ايران ويج

نسخه‌ی کامل: اجرا برنامه پیش از صفحه خوش آمد گویی
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
صفحه‌ها: 1 2
چطور، ی برنامه رو قبل از صفحه خوش آمد گویی ویندوز اجر اکنم (مثل check disk)
سلام.
قبل خوش آمد گویی بعید میدونم بشه. چون هنوز خود ویندوز لود نشده که بخواد برنامه های استارت آپ رو اجرا کنه.
ولی قبل از صفحه لاگین یا قبل از این که وارد یوزر بشی و اطلاعات یوزر کامل لود شه میشه یه کارایی کرد.
سلام
میشه بجای اون صفحه ای که نوشته well com یک عکس bmp رو جایگزین کرد .
تو ترفندهای رجیستری بگردی