با سلام ببخشید اگهاین تایپیک مال اینجا نیست اگر هم هست که خوب هیچی من میخواستم ببینم آیا با c++ می شود برنامه هایی مثل ورد نوشت اگر می شود آیا هماندمه های زیبا را می شود با c++ ساخت
اگر می شود یکم توضیح دهید این لینک چه معنی دارد
سلام
اولا که ورد گرافیکی نیست و Word Processor هست
دوما open office دقیقا مثل ورد و ملحقاتشه و منبع (سورس)ش هم قابل دسترسی
بیشتر تو لینوکس کاربرد داره ولی نسخه ویندوز هم داره
سوما اگه برنامه ویرایشگر گرافیکی میخاید (یه چیزی مثل فتوشاپ ) جیمپ هست که اونم مثل اوپن آفیسه
ببخشید خواستم مختصر توضیح بدم!
فکر کنم منظور من را متوجه نشده اید منظور من این هست که آیا من می توانم با زبان c++ برنامه های گرافیکی مثل فتوشاپ بنویسم یعنی اون دکمه های قشنگی که تو فتوشاپ هست آیا با زبان c++ قابل ساختن و استفاده در برنامه هست
سلام دوست عزیز
شما که تنهایی فکر نکنم !! یعنی هیچکس تنهایی نمیتونه!!! همیشه یه گروه 50-60 نفره یا بیشتر!
خدمتتون که عرض کردم Gimp مخفف GNU Image Manufactoring Program البته مطمئن نیستم!
این یه نرم افزار کامل مثله فتوشاپه! میتونید ازون کمک بگیرید
www.GIMP.org هم سایتشه
البته به نظر من شما بجای طراحی یه نرم افزار جدید بهتره تو کامل کردن اون کمک کنید!
من نمی خواهم فتوشاپ را بنویسم من می خواهم یدونم اگر کسی بخواهد همچین دکمه های گرافیکی را در برنامه های خودش به کار ببرد آیا با c++ اصلا ممکن هست همچین دکمه هایی بسازم اصلا خود c++ توانایی این را دارد که باهاش همچین نرمفزار های گرافیکی مثل فتوشاب را نوشت
ahsan22 نوشته است:من نمی خواهم فتوشاپ را بنویسم من می خواهم یدونم اگر کسی بخواهد همچین دکمه های گرافیکی را در برنامه های خودش به کار ببرد آیا با c++ اصلا ممکن هست همچین دکمه هایی بسازم اصلا خود c++ توانایی این را دارد که باهاش همچین نرمفزار های گرافیکی مثل فتوشاب را نوشت
چند نکته رو احتمالا باهاش آشنایی ندارید :
1- با زبان ++C میشه هر نوع برنامه نوشت ولی با بسیاری از محیط های برنامه نویسی نمیشه هر نوع برنامه ++C رو کامپایل کرد !!!
احتمالا شما انتظار دارید با کامپایلر توربو ++C که 15 سال پیش ساخته شده و فقط تحت DOS کار میکنه و حتی سنش بیشتر از استاندارد سازی زبان ++C هست ، فتوشاپ بسازید که خب نمیشه ( چون برای کامپایل برنامه های ویندوز ساخته نشده !!)
2 - فتوشاپ از ابتدا تا انتها با زبان ++C نوشته شده . تمام plug-in های اون هم همینطور . وجود کتابخونه هایی به زبان ++C مثل MFC یا VCL امکان برنامه نویسی شی گرا برای ویندوز رو خیلی ساده کردن .
3 - اون دکمه ها و گرافیک ها هم با زبان ++C نوشته شدند اما این به این معنی نیست که ++C زبان گرافیکیه !!!! توابع مربوط به ترسیم اشکال و گرافیک در ویندوز GDI نام دارند ما در برنامه ++C این تابع رو صدا میزنیم تا برامون اشکال رو ترسیم کنند . تنها کمکی که کدهای ++C به ما میکنن اینه که هر قسمت گرافیکی رو به عنوان یک شی کپسوله کنیم و وظیفه ترسیم و کنترل ظاهری اونو به خودش بسپاریم ( مفاهیمی مثل وراثت ، چندشکلی و توابع مجازی )
قدرت زبان ++C در شی گرایی اون هست و بس . با این زبان میشه از سطح پایین ترین درایور های سخت افزاری نوشت تا کاملترین برنامه های گرافیکی مثل فتوشاپ . ما در زبان ++C توابع گرافیکی نداریم بلکه توابع داخلی سیستم عامل یا همون API های گرافیکی رو در برنامه ++C صدا میزنیم و باهاش کارهای گرافیکی خودمون رو انجام میدیم .اینجا فقط مفاهیم شی گرایی هستند که به کد ما معنی میبخشن .
به نظر شما من چه کامپایلری بگیرم برای c++ یا اصلا شما می دونین فتوشاپ را با چه کامپایلری نوشتند همون کامپایلر را معرفی کنید
از MFC کمک گرفتن یعنی به احتمال خیلی زیاد با ویژوال سی + + 9 نوشتن
ویژوال سی++ 9 هم که مشخصه چیه!!
http://en.wikipedia.org/wiki/Visual_C%2B%2B
به نظر من شما با Visual C++ 6 شروع کنی خوب باشه ( اگه میخاید ساده تو ویندوز کارکنید)
DevCpp هم بد نیست اما مثلا پنجره درست کردن باهاش یه مقدار سخت تره!
واسه لینوکس هم Qt و KDevelop خوبه