ايران ويج

نسخه‌ی کامل: اجرای خودکار برنامه
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
صفحه‌ها: 1 2
من اينجا وي بي ندارم كه تست كنم اما هرچه كه هست از اون خط اول هستش!! اون سه خط بعدي تست شده هستند و خوب كار مي كنن. اما از اونجائي كه من هميشه از خاصيت اتوكمپليت وي بي براي نوشتن دستورات استفاده مي كنم احتمالا در خط اول دستورات كمي متفاوت تر باشند.
اما چند تا نكته :
1- اين برنامه فقط در فايل EXE درست كار مي كنه و از تست اون در محيط وي بي خود داري كنيد.
2- Shell نام دستوري است كه در خيلي جاها كاربرد داره مثل وي بي ولي اينجا هيچ ربطي به هيچي نداره!! شما به جاي Shell‌بنويس IranVig !! كلمه Shell تنها براي گمراه ساختن يوزر بكاررفته. ( اصولا خود اجرا بودن در ويروس ها كاربرد داره ديگه ... )
3- براي اجراي برخي كامپوننتها كه معمولا به صورت فايلهاي كتابخانه اي هستند بايد از اين دستور استفاده كنيد . مي تونيد اون رو داخل خود ويندوز به تنهايي اجرا كنيد تا به تمام آپشن هاي اون دسترسي پيدا كنيد.
نقل قول: اين برنامه فقط در فايل EXE درست كار مي كنه و از تست اون در محيط وي بي خود داري كنيد.
دست شما دردنکنه Question میدونم که باید فایل اجرایی باشه وبرای تستش هم باید LogOff یا Restart کنیم.
نقل قول: هرچه كه هست از اون خط اول هستش
خروجی خط اول میشه این:
کد:
Shell C:\Documents and Settings\Mojtaba\Desktop\Project1.exe
که کاملا درسته. چون من فایل اجرایی رو روی Desktop درست کردم و الان هم جلوی چشممه.
[تصویر:  RunAtStartup.JPG]
سلام
من شرمنده ام جاي ويرگول تو خط سوم عوض شده بود!!!

کد:
FilePath = app.path & "\" & app.exename & ".exe"
Set reg = CreateObject("wscript.shell")
reg.RegWrite "HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\MICROSOFT\WINDOWS\CURRENTVERSION\RUN\"& "Shell" , FilePath
Set reg = Nothing
با سلام
من چقدر شوت بودم که یه لحظه کد رو بدون کلمه Shell تست نکردم.
با عرض پوزش بابت این شوت بازی و تشکر بابت کد مختصر و مفید شما. Shy
این کد رو تست کردم جواب داد.
کد:
FilePath = app.path & "\" & app.exename & ".exe"
Set reg = CreateObject("wscript.shell")
reg.RegWrite "HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\MICROSOFT\WINDOWS\CURRENTVERSION\RUN\"&  FilePath
Set reg = Nothing
البته هر دو کد درست کار می کنن ولی یکیشون مقداری به نام Shell توی Run ایجاد می کنه و اون یکی مقداری به نام (Default) توی Run ایجاد می کنه.
خدا رو شکر مسئله حل شد
سلام این کد برای من ارور میده چطوری باید از این کد استفاده کنم؟
آیا با این کد آنتی ویروس، ویروس نمی شناسه
اين كد از جمله معروف ترين كدهاي تروجان هاست و تو هر برنامه اي كه از اين كد استفاده كني آنتي ويروس بلافاصله جلوش رو مي گيره.

اما پيغام خطا ...... بگو چه خطايي مي ده تا بتونم راهنمائيت كنم.
سلام آیا راهی وجود داره که آنتی ویروس جلوش رو نگیره؟
این هم از ارور
کد:
Run-time error'2147024770(700)
Automation error
The specified module could not be found.
فکر کنم نیاز به تعرف module باشه
اين خطا مربوط به مدوم خط هستش؟؟؟

من دنبال راه هايي هستم كه براي استارت آپ از رجيستري يا نظاير اون استفاده نكنم و گرنه استفاده از رجيستري

مثل پرچم بد افزارها مي مونه.
صفحه‌ها: 1 2