ايران ويج

نسخه‌ی کامل: عاقبت ويروس نويسي !
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
صفحه‌ها: 1 2 3
علم بی عمل که به درد نمیخوره Whistle
HoseinVig نوشته است:
Payman62 نوشته است:سلام.
حسین اینو باهات موافقم که برای ویروس نویسی مجبور میشی ته و توی ویندوز رو در بیاری. خیلی اطلاعات رو بالا میبره. ولی با دیدی هم از این نظر موافقم که لزومی نداره که برای یادگیری ترفندهای ویندوز ویروس بنویسیم. این همه pdf آموزش ترفندهای ویندوز هست. اگه هدف یادگیریه میشه اونارو خوند.

خدایی با خوندن pdf بیشتر یاد می گیری یا زمانی که ازش به روش های مخوف استفاده کنی؟
سلام.
مسلمه با نوشتن برنامه. ولی نه لزوما برنامه مخرب. منم که گفتم برای ویروس نویسی لازمه ته و توی ویندوز رو در بیاری. ولی حتما که نباید در جهت منفی ته و توی ویندوز رو در بیاری. میتونی یه برنامه مثل نت اسکول بنویسی. یه چیزی تو مایه های یه تروجانه. کنترل کامل کل کامپیوترها تو دستته. ولی در جهت مثبت و تو ادارات و دانشگاه ها ازش استفاده میشه.
ويروس نويسي يه علمه، يه هنره و البته براي اكثر برنامه نويس ها يك تجربه هيجان انگيز و سرشار از لذت و غرور. چيزهايي مثل هك كردن، ويروس نوشتن يا كرك كردن برنامه هاي مختلف رو بايد ياد گرفت در اين هيچ شكي نيست و ظاهرا همه دوستان هم با اين موضوع موافق هستند.
اما مسئله مهم نحوه استفاده از اين اطلاعات هست. ويروسي كه نوشته مي شه يا برنامه اي كه كرك مي شه اگه پخش بشه مي تونه خسارات و صدمات زيادي به بار بياره و موجبات آذار و اذيت خيلي ها روفراهم كنه.

در اروپا مردم معمولا آخر هفته رو مي رن ماهي گيري . بيشتر اونها ساعت ها كنار رودخونه يا تو قايق با قلابشون منتظر صد ماهي مي شينن و پس از صيد ماهي دوباره اون رو رها مي كنن يا نهايتا اگه ماهي بزرگي باشه چند تا عكس يادگاري هم باهاش مي گيرن. ويروس نويسي بايد اينطوري باشه ....
به نظر من یه برنامه نویس وقتی ویروس مینویسه که بیکار باشه کاری واسه انجام دادن نداشته باشه
من خودم وقتی هیچ برنامه ای واسه نوشتن ندارم می شینم ویروس مینویسم
گاهی ساده و بی خطر گاهی هم نه!
الان یه مدت همش پروژه های خوب به پستم خورده و دیگه طرف ویروس نویسی نرفتم

یه کرم نوشتم که تو irc پخش میشه تو یاهو هم پخش میشه همه غلطی میکنه
دلم نیامد پابلیکش کنم
رفتم توی یه عکاسی چند تا دختر بدبختو دیدم
یه جوجه ویروس نویس سورس کد دزد امده هارد طرف رمزنگاری میکرد سیستمی 150 تومان
اخه لعنتی این پولها خوردن نداره بخدا
رفتم عکسایه دیدم دختر پسر همه کلافه میگن طرف فیلم عروسیشو میخواد انپک شده ویروس هم گذاشتم توی بخش ویروس به اسم ویروس میمون
همشون کلافه از کار بیکار شده بودن دلم براشون سوخت
دیگه میخوام یه مدت دیگه یه سروی روش ویروس شناسی و نحوه از کار انداختن یه مشت جوجه کرم ویروسو رایگان بهشون بگم
کسی تونست الگوریتم دیکریپتو کرمی که گفتم رو پیدا کنه یه ثوابی کرده !
عاقبت ويروس نويسي فحشه :)
آره والا!اخرش فحش و لعن و نفرین مردمه!
هم د این دنیا و هم در ان دنیا!!!!!!!!!!!!!!!!
دوست عزیز اگه ویروس برای مزاحمت باشه به ویروس نویس توهیم میشه اما الان که جنگ های سایبری علیه ما شروع شده اگه بتونیم ویروس های قوی بسازیم و جوابشون را بدیم خیلی خوب میشه

البته این نظر من بود حالا!
من حاضرم برای کشورهای عربی هر کثافت کاری باشه انجام بدم Biggrin
(۰۹-اردیبهشت-۱۳۹۰, ۱۷:۴۷:۴۵)Mr.pRoGraMmer نوشته است: [ -> ]من حاضرم برای کشورهای عربی هر کثافت کاری باشه انجام بدم Biggrin
دوست عزیز عرب و غیر عرب نداره هرکی علیه ایران کاری بکنه باید داغش بکنیم

اقا نظرت چیه یه ویرس واسه عربا بنویسیم برای دست گرمی!
من هستم یه چیزی جون خودم بنویسم که حالشو ببرن
میشه از طریق فیس بوک و IRC بیفتم به جونشون
اگر بشه گروهی یه حالی بهشون داد و به وب سایتهاشون هم حمله کنیم دیفیس بزنیم که کیفی میده
خیلی حال میده :-دی
صفحه‌ها: 1 2 3