ايران ويج

نسخه‌ی کامل: تغيير ولتاژ
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
با سلام من مي خواهم با يك ولتاژ ثابت يك ولتاژ متغيير درست كنم به عنوان مثال بايك ولتاژ 10 ولت به طور متناوب يك ولتاژ 0-9 با استپ 0.2 درست كنم كه بصورت اتومات ولتاژ زياد شود و اين ولتاژ به يك رله داده شود و سپس وقتي كه به انتها رسيد ولتاژ شروع به كم شدن با همان استپ بكند در صورت امكان من را راهنمايي كنيد و اگر در اين زمينه مداري سراغ داريد برام بگذاريد
سلام
برای متغییر کردن ولتاژ میتونید از رگولاتور های متغییر استفاده کنید مانند lm317 یا lm350 و....
در مورد ;lm 350 و lm 317
برای زیاد شدن اتوماتیک روشی به جز استفاده از میکرو به ذهنم نمیرسه
(میتونی با یه دونه موتور پتانسیئمتر مربوط به تغییر ئلتاژ رو بچرخونی و وقتی که ولتاژ به مقدار مورد نظر رسید دور موتور رو برعکس کنی)
یه میکرو می خواد با یه A/D بعد خروجی اون رو به یه ترانزیستور کلکتور مشترک بدی و .... اگه اتوماتیک می خوای کار کنه
با ميكرو چگونه پايه متغيير lm317 را كنترل كنم تا ولتاژهاي مختلف را در خروجي داشته داشته باشم در ضمن حداكثر جريان خروجي چقدر بايد باشد
بازم adc می خواد فکر کنم دردسر هم داشته باشه اگه میکرو استفاده می کنی بهتر ترانزیسترو استفاده کنی جریان هم بستگی به ترانزیستور و ... داره
1nafar نوشته است:سلام
برای متغییر کردن ولتاژ میتونید از رگولاتور های متغییر استفاده کنید مانند lm317 یا lm350 و....
در مورد ;lm 350 و lm 317
برای زیاد شدن اتوماتیک روشی به جز استفاده از میکرو به ذهنم نمیرسه
(میتونی با یه دونه موتور پتانسیئمتر مربوط به تغییر ئلتاژ رو بچرخونی و وقتی که ولتاژ به مقدار مورد نظر رسید دور موتور رو برعکس کنی)

ببخشید دقت این رگولاتورها چقدره ؟ یعنی مثلا اگه یه بار با مقاومت یا پتانسیومتر روی X ولت تنظیمش کردیم ممکنه چقدر در بقیه اوقات از این مقدار X ولت فاصله پیدا کنه ؟
ببین بستگی به دقت مقاوت ها هم داره که اونها تغییر می کنن یا نه بستگی به خود آی سی هم ه می خری داره ولی فکر می کنم دقت در حد ۳ - ۴ ٪ باشه