سلام
چند وقت پیش یک برنامه داشتم می نوشتم که برای ارتباط با دیتابیس از کنترل پیش فرض vb یعنی data استفاده کردم (خودمم نفهمیدم که چرا خودم تعریف نکردم)
تا اینجا که حالا مجبور شدم برای دیتابیسم پسورد بزارم
حالا تو این موندم برای 10 تا دیتابیس که حدود 30 تا فرم که از این کنترل استفاده کردم چجوری رمز بزارم و توی کنترل data فراخونی کنم (با رمز)؟
دیتا بیستون چیه؟
میتونین یه فیلد پسورد تعریف کنین و موقع اجرای برنامه یه کادر( enter password) رو نشون بدین و پسورد رو دریافت کنین در صورت صحیح بودن پسورد به کاربر اجازه استفاده از برنامه رو بدین
ممنونم ولی فکر کنم منظورم رو متوجه نشدید , من از دیتابیس اکسس استفاده کردم
ولی خب اگه برای دیتابیسم رمز بزارم با کنترل Data نمی دونم اونو باز کنم
مگر اینکه با کنترل data روش دیگه ای داشته باشه که من بلد نباشم.
اگه مي خواي رمز روي ديتابيست بزاري تا داخل برنامه اي كه نوشتي ، براي ورود به ديتابيس رمز بخواد از همون روشي كه جناب لرد گفتن استفاده كنيد.
اما اگه مي خواي روي ديتابيست رمز بزاري تا در برنامه هاي ديگه اي مثل اكسس باز نشه ، متاسفانه چندان كارساز نيست چون رمز ديتابيس ها رو به سادگي مي شه از بين برد. در اين صورت بهترين روش ذخيره اطلاعات به صورت كد شده يا اينكرپت شده داخل ديتابيس هست .
در اين حالت قبل از ذخيره اطلاعات ، اونها رو كد كرده و سپس ذخيره مي كنيم و در هنگام خواندن اطلاعات از ديتابيس، ابتدا اونها رو داخل برنامه ديكد كرده و سپس نمايش مي ديم. اين روش اطمينان بيشتري رو به همراه داره.
ببین دوست عزیز Access رو هر کاری بکنی امارش در میره بهترین کار اینه که اطلاعات رو کد کنین و تو دیتابیس قرار بدین و در مواقع لزوم از کد خارج کرده و استفاده کنین (هر این صورت هر کس دیتابیستونو بگیره و باز کنه هم تا روش دیکد رو ندونه نمیتونه ازش استفاده کنه)
ممنونم از همتون ولی فکر کنم باز هم متوجه منظور من نشدید ساده تر میگم
منظورم اینه که یک دیتابیس رمز دار رو توی vb با استفاده از کنترل data فراخونی کرد !