه شما یه تابع بنویس کی برد رو توی لوپ برنامت چک کن هر وقت کلید دلخواهت فشرده شد برو داخل اون تابع کارت که تموم شد بیا بیرون
سلام
شما هر کلیدی رو که فشار میدید یه کد هگز رو برای میکرو میفرسته (کد ها ارسالی باینری هستند ولی ما برای میکرو هگز تعریف میکنیم)و میکرو فقط کد هگز را میشناسد وبا کلید فشرده شده کاری ندارد و خود شما برای میکرو تعریف میکنید که مثلا اگر کد هگز 3d رو دریافت کردی کلید اینتر زده شده و موارد دیگر...
کلید های ترکیبی هم کد مخسوس به خودشون رو دارند ه اگه خواستی بگو برات بذارم
شما میتونید یه حلقه ایجاد کنید و توی اون حلقه مدام کیبرد رو چک کنید تا اگه کلیدی زده شد به زیر برنامه مربوطه بره
من میتونم کمک کنم (اگه عجله نداری)
من برنامشو دارم.
اگه خواستي بگو بزارم
نیکی و پرسش !!!
با سلام.
یه 4-5 روز طول میکشه !!
آخه دارم میرم شیرازHappy

بمحض اومدن میزارم تو سایت