ايران ويج

نسخه‌ی کامل: مشكل پرينت داده ها در ويژوال بيسيك
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.

من در برنامه ام كه با ويژوال بيسيك درست كرده بودم يك Data Report ايجاد كردم و اون را به يك پايگاه داده ها از نوع Access نسبت دادم .

با چك كردن داده ها فهميدم كه مشكلي تو Data Report من و نسبت دادن اون به پايگاه داده وجود نداره و وقتي براي اولين بار از اطلاعات پايگاه داده
پرينت گرفتم به درستي چاپ شد.

اما بعد ازاينكه اطلاعات پايگاه داده روا تغيير دادم(تو برنامه)ودستور پرينت را دادم همون اطلاعات اول چاپ شد.

خودم احتمال ميدم بايد بين تغيير اطلاعات و چاپ دوم يه كارايي بكنم
اگه ميشه من را راهنمايي كنيد .

چي كار بايد بكنم Sad
سلام

میشه بگید که از یک جدول دارید گزارش می گیرید یا یک query?

از يه جدول دارم گزارش
مي گيرم .
سلام

ممکنه که داده های دستی که وارد جدول کردید شرایط لازم که در طراحی گزارش در نظر گرفته اید رو نداشته باشه.
مثلا ممکنه شما دنبال کد "1" هستید و می خواهید با شرط کد 1 داده ها رو چاپ کنید و در زمان ورود اطلاعات دستی داده شما "1 " وارد شده.
1- اعتبار داده ها رو با شرایط احتمالی که برای گزارش تعریف کردید رو چک کنید.
2- داد های جدول رو پاک کنید و از طریق برنامه داده ها رو در جدول ذخیره کنید.
3- ممکنه در همان زمان که داده های جدول رو دستی تغییر داد اید، تغییری هم در برنامه داده اید که اصلا ربطی به داده های دستی نداره، این رو فقط خودتون می تونید چک کنید.

موفق باشید
متشكرم
فكر كنم اشتباه از من بود. به بزرگي خودتون ببخشيد.
عبارت " (تو برنامه) " شايد از چشم بيفته. بايد مي نوشتم " اين تغييرات را داخل برنامه انجام دادم " .
اما نكته ي شماره ي 1 شما مشكل بنده را حل كرد به همراه كد زير كه بايد بعد از هر تغيير مي نوشتم ::
کد:
Data Environment.نام فيلد.Open
Data Environment.نام فيلد.DataSet
Data Environment.نام فيلد.Close
راستي شما 39 سال قبل از من در اين فروم عضو شديد! چه جالب
خب اگه امري نباشه عرضي نيست
به سلامت Rolleyes
این که چیزی نیست. من بیست سال قبل از این که به دنیا بیام اینجا عضو شدم.Cool
سلام

متاسفانه این از خطاهای سایت ایران ویج هست که بعد از هجرت به این دومین جدید رخ داده
من در سال 1384 عضو شدم
;-)