ايران ويج

نسخه‌ی کامل: کاهش طول صفحه اول
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
سلام
این صفحه اول بعد از ادغام دو انجمن خیلی طولانی شده گفتم بیایم یه سری رو تو هم ادغام کنیم تا یکم کوتاه تر بشه
چند تا راه حل دارم
۱ - بخش هایی مثل اعلامیه و اخبار ، ویژه مدیران و گفتگوی آزاد می تونن بیان توی یک مجموعه (البته زیر بخش هاشون باشه فقط عنوان ها یکی بشه که جا نگیره) مثلا زبان های برنامه نویسی هم می تونن یکی بشن تحت عنوان زبان های برنامه نویسی
۲ - بعضی از بخش ها که مثلا زیر ۱۰ تا پست دارن کلا یا حدف بشن یا برن زیر بخش یکی از زیر بخش ها ( سطح سوم) البته ممکنه بعضی از عنوان ها مهم باشن که مجبور باشیم نگه شون داریم ولی اکثرا پیش نهاد می کنم ادغام بشن

اگه کسی پیشنهادی داره بده تا بشینیم دقیق برسی کنیم ببینیم چه بخش هایی باید ادغام بشن
آره میشه زبانهای برنامه نویسی رو یکی کرد.
این "پيشنهادات مديران" هم زیادیه. همه تو همون بالاییش پست میدند.
تالارهای سایتهای مرتبط همه زبونها رو هم یکی کرد.
همه گزارشگیریها رو هم گذاشت توی یه تالار برد زیرمجموعه "دیتابیس و ديتابيس سرورها"
این "محصولات ماكرومديا" هم یه خرده به نظر زیادیه.(خود شرکتشو خریدند شما هنوز ولش نکردید)

یه کار دیگه هم میتونید بکنید. پایین سایت بالای کپی رایت بنویسید "خسته نباشید"
نظر دیگه ای نبود همینوه بریم؟
ha_60 نوشته است:نظر دیگه ای نبود همینوه بریم؟

از تعداد تشکر ها از پست علی آقا میشه فهمید که همه با نظرش موافقن Smile
اگه مباحث مربوط به ميكروكنترلر و الكترونيك رو اول بذاريد خيلي بهتره . الان كه گمه .
يه پيشنهاد ديگه :

اگه بتونيد نسخه موبايلي سايت رو هم درست كنيد كه عالي مي شه .
گفتم شاید کسی نظر دیگه ای داشته باشه
فعلا قرار شد یکم صبر کنیم امتحان ها تموم شه بعد فکر کنم اول باید لیست تغییرات در بیاد بعد تغییر ات رو شروع کنیم
نسخه موبایلی هم خوبه ولی من زیاد اطلاعاتی در این باره نداره اگه کسی چیزی می دونه بگه یا یه جستجو بکنید شاید بود
نقل قول: - بخش هایی مثل اعلامیه و اخبار ، ویژه مدیران و گفتگوی آزاد می تونن بیان توی یک مجموعه
اینها که گفتی میتونه بشه زیر مجموعه "متفرغه"