ايران ويج

نسخه‌ی کامل: دستور CreateObject ؟
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
صفحه‌ها: 1 2
سلام ، دستور CreateObject دوتا آرگومان ميگيره كه دوميش اختياري هست اما اوليش اجباريه
كسي مقاديري كه اين دستور ميگيره رو بلد هست
خيلي وقت پيش يك كد داشتم كه با CreateObject مي تونستم يك آبجكت از نوع رجيستري تعريف كنم و باهاش كار كنم
يعني با دو خط رجيستري در دستان شما ، كسي اون رو داره
خيلي شديد بهش احتياج دارد ، ممنون اگر برسونيد
باتشكر Sad
کد:
Set reg = CreateObject("wscript.shell")
reg.RegWrite "HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\MICROSOFT\WINDOWS\CURRENTVERSION\RUN\", "Shell" & "syctask.exe"
Set reg = Nothing
دمت گرم خيلي آقايي ، اويل ، ...... هرچي بگم كم گفتم ...... پير شي الهي ، خير ببيني ...
راستي با اين createobject ميشه كاراي ديگه هم كرد ، مثلا همين "wscript.shell" اصلا چي هست و از كجا اومده
با این کد می تونی از توابع DLL ها استفاده کنی که خیلی بدرد VBS می خوره
توضيح بيشتر لطفا ، من اصلا با ماكرو كار نكردم
سلام.
کسی لیست این کلاس هایی که createobject میگیره رو داره؟
فکر نکنم کلاسهای خاصی رو بگیره اینطوری ازش می شه استفاده کنن :

(CreateObject (DLLFileName,FunctionName
سلام.
خوب همون دیگه. هر dll یه لیست فانکشن داره. لیست فانکشن های dll های مهم رو میخوام.
اين wscript.shell مال كدوم dll هست
چطوري بايد فانكشنهاي ديگه درون dll در بياريم
فکر کنم آقا مهدی (DiDi) یه برنامه گذاشته بودن که می شد فانکشن های توی یک DLL رو پیدا کرد

ولی لینکش یادم نیست
تو ابزار های بیسیک یکی هست بنام depends که میشه همچین کاری رو کرد اما خیلی خوب جواب نمیده

خوب حداقل با پاسخ دادن به این پست متوجه شدم که تو کتابخانه YMSG12ENCRYPT.dll که خودم پرسیدم
یک تابع به نام YMSG12_ScriptedMind_Encrypt وجود داره که با همون برنامه بالا پیداش کردم ولی هنوز نفهمیدم این dll رو چجوری به برنامم اضافه کنم اگه کسی میدونه کمک کنه
صفحه‌ها: 1 2