سلام
وقتی Shift سمت راست رو میگیرم ممکنه حروف ASDF همشون یا چندتاشون جواب ندن.
حرف ک هم 90% اوقات جواب نمی ده.
منظورم این بود که بطور کامل خراب نشدن و هنوز امیدی هست. ضمانت هم تموم شده. میتونم خودم کیبورد رو باز کنم؟
میشه داخلش رو تمیز کرد؟
فقط میترسم بازش کنم نتونم ببندمش چون روزی کیبورد باز نکردم.
سلام
کیبورد رو باز کنی 2 حالت بیشتر نداره :
1- درستش می کنی . 2- کیبوردت نو می شه .
اگه کیبورد رو بازش کنی داخلش یه فیبر کوچولو میبینی با یه آیسی گنده که یه کنار قرار داره و دولایه بزرگ طلق مانند که زیر دکمه های قرار دارنده و سیم های ارتباطی هم از داخل خود طلق رد شده که توسط یه سوکت به مدار اصلی وصل شده است .
این طلق ها همون نقاط اتصال دکمه ها هستند . هر جاش رو فشار بدی می بینی مربوط به یه دکمه هستش . و احتملابین طلاق ها ( نقاط کلید ها که خیلی تابلو هم هستش و بیشتر مواقع شبیه دو تا E در هم رفته است ) کثیف شده . با احتیاط تمیزشون کن . احتمالش هم هست که رابطهای داخل طلق قطع شده باشه که کاریش نمی شه کرد .
مواظب سوکتی که طلق به فیبر وصل شده هم باش که قطع نشه و معمولا راحت جدا می شه و اگه شل هستش ,صفتش کن .
تو بعشی از کیبوردها هم اگه بازش کنی ممکنه کلید هاش بریزه بیرون که باید با حوصله هر دکمه رو جای خودش قرار بدی . ( دوست داشتی جای دکمه ها رو هم عوض کن اگه کسی دیگه با کامپیوترت کار کرد ( تازه کار باشه ) , حالش گرفته بشه . مثلا دکمه A رو فشار ده ولی تو مانیتور دکمه H نشون داده بشه . ) !!!
اگه کیبوردت خراب شده اونوقته که باید به فکر یه کیبورد نو و خوشگل باشی . از این مدل پد لمسی هاش بخر , خیلی با کلاسه تو آواتارت هم دیگه موس دیده نمی شه . فکر کنم مال فراسو بودش .
اگه کیبوردت رو باز کردی یه چند تا عکس هم بذار تا بقیه دوستان هم فیض ببرند .
بازكردن كي برد كاري نداره فقط ممكنه آخرش يه چندتا پيچ اضافه بياري كه اونم مسئله مهمي نيست!!!
نصیهت میکنم طرح کلیداشو اول یجا بنویس که وقتی بستیش به خاطر جابجا گذاشتن کلیدا مجبور نشی دوباره بازش کنی
آخیش با خیال راحت حرف ک رو تایپ می کنم تازه 6 هزار تومن هم از قوت مغازه دار در آوردم
از همه ممنونم؛ نمی دونستم
کیبورد 200 هزارتومنی وجود دارند که صفحه لمسی و بلوتوث و پایه شارژ و باتری یون لیتیوم و ... دارند احتمالا بابت قیمت بالاشون عمر کاربر رو هم اضافه می کنن
یه بار کیبورد فراسو رو باز کردم حسابی وحشت کردم چون چندتا لایه بودند که روی هم پیچ شده بودند
ولی این کیبورد چینی 2 لایه بیشتر نداره
البته همچنان مشکل asdf با کلید shift سمت راست باقیست یعنی وقتی Shift راست رو میگیرم ممکنه asdf کار بکنند ممکنه هم کار نکنند
2 لایه مذکور که گفتم براحتی از هم جدا می شدند اما لایه بالایی تو یه نقطه گیر بود و نمی شد کامل برش دارم (تو عکس 4 ببینید)
کمتر از 10 دقیقه باز و بسته کردن و عکس گرفتن طول کشید اما ربع ساعت با کیبورد لخت شده ور رفتم خیلی حال می داد آخه ...
آخه بایستی چشم بسته کلیدها رو پیدا می کردی (به قول آقا جواد با حس لامسه)
اگه کیبورد رو مثل عکس باز کنید کلیدها به هم نمی ریزند البته من نقشه کلیدها رو از قبل داشتم چون یه بار کلیدهای کیبورد رو کامل شسته بودم
1
2
3
4
5ـ خطوطی که از حاشیه کیبورد رد شده بودند تو بعضی نقاط قهواه ای شده بودند.
ویرایش شد:
یک تشکر کلی:
اگه باز کردن کیبورد رو اینقدر ساده نمی گرفتید هیچوقت جرأت نمی کردم بازش کنم.
خودمونیم ها، این حرف «ک» چقدر کاربرد داره تو جملات کککککککککککککککککککک
از کجا می شه رنگ سیم های برد کیبورد رو فهمید؟
کیبورد من neco مدل yx-k108 و نمی دونم کدوم سیم مربوط به کدوم سوراخه لطفا کمکم کنید
چگونه می توان فهمید کدام سیم کیبورد باید کدام سوراخ برد رو پرکنه؟
کیبورد من neco مدل yx-k108 است لطفا کمکم کنید
سلام.ال ای دی های کیبرد من روشن و خاموش میشن.کار نمیکنه.چکارش کنم؟سر در میارم اگه کسی راه حلی داره بگه.ممنون