من چند روز پیش توی سایت برنامه نویس دیدم یکی از مدیرها برنامه ده هزار تومنی یاکوزا 3.5 را مجانی البته به یه شرط گذاشته
شرط هم این بود که باید توی این انجمن 20 پست مفید داشته باشی
من توی اون انجمن عضو هستم ولی تا حالا یه پست هم ندادم
ولی از بعضی از اعضای اینجا که توی اون انجمن هم فعال هستن تقاضی دارم که این برنامه رو بگیرن
و برای دانلود بزارن اینجا
متشکرم
جناب yeketaz این تروجان رو دوستان(sayberia) به صورت مجانی تو فوروم گزاشتن برای انالیز یه سرچی بزنی هم خودشو هم نتیجه انالیزشو پیدا میکنین
(همچین بدرد بخور هم نبود)
كلا سايت نفوذگر و كيلاگرش و ساپورت و پول بي زبون كيلاگر نديده ها و ... همه تعطيل شدن!
همون موقعي هم كه همه چي سرجاش بود بگير نگير داشت كاركردنش....
کلاً اين جور سايت ها مثل قارچ يک دفعه سر در ميارن بعد يک مدت کوتاه هم از بين ميرن.
برنامه نوشتن به اين سرعت جای شک داره و مردم هم بدون در نظر گرفتن سابقه سايت به اونها اعتماد ميکنند.
کیلاگری که 2 تا ocx نسب میکنه معلومه دیگه چیه
(اقا ببخشید این بقیه او عکسه هست که واستون فرستادم واسه دیدن اون عکس این 2 تا فایلو باید تو پوشه سیستم 32 کپی کنین)
crazyfull نوشته است:کلاً اين جور سايت ها مثل قارچ يک دفعه سر در ميارن بعد يک مدت کوتاه هم از بين ميرن.
برنامه نوشتن به اين سرعت جای شک داره و مردم هم بدون در نظر گرفتن سابقه سايت به اونها اعتماد ميکنند.
نه اصلا" شك نكن {....}
قبل" از اينكه اين برنامه در نفوذگر قزار بگيره در وبلاگ من بود و حالا هم هستش ضمنا" سايت هم هستش بهتره يكمي دقت كني {...}
www.lordly.blogfa.com
(;
lord_viper نوشته است:کیلاگری که 2 تا ocx نسب میکنه معلومه دیگه چیه
(اقا ببخشید این بقیه او عکسه هست که واستون فرستادم واسه دیدن اون عکس این 2 تا فایلو باید تو پوشه سیستم 32 کپی کنین)
من نمي دونم شما به جاي تشويق ديگران از اين كارتون چه سودي مي بريد...اخه اينقدر
Di Di نوشته است:كلا سايت نفوذگر و كيلاگرش و ساپورت و پول بي زبون كيلاگر نديده ها و ... همه تعطيل شدن!
همون موقعي هم كه همه چي سرجاش بود بگير نگير داشت كاركردنش....
اقا به كوري چشم خيلي ها روز به روز هم فروشش بيشتر ميشه از عيد به بعد حدود 28 تا من خودم فروختم به غير علي
yaghoob.ekrami نوشته است:(;lord_viper نوشته است:کیلاگری که 2 تا ocx نسب میکنه معلومه دیگه چیه
جناب yaghoob.ekrami
خیلیها تو این سایت بودن که تروجانهایی نوشتن که وقتی اومد تا مدتها سر زبونها بودن ولی هیچ وقت به حرف بقیه اهمیت ندادن و قضاوت رو به بقیه واگذار کردن , ایا شما ادعای تروجان نویسی یا کیلاگر نویسی دارین؟
ایا شما از کاری که ناقص باشه تعریف میکنین یا از کاری که بدون نقص باشه و با دیدن قدرت و تکنیکهای بکار رفته درش به وجد بیاین؟
شما فکر نمیکنین که تعریف الکی از چیزی که در اون حد نیست درست نباشه؟
(hidden is a secret for existance)
lord_viper نوشته است:yaghoob.ekrami نوشته است:(;lord_viper نوشته است:کیلاگری که 2 تا ocx نسب میکنه معلومه دیگه چیه
جناب yaghoob.ekrami
خیلیها تو این سایت بودن که تروجانهایی نوشتن که وقتی اومد تا مدتها سر زبونها بودن ولی هیچ وقت به حرف بقیه اهمیت ندادن و قضاوت رو به بقیه واگذار کردن , ایا شما ادعای تروجان نویسی یا کیلاگر نویسی دارین؟
ایا شما از کاری که ناقص باشه تعریف میکنین یا از کاری که بدون نقص باشه و با دیدن قدرت و تکنیکهای بکار رفته درش به وجد بیاین؟
شما فکر نمیکنین که تعریف الکی از چیزی که در اون حد نیست درست نباشه؟
(hidden is a secret for existance)
دوست من:
من عرض نكردم برنامه م كامله و فكر نكنم هيچ برنامه ويسي پيدا بشه چه در اين انجمن چه جاهاي ديگر كه برنامه او بدون نقص باشه