ايران ويج

نسخه‌ی کامل: برنامه هایی بدون کامپونت
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
این پست رو گذاشتم تا اینقدر برنامه رو محتاج کامپونت ها نکنید :

1- این کلاس همون کامپونت WinSock رو بازسازی می کنه :

[attachment=1070]

2- این کلاس کامپونت Microsoft Common Dialog Control را شبیه سازی می کنه :

[attachment=1064]

تنها بدیش اینه که ColorDialog رو نداره

3- این ماژول حاوی ثباتهایی و توابعی است که در کیلاگر ها کاربرد دارد :

[attachment=1069]

بازم هست ولی سایت نمی ذاره دیگه آپلود کنم از دوستان هم می خوام کاملترش کنن
1- این ماژول برای کار با ریجیستریه :

[attachment=1066]

2- این کلاس برای بدست آوردن اطلاعات Dialup است :

[attachment=1067]

3- این ماژولها برای تغییر آیکون برنامه های اجرایی هستند(exe و scr) :

[attachment=1068]
یه بار نشستم توضیح براش نوشتم. همش پاک شد. بنابر این و با توجه به اوضاع روحی روانی حاکم. همینقدر بدونید که این کلاس برای پخش انواع فایلهای صوتی بدرد میخوره.
اینم داشتم. یه فرم بود که من به کلاس تبدیلش کرده بودم. ( منبع : همین ایرانویج )
برای عکس گرفتن از صفحه و فرم فعال و فرم برنامتون
ممنون از همکاری شما

اینم یک برنامه برای اجرای تصاویر متحرک (gif) که آقای Iron_Fist گذاشته بودند

[attachment=1074]
راستي يكه تاز جان . اين ماژول تعويض آيكون چه رنگهايي رو تعويض مي كنه.16 * 16 ؟ مي گم نمي شه دستكاريش كني تا رنگ XP مربوط به آيكن ها رو عوض كنه تا آيكن ها كيفيت داشته باشن ؟ خواهش مي كنم منو كمك كن.من چند ماهه درگيره اين مسئله ام.
من منظورتون رو نفهمیدم
ببينين.هر آيكوني يه سري رنگ و يه سري سايز مخصوص به خودش رو داره.يعني هر آيكون توش چند مدل رنگ و چند سايز مختلف هستش.كه در جاهاي مختلف ويندوز مياد و سايز و رنگ مناسب اونجا را انتخاب مي كند.البته آيكون هايي با تك رنگ و تك سايز هم هستند.مثلا رنگ 16رنگ بي كيفيتي هستش. رنگ 256 رنگ نسبتا متوسط و رنگ XP رنگ با كيفيتي هستش.اين آيكون چنجر مياد و فقط رنگ 16 را تعويض مي كند.حتي اگه شما آيكنوي با بهترين رنگ و سايز داشته باشيد بازم همون رنگ 16 را انتخاب و جايگزين آيكون فعلي فايل اجرايي شما مي كنه.كه اين كار باعث ميشه كه آيكون فايل اجرايي شما بي كيفيت باشه.اكثر ويروس ساز ها از روش استفاده مي كنند.حالا جالب اينجاست كه توي يك آيكون هر رنگ خود چند سايز داره.16*16 . 24*24 , 32*32 , 48*48 و ... . , كه اين ماژول مياد و از اين سايز ها فقط سايز 32*32 را براي آيكون فايل اجرايي انتخاب مي كنه.يعني آيكون فايل اجرايي شما ميشه رنگ 16 و سايز 32*32 . خب اين خيلي بي كيفيته .
اگه ما بياييم و اين ماژول رو دستكاري كنيم كه سايز 48 * 48 و رنگ XP آيكون را براي آيكون فايل اجرايي انتخاب كنه آيكون فايل اجراييمون خيلي با كيفيت تراز قبل خواهد شد.
من كه نفهميدم كجاشو بايد دستكاري كنم ولي اينو مي دونم كه 100% شدني هستش.چون ريسورس را جا به حا مي كنه فقط ما بايد آدرس ريسورس را عوض كنيم اما من نمي دونم چجوري.اميدم فقط به شماست.
راستي اگه نرم افزار Axialis IconWorkhop را نصب و يه آيكون توش باز كني مي توني رنگ ها و سايز هاي اون آيكون رو ببيني و منظور منو متوجه بشي.
فقط خواهش مي كنم كه كمكم كن من خودم مي دونم كه شدني هست و ديدم.ولي هر چي دنبال سورسش گشتم پيدا نكردم.
من تا حالا هر نوع آیکونی با این برنامه عوض کردم بی کیفیت نشده ولی می رم یه کم روش کار کنم

امیدوارم بتونم کمکت کنم