۲۲-خرداد-۱۳۸۷, ۲۲:۴۳:۲۸
صفحهها: 1 2
۲۳-خرداد-۱۳۸۷, ۰۰:۴۷:۲۳
میتونین برنامتونو تو پوشه startup کپی کنین تا موقع بالا اومدن ویندوز اجرا بشه
میتونین از رجیستری هم برای startup استفاده کنین نمونش تو سایت فراوونه
۲۳-خرداد-۱۳۸۷, ۰۱:۳۷:۵۲
مندسي معكوس :
حالا اگه برنامه اي دارين كه با ويندوز مياد بالا و نمي خواهيد بياد تو run دستور msconfig رو وارد كرده و در سربرگ Startup تيك برنامه مورد نظرتون رو بردارين .
حالا اگه برنامه اي دارين كه با ويندوز مياد بالا و نمي خواهيد بياد تو run دستور msconfig رو وارد كرده و در سربرگ Startup تيك برنامه مورد نظرتون رو بردارين .
۲۳-خرداد-۱۳۸۷, ۲۱:۱۵:۴۲
اين تيريپ مهندسي معكوس رو يه جوري شروع كردي كه من هزار تا احسنت و آفرين و هزار ماشاالله برات حواله كردم ولي تا اومد اسفند برات دود كنم كه چشم نخوري ديدم كه ....!!!
ايني كه شما توضيح دادي مي شه روش مهار اتوران در حالي كه مهندسي معكوس يعني بري سراغ MsConfig و ببني برنامه هاي خود اجرا روي سيستم از چه كليدي در رجيستري يا چه روشي براي اجرا شدنشون استفاده مي كن تا همون رو در برنامه هاي خودمون به كار ببريم.
ايني كه شما توضيح دادي مي شه روش مهار اتوران در حالي كه مهندسي معكوس يعني بري سراغ MsConfig و ببني برنامه هاي خود اجرا روي سيستم از چه كليدي در رجيستري يا چه روشي براي اجرا شدنشون استفاده مي كن تا همون رو در برنامه هاي خودمون به كار ببريم.
۲۳-خرداد-۱۳۸۷, ۲۳:۰۴:۲۴
lord_viper نوشته است:میتونین برنامتونو تو پوشه startup کپی کنین تا موقع بالا اومدن ویندوز اجرا بشهاگه ممکنه توضیح بدین که چطور این کارها را انجام بدم.
۲۴-خرداد-۱۳۸۷, ۰۸:۱۲:۳۰
اگه ویندوزتون تو درایو cو اسم کاربریتون sam باشه ادرس پوشه startup شما میشه
C:\Documents and Settings\sam\Start Menu\Programs\Startup
C:\Documents and Settings\sam\Start Menu\Programs\Startup
۲۴-خرداد-۱۳۸۷, ۱۴:۴۷:۵۲
از راه های زیر می تونی فایل رو توی پوشه استارتآپ کپی کنی :
1-دستور FileCopy
2-استفاده از Microsoft Scripting RunTime
3-استفاده از تابع CopyFile
4- ساخت یک فایل در پوشه StartUp و نوشتن کدهای فایل اصلی در آن
من دیگه راهی به ذهنم نمی رسه!!!!
1-دستور FileCopy
2-استفاده از Microsoft Scripting RunTime
3-استفاده از تابع CopyFile
4- ساخت یک فایل در پوشه StartUp و نوشتن کدهای فایل اصلی در آن
من دیگه راهی به ذهنم نمی رسه!!!!
۲۵-خرداد-۱۳۸۷, ۰۱:۳۳:۵۶
يه را ديگه هم هست :
روي START كليك راست كنيد و گزينه اول يعني OPEN را انتخاب كنيد . وارد پوشه "Programs" و "Startup" شويد و حال فايل هاي مورد نظر خود را در اينجا كپي كنيد . ( البته شورتكاتش رو بذاريد بهتره .) . اين فقط براي كابري باهاش اومدي بالا كار مي كنه .
حالا اگه بخواي براي همه كاربرها بياد بالا بجاي گزينه OPEN در كليك راست START گزينه OPEN ALL USERS ( يكي مونده به آخري ) را انتخاب كنيد .
روي START كليك راست كنيد و گزينه اول يعني OPEN را انتخاب كنيد . وارد پوشه "Programs" و "Startup" شويد و حال فايل هاي مورد نظر خود را در اينجا كپي كنيد . ( البته شورتكاتش رو بذاريد بهتره .) . اين فقط براي كابري باهاش اومدي بالا كار مي كنه .
حالا اگه بخواي براي همه كاربرها بياد بالا بجاي گزينه OPEN در كليك راست START گزينه OPEN ALL USERS ( يكي مونده به آخري ) را انتخاب كنيد .
۲۵-خرداد-۱۳۸۷, ۰۸:۱۱:۰۱
این مثال تو رجیستری لونه می کنه. اگه تو پوشه Startup هم خواستی نمونه کد هست. (اشاره به تابع SHGetSpecialFolderLocation)
مثل من Copy-Paste کن؛ کم کم یاد می گیری.
فقط فایل اجرایی عمل می کنه ها. اگه همون چیزی که میخواستی نبود، بگو.
مثل من Copy-Paste کن؛ کم کم یاد می گیری.
فقط فایل اجرایی عمل می کنه ها. اگه همون چیزی که میخواستی نبود، بگو.
۲۵-خرداد-۱۳۸۷, ۱۱:۴۷:۴۶
سلام
اين بنده خدا اگه بياد اين راه حل ها رو ببينه كه درجا سكته مي زنه!! خوب اگه بلد بود با API كار كنه كه ديگه مشكلي نداشت....
بيا دوست عزيز اين كد رو اگه داخل برنامه ات اجرا كني ( مثلا تو واقعه Form-Load بزار ) مشكلت حل مي شه.
اين بنده خدا اگه بياد اين راه حل ها رو ببينه كه درجا سكته مي زنه!! خوب اگه بلد بود با API كار كنه كه ديگه مشكلي نداشت....
بيا دوست عزيز اين كد رو اگه داخل برنامه ات اجرا كني ( مثلا تو واقعه Form-Load بزار ) مشكلت حل مي شه.

کد:
FilePath = app.path & "\" & app.exename & ".exe"
Set reg = CreateObject("wscript.shell")
reg.RegWrite "HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\MICROSOFT\WINDOWS\CURRENTVERSION\RUN\", "Shell" & FilePath
Set reg = Nothing
۲۵-خرداد-۱۳۸۷, ۲۱:۳۹:۱۴
عالی بود از این نظر که خیلی سریع یک کلید تو رجیستری می سازه (توضیحی، آموزشی، چیزی؟) 
اما برنامه اجرا نشد.
بعد از کلمه Shell که یک Space جا انداخته بودید اصلاحش کردم بازهم جواب نداد.
بر اساس مهندسی معکوس
که من انجام دادم بعضی برنامه ها مسیر خودشون رو به فایل RunDLL32.exe که توی System32 موجود هست دادن در نتیجه فایلی به نام Shell هم باید توی System32 موجود باشه که مسیر برنامه رو بعنوان پارامتر بهش بدیم که چنین فایلی موجود نیست و تا جایی که حقیر میدانم، Shell فرمانی است در VB.
خیلی حرف زدم.
یک کلام: خودتون تست کردین یا نه؟

اما برنامه اجرا نشد.

بعد از کلمه Shell که یک Space جا انداخته بودید اصلاحش کردم بازهم جواب نداد.
بر اساس مهندسی معکوس

خیلی حرف زدم.

صفحهها: 1 2