سلام دوستان!
کسی پروژه رطوبت سنج داره.
یا حتی اگه سنسور رطوبت اگه میشناسید بهم معرفی کنید.
در حد تشخیص فقط بود یا نبود رطوبت یا اگه مقدار رطوبت رو هم اندازه بگیره که خیلی خوبه.
هر کمکی میتونید بکنید.قبلش ممنونم از توجهتون.
بای
يه مدل سنسور رطوبت تو بازار هست با حدود قيمت 1000 تومان .
مقامتي هم هستش .
من يكيش رو كه امتحانش كردم ( هفته پيش خريدمش ) تو حالت معمولي 1كيلو اهم و وقتي يكم گرمش كردم تا رطوبتش كمتر بشه حدود 600 اهم و وقتي جلوي دهنم گرفت تا رطوبت بازدم رو بگيره تا حدود 100 كيلو اهم مقدار اهمش عوض مي شد .
البته يه مدل سنسور رطوبت خازني هم تو بازار هستش با قيمت حدود 30000 تومان .
ANT میشه بگی از کجا باید خریدش.
مشهد - سعدي - پاساژ مهتاب - طبقه بالا - الكترونيك آريا
شرمنده اگه اينجا تبليغات شد . ولي چاره اي نبود . ( در ضمن من با اينجا هم هيچ آشنايتي ندارم . فكر نكنيد ... )
علي
سلام
سنسور های زیادی برای تشخیص رطوبت توی بازار وجود داره و کار با هاشون خیلی سادهس
سنسور
مقاومتی
صنعتی
....
سلام.
تا چند وقت پیش وقتی یه سوالی پرسیده میشد تو جوابها چند تا برنامه نمونه و شماتیک و غیره هم بود.چرا الان نیست؟
اگه دارید همین جا قرار بدید!
هدف سایت فکر کنم کمک به یکدیگر و اطلاعات رو در اختیار دیگران قرار دادنه!اینطور نیست؟
ممنون از اینکه وقت میزارید!
موفق باشید!
ghafari نوشته است:سلام.
تا چند وقت پیش وقتی یه سوالی پرسیده میشد تو جوابها چند تا برنامه نمونه و شماتیک و غیره هم بود.چرا الان نیست؟
راستش فصل امتحانات هستش .
یکم کاراش مونده
تا آخر هفته برات می فرستم
این مقاومتی ها کیفیت بالایی ندارن و من هم خوب نتونستم تنظیمش کنم .
محدودش در رطوبت بالا خیلی زیاد و در رطوبت کم فوق العاده کم هستش , انگار خطی نیست . اگه یه اهمتر بذاری معلوم می شه .
من برای نشون دادنش از خروجی adc جذر گرفتم . ( حالا چقدر درسته نمیدونم )
اگه می خوای دقیق کار کنی که ارزش نداره . خازنی بهتره . ( ولی با قیمت حدود 30 هزار تومان )
ولی اگه می خوای یه چیزی باشه بگه رطوبت کمه یا زیاد و دقت مهم نیست ( مثلا بخوای به استاد نشون بدی ) همین مقاومتی ها با قیمت 650 تومان عالیه .
اينو يه نگاه كن .
امكانات جانبيش زياده .( نور - فركانس - دما - ساعت - رطوبت )
فقط مقادير مقاومت ها رو تو مدار خودت به روش آزمون و خطا انتخاب كن . فقط خيلي كم انتخاب نكني كه سنسورها بسوزه . (حوالي مقادير پيش فرض ) .
پروتئوس حداقل 6/9 و بسكام حداقل 1.11.8.3 رو بايد داشته باشي :)
تنظيم ساعت هم مثل بقيه برنامه هاي ساعت دار من است .(
www.iranled.com ) رو يه نگاه كن .
خدا كنه استاد اين صفحه رو نبينه ، ( خيلي برام بد مي شه . )
دوستاني كه برنامه رو گرفتم ؛ يه دو تا نظر بدن ببينم مشكل و ايرادي نداره به استاد بدم .
چون زياد نتونستم روش وقت بذارم .
ممنون از جوابتون .!!!
يه چهار پنج تا پروژه به استاد دادم و آخر هم شدم 18.5