من میخواهم بردی طراحی کنم که اطلاعاتی را از پورت سریال دستگاه A بگیرد و به پورت سریال دستگاه B بفرستد و در این میان اگر کلیدی از کیبورد مدار فشرده شد پیغامی روی LCD مدار و پورت سریال B ارسال کند همچنین بتواند اطلاعاتی را از طریق پورت سریال B دریافت و روی LCD نمایش دهد
من پروژهفوق راتا اندازه زیر در پروتئوس طراحی و تست کرده ام
در حال حاظر کیبورد و LCDرا به یک atmega 8 وصل کرده ام و با فشردن هر کلید پیغامی روی LCD و پورت سریال مقصد ارسال میشود ولی نمیدانم چطور پیغامهای مقصد را دریافت کنم چون ظاهرا این میکرو فقط دو پایه جهت ارسال و دریافت دارد. دیتا شیت atmega 64 را نیز بررسی کردم که توان دریافت و ارسال از طریق 2 پورت سریال را دارد ولی در انتخاب راه مناسب هنوز سردرگم هستم.
اگه با atmega8 می خوای کار کنی باید یه پورت سریال دیگه رو شبیه سازی کنی به صورت نرم افزاری که بسکام فک رکنم این کارو می کنه
راه معمولش هم atmega64 یا 128 که دوتا پرت سریال داره به راحتی می شه از یکی گرفت و به یه کی دیگه داد کافیه تو اینتراپت این یه برنامه بنویسی که هر چی اومده بود رو ارسال کنه و بر عکس
ضمن تشکر در صورت امکان از طریق یک برنامه کوتاه در Bascam مرا با چگونگی استفاده از وقفه پورت سریال راهنمائی بکنید زیرا من تصمیم دارم از atmega64 استفاده کنم.
ثانیاٌ در proteus6.9 هنگامی که IC atmega64 را اضافه میکنم پایه های مربوط به اتصال به پورت سریال دوم را مخفی کرده و بصورت گروهی نمایش میدهد . لطفا در این مرد نیز راهنمائی نمائید
سلام
متاسفانه اين ورژن را هنوز پيدا نكرده ام و تا قبل از اين با پروتئوس 6.2 كار ميكردم كه هنگام كار با پورت سريال خيلي ايراد ميگرفت.
در حال حاضر چاره اي جز صبر كردن و تحقيق كردن بيشتر ندارم لذا منتظر راهنمائي بيشتر شما خواهم ماند
امروز یکی از دوستان راه حل جالبی را عنوان کرد که من بتونم با همان atmega8 یا atmega16 با دو وسیله سریال ارتباط برقرار کنم.
ایشون میگفت برای وسیله دوم از یک IC مبدل سریال به پارالل استفاده کنم و بایت به بایت اطلاعات پارالل را سر هم کنم. راه حل جالبی است ولی نام و مشخصات این IC جدید را نمیدونم.
اگر کسی قبلا استفاده کرده ممنون میشم به من هم بگه
اگه اشتباه نکنم ۸۲۵۵ این کارو می کنه ولی کار پر دردسریه و پایه زیادی هم نیاز داره
راه جالبی از کاری که من میخواستم بکنم بهتره یعنی بهتر جواب میده
اما کیه که درستش کنه
توسط دستور open ميشه تو بسكام پورت سريال جانبي اضافه كرد .
يه مثال :
$regfile = "m48def.dat"
$crystal = 10000000
$baud = 19200
$hwstack = 32
$swstack = 10
$framesize = 40
Dim B As Byte
Waitms 100
Open "comd.1:19200,8,n,1" For Output As #1
Print #1 , "serial output"
Open "comd.0:19200,8,n,1" For Input As #2
Print #1 , "Number"
Input #2 , B
Print #1 , B
Do
B = Inkey(#2)
If B > 0 Then
Print #1 , Chr(b)
End If
Loop Until B = 27
Close #2
Close #1
End
آیا این برنامه سایر پینهای میکرو هم جواب میده منظورم اینه که اون پین مخصوص Rx,Tx نباشه
ایا در codevision هم میتونید مثال بزنید
همه پایه های میکرو رو اگه واسه جایی دیگه استفاده نکرده باشید رو می تونید بجای پورت سریال استفاده کنید .