۱۸-خرداد-۱۳۸۷, ۱۰:۳۱:۳۰
۱۸-خرداد-۱۳۸۷, ۱۰:۵۴:۱۷
خب اگه خودتون میدونین برنامتون کامل نیست پس چرا وقتی عیبهاش جایی گفته میشه چرا شما ناراحت میشین و میگین بجای تشویق از این کارتون چه سودی میبرین و ........
بهتره به فکر ارتقاء کیفی برنامتون باشین
(دیشب تو فورومتون یه دوری زدم تو یکی از بخشها یه چیز جالب دیدم یه بنده خدایی تروجان یکی دیگه رو انالیز کرده بود وانتی گذاشته بود طرف هم ناراحت شده بود اون بابا هم پست زد " آقای .... لطفا انتقاد پذیر باشید و جنبه ی انتقاد پذیری هم داشته باشید و به جای کل کل دنبال ضعف برنامتون بگردید" )
بهتره به فکر ارتقاء کیفی برنامتون باشین
(دیشب تو فورومتون یه دوری زدم تو یکی از بخشها یه چیز جالب دیدم یه بنده خدایی تروجان یکی دیگه رو انالیز کرده بود وانتی گذاشته بود طرف هم ناراحت شده بود اون بابا هم پست زد " آقای .... لطفا انتقاد پذیر باشید و جنبه ی انتقاد پذیری هم داشته باشید و به جای کل کل دنبال ضعف برنامتون بگردید" )
۱۸-خرداد-۱۳۸۷, ۱۳:۱۲:۰۰
دوست گرامي
اينجا محيطي براي بحث هاي تخصصي كامپيوتر هست و هر شخصي از نظر حرفه اي نظرش رو بيان مي كنه. در واقع فرق اصلي اينجا (و ديگر فروم هاي تخصصي برنامه نويسي ) با سايت ها و وبلاگ هاي نظير وبلاگ شما در نحوه نگرش افراد به برنامه هاست.
هيچ برنامه اي خالي از نقص نيست اما وجود برخي نواقص در برنامه توجيه پذير نيست.
وقتي شما تو وبلاگتون ( و خدابيامرز نفوذگر! ) مي نويسيد " كيلاگر مافوق تصور و غير قابل و فوق حرفه اي !! " خوب براي من سوال پيش مياد كه چرا با وجود اينكه شما از توابع مختلفي براي مخفي نگاه داشتن پروسه تروجان در TaskMan استفاده كرديد همچنان پروسه قابل مشاهده هست؟ يعني خودتون يك بار هم اون رو تستش نكرديد؟؟؟
چرا يوزري كه داخل سيستم ساخته مي شه رو مخفيش نكرديد؟ چرا پروسه برنامه اينقدر ساده بسته مي شه؟ چرا كدهاي به كار رفته در برنامه اينقدر آشناست؟!!.......
البته خداي نكرده منظورم اين نيست كه كدهاي ياكوزا رو از جاهاي ديگه كپي و سمبل كرديد!
در كل آقا يعقوب نه من و نه هيچ كدوم از بچه هاي اينجا از فروخته شدن ياكوزا ناراحت نخواهيم شد و كاري هم به كار شما نداريم اما اگه اينجا پست مي دي بايد شان سايت رو در نظر بگيري و سعي كني حرفي كه مي زني بر اساس منطق و اصول حرفه اي باشه تا بزرگنمائي ها و كل كل هاي افراد بي اطلاع ....
مطمئنا حضور شما در سايت و شركت در مباحث اينجا باعث رفع نواقص و ارتقا سطح برنامه هاتون خواهد شد و با افزايش بار علمي و باز تر شدن دايره ديد شما ، احتمالا هرگز از الفاظي مانند مافوق تصور براي هيچ برنامه اي استفاده نخواهيد كرد.
اينجا محيطي براي بحث هاي تخصصي كامپيوتر هست و هر شخصي از نظر حرفه اي نظرش رو بيان مي كنه. در واقع فرق اصلي اينجا (و ديگر فروم هاي تخصصي برنامه نويسي ) با سايت ها و وبلاگ هاي نظير وبلاگ شما در نحوه نگرش افراد به برنامه هاست.
هيچ برنامه اي خالي از نقص نيست اما وجود برخي نواقص در برنامه توجيه پذير نيست.
وقتي شما تو وبلاگتون ( و خدابيامرز نفوذگر! ) مي نويسيد " كيلاگر مافوق تصور و غير قابل و فوق حرفه اي !! " خوب براي من سوال پيش مياد كه چرا با وجود اينكه شما از توابع مختلفي براي مخفي نگاه داشتن پروسه تروجان در TaskMan استفاده كرديد همچنان پروسه قابل مشاهده هست؟ يعني خودتون يك بار هم اون رو تستش نكرديد؟؟؟
چرا يوزري كه داخل سيستم ساخته مي شه رو مخفيش نكرديد؟ چرا پروسه برنامه اينقدر ساده بسته مي شه؟ چرا كدهاي به كار رفته در برنامه اينقدر آشناست؟!!.......
البته خداي نكرده منظورم اين نيست كه كدهاي ياكوزا رو از جاهاي ديگه كپي و سمبل كرديد!
در كل آقا يعقوب نه من و نه هيچ كدوم از بچه هاي اينجا از فروخته شدن ياكوزا ناراحت نخواهيم شد و كاري هم به كار شما نداريم اما اگه اينجا پست مي دي بايد شان سايت رو در نظر بگيري و سعي كني حرفي كه مي زني بر اساس منطق و اصول حرفه اي باشه تا بزرگنمائي ها و كل كل هاي افراد بي اطلاع ....
مطمئنا حضور شما در سايت و شركت در مباحث اينجا باعث رفع نواقص و ارتقا سطح برنامه هاتون خواهد شد و با افزايش بار علمي و باز تر شدن دايره ديد شما ، احتمالا هرگز از الفاظي مانند مافوق تصور براي هيچ برنامه اي استفاده نخواهيد كرد.
۱۸-خرداد-۱۳۸۷, ۱۵:۵۹:۱۷
باریکلا خوشم اومد داش مهدی عالی بود
راستی دوستان عزیز خودشونو اماده کنند تا 2 روز دیگه یاکوزا 3.6 میاد به بازار
تا 2 روز دیگه سرورشو میزارم با هم دیگه انالیز کنیم ببینیم چه تغیراتی کرده آیا هنوز مشکلات و ضعف های نسخه های قبلی رو داره یا نه
در ضمن خواهشا دیگه به برنامه نویس این یاکوزا آقای معظمی توهین یا ضایش نکنید
چون به خدا انقدر من اذیتش کردم تو این 2 ماه که همچین بلایی که من سرش اوردم تا 100 سال دیگه هم کسی سرش نمیتونه بیاره (دیگه دلم براش میسوزه)
ولی حقش بود چون نامردی کرد
دیگه باهاش کاری ندارم فقط میخوایم سرورو انالیز کنیم
راستی دوستان عزیز خودشونو اماده کنند تا 2 روز دیگه یاکوزا 3.6 میاد به بازار
تا 2 روز دیگه سرورشو میزارم با هم دیگه انالیز کنیم ببینیم چه تغیراتی کرده آیا هنوز مشکلات و ضعف های نسخه های قبلی رو داره یا نه
در ضمن خواهشا دیگه به برنامه نویس این یاکوزا آقای معظمی توهین یا ضایش نکنید
چون به خدا انقدر من اذیتش کردم تو این 2 ماه که همچین بلایی که من سرش اوردم تا 100 سال دیگه هم کسی سرش نمیتونه بیاره (دیگه دلم براش میسوزه)
ولی حقش بود چون نامردی کرد
دیگه باهاش کاری ندارم فقط میخوایم سرورو انالیز کنیم
۱۹-خرداد-۱۳۸۷, ۰۳:۲۰:۵۴
ببخشید وسط بحثتون , یه سوال بی ربط .
این یاکوزا و کیلاگر چیا هستن .
اگه سوالم ابتدایی هستش دیگه معذرت . من رشته ام الکترونیکه.
این یاکوزا و کیلاگر چیا هستن .
اگه سوالم ابتدایی هستش دیگه معذرت . من رشته ام الکترونیکه.
۱۹-خرداد-۱۳۸۷, ۱۰:۲۸:۳۶
دوست عزيز
برنامه هاي مخرب كامپيوتري ( كه عوام به اونها ويروس مي گن ) به چند دسته ويروس ها ، تروجان ها ، كرم ها و ..... تقسيم مي شن كه اين تقسيم بندي بر اساس نحوه عملكرد و نوع تحريب اونهاست.
مثلا تروجان ها برنامه هايي هستند كه در نظر اول مخرب به نظر نميان ( آيكني شبيه به عكس دارن يا اسكرين سيور يا قراره يه برنامه مفيد مثل بازي باشن ) اما پس از اجرا توسط كاربر كدهاي مخربشون رو روي سيستم اجرا مي كنند.
تروجان ها نيز به شاخه هاي مختلفي تقسيم بندي مي شن كه يكي از اونها كيلاگر ( Key Loger ) هست. يعني برنامه هايي كه كليه كلمات ، پسوردها ، و هر چيزي كه كاربر با صفحه كليد تايپ مي كنه رو ذخيره كرده و براي شخص هكر ارسال مي كنن.
ياكوزا هم يك تروجان - كيلاگر متوسط با سروري ضعيف هست
برنامه هاي مخرب كامپيوتري ( كه عوام به اونها ويروس مي گن ) به چند دسته ويروس ها ، تروجان ها ، كرم ها و ..... تقسيم مي شن كه اين تقسيم بندي بر اساس نحوه عملكرد و نوع تحريب اونهاست.
مثلا تروجان ها برنامه هايي هستند كه در نظر اول مخرب به نظر نميان ( آيكني شبيه به عكس دارن يا اسكرين سيور يا قراره يه برنامه مفيد مثل بازي باشن ) اما پس از اجرا توسط كاربر كدهاي مخربشون رو روي سيستم اجرا مي كنند.
تروجان ها نيز به شاخه هاي مختلفي تقسيم بندي مي شن كه يكي از اونها كيلاگر ( Key Loger ) هست. يعني برنامه هايي كه كليه كلمات ، پسوردها ، و هر چيزي كه كاربر با صفحه كليد تايپ مي كنه رو ذخيره كرده و براي شخص هكر ارسال مي كنن.
ياكوزا هم يك تروجان - كيلاگر متوسط با سروري ضعيف هست
۱۹-خرداد-۱۳۸۷, ۱۶:۵۰:۰۳
حرف مهدی آقا درباره اینکه شرکت در بحثها باعث پیشرفت می شه کاملا درسته مثلا خود من کلا یک سال ونیمه برنامه
نویسی می کنم ولی با وجود این انجمن و خود سایت ایران ویج پیشرفت شایانی داشتم.
حالا گذشته از این حرف ها خود آقای معظمی کجاست که درباره برنامه اش نظر بده؟مگه تو این انجمن عضو نیست؟
نویسی می کنم ولی با وجود این انجمن و خود سایت ایران ویج پیشرفت شایانی داشتم.
حالا گذشته از این حرف ها خود آقای معظمی کجاست که درباره برنامه اش نظر بده؟مگه تو این انجمن عضو نیست؟
۱۴-اردیبهشت-۱۳۸۸, ۱۸:۳۹:۳۴
دوستان این اولین پست من در ایران ویج هست .
این آقای یعقوب اکرامی یک ( سورس Ripper ) یا همون سورس دزد هست که هیچ چیزی از برنامه نویسی نمیدونه !
حتی یک تابع رو !
این آقا در یاهو مسنجر sta میده که ( هر کس میخواد تبادل سورس داشته باشیم پی ام بده )
کسی که اینقدر New Lamer هست آیا ارزش مفهوم دقیق حرف و سر و کله زدن در مورد برنامه نویسی رو داره ؟!
آقای اکرامی اگر کل برنامه نویسیتون میشه , من حاضرم با شما بحث کنم .
این آقای یعقوب اکرامی یک ( سورس Ripper ) یا همون سورس دزد هست که هیچ چیزی از برنامه نویسی نمیدونه !
حتی یک تابع رو !
این آقا در یاهو مسنجر sta میده که ( هر کس میخواد تبادل سورس داشته باشیم پی ام بده )
کسی که اینقدر New Lamer هست آیا ارزش مفهوم دقیق حرف و سر و کله زدن در مورد برنامه نویسی رو داره ؟!
۱۴-اردیبهشت-۱۳۸۸, ۲۳:۱۶:۳۲
(۱۴-اردیبهشت-۱۳۸۸, ۱۸:۳۹:۳۴)_EHSAN_ نوشته است: [ -> ]دوستان این اولین پست من در ایران ویج هست .
حتی یک تابع رو !
سلام عزیز برادر حرف دل منو زدی
این یارو با این افکار مسخره و بچگونش هم برنامه نویسی و هم هک و امنیت رو به بازی گرفته
من با برنامه نویس بودنش کاری ندارم چون میدونم نیست و خیلی وقته میشناسمش بیشتر تو همین خرید فروش کیلاگر/ ابزار های بوت و اینجور چرندیات هست
منم حاضرم از نظر هک و امنیت باهاش کل بندازم تا ببینید چقدر بارشه
۱۶-اردیبهشت-۱۳۸۸, ۰۰:۱۶:۰۷
سلام بیایید با من بحث کنید بیبینم کدومتون کیلاگر نویسید؟
هیچ کس نمیتونه کسی دیگه ای را مسخره کنه شما هم نمیتونی بگی یه کیلاگر را من از اولین خطش تا اخرین خطش خودم نوشتم چون حتا هم اگر بگی معلوم میشه دروغه
کسی نمیتونه بگه من بدون سورس کد نوشتم من اگر این کار را کنم سورس کد را درک میکنم
هر کسی تو یه چیز مهارت بالایی داره سایت نفوزگر هم کم به مردم کیلاگر نفروخت زرنگ بوده تو هم میخواستی زرنگ باشی
من کاری به هیچ کدومشون ندارم
اما بدم میاد کسی ادعا کنه که اطلاعات من زیاده و میخوام کل کل کنم
من هیچی بلد نیستم هنوز
این غرور بیجا ادمو میزنه به زمین غرور بیخود
برنامه های نوشتم که 4000 تا خط هم توش بوده کارهایی بزرگی هم کردم
یه بار مغروریت گرفتم و احساس اینکه بلدم بهم دست داد
دیگه بعد از اون موقعه شکست خوردم
استادم دلفی اسمبلی ویژوال بیسیک دات نت بلده حرفه ای هست
میگه من یه بچه هستم هنوز
شما حالا میخواهید با 2 تا خط کد ادعای بلد بودن بکنید؟
من واسه خودتون میگم هیچ وقت کسی را مسخره نکنید و غرور بیجا نداشته باشید
بنظر من هر کسی میگه برنامه شما ضعف داره یا کیلاگر بچه گونه ای هست باید بیاد خودش یه کیلاگر بنیویسه بگه اینم کیلاگر من بعد بیاد مقایسه کنه
اره کیلاگر خوب زبان فارسی باید ساپورت کنه انتی ویروس نشناستش بگرده تو فالهای text هم به صورت اتومات کلمه عبور و یوزر پیدا کنه حجمش پایین باشه و ...........
اره با زبونم میگم میشه اینو راحت انجام داد بیا تو عمل اینکارو نشون بده بسازش
من که میگم هنوز هیچی بلد نیستم و همیشه یه شاگرد هستم
هیچ کس نمیتونه کسی دیگه ای را مسخره کنه شما هم نمیتونی بگی یه کیلاگر را من از اولین خطش تا اخرین خطش خودم نوشتم چون حتا هم اگر بگی معلوم میشه دروغه
کسی نمیتونه بگه من بدون سورس کد نوشتم من اگر این کار را کنم سورس کد را درک میکنم
هر کسی تو یه چیز مهارت بالایی داره سایت نفوزگر هم کم به مردم کیلاگر نفروخت زرنگ بوده تو هم میخواستی زرنگ باشی
من کاری به هیچ کدومشون ندارم
اما بدم میاد کسی ادعا کنه که اطلاعات من زیاده و میخوام کل کل کنم
من هیچی بلد نیستم هنوز
این غرور بیجا ادمو میزنه به زمین غرور بیخود
برنامه های نوشتم که 4000 تا خط هم توش بوده کارهایی بزرگی هم کردم
یه بار مغروریت گرفتم و احساس اینکه بلدم بهم دست داد
دیگه بعد از اون موقعه شکست خوردم
استادم دلفی اسمبلی ویژوال بیسیک دات نت بلده حرفه ای هست
میگه من یه بچه هستم هنوز
شما حالا میخواهید با 2 تا خط کد ادعای بلد بودن بکنید؟
من واسه خودتون میگم هیچ وقت کسی را مسخره نکنید و غرور بیجا نداشته باشید
بنظر من هر کسی میگه برنامه شما ضعف داره یا کیلاگر بچه گونه ای هست باید بیاد خودش یه کیلاگر بنیویسه بگه اینم کیلاگر من بعد بیاد مقایسه کنه
اره کیلاگر خوب زبان فارسی باید ساپورت کنه انتی ویروس نشناستش بگرده تو فالهای text هم به صورت اتومات کلمه عبور و یوزر پیدا کنه حجمش پایین باشه و ...........
اره با زبونم میگم میشه اینو راحت انجام داد بیا تو عمل اینکارو نشون بده بسازش
من که میگم هنوز هیچی بلد نیستم و همیشه یه شاگرد هستم
۱۶-اردیبهشت-۱۳۸۸, ۰۰:۳۷:۳۳
amintatu1990 جان
در این که هیچ کس کامل نیست که شکی نیست!
این جمله بالای سایت رو همه خوندین!
همه چیز را همگان دانند و همگان هنوز از مادر زاده نشده اند!
ولی آقای احسان خان و IT.M@N همچین حرفی هم نزدن که همه چی رو میدونن!
فقط گفتن بیشتر از اون آقا بلد هستنند!(که فکر کنم درست هم باشه)
من شخصا با خیلی از برنامه های تروجان کار کردم (بیشتر از 15 عدد) که همه هم پولی بودن و بیشترشون هم اختصاصی و در دسترس همه نبوده!
و می تونم بگم از عدد 100 به یاکوزا زیر 20 نمره میشه داد!
چون واقعا برنامه نویسی ضعیفی داره!
در این که هیچ کس کامل نیست که شکی نیست!
این جمله بالای سایت رو همه خوندین!
همه چیز را همگان دانند و همگان هنوز از مادر زاده نشده اند!
ولی آقای احسان خان و IT.M@N همچین حرفی هم نزدن که همه چی رو میدونن!
فقط گفتن بیشتر از اون آقا بلد هستنند!(که فکر کنم درست هم باشه)
من شخصا با خیلی از برنامه های تروجان کار کردم (بیشتر از 15 عدد) که همه هم پولی بودن و بیشترشون هم اختصاصی و در دسترس همه نبوده!
و می تونم بگم از عدد 100 به یاکوزا زیر 20 نمره میشه داد!
چون واقعا برنامه نویسی ضعیفی داره!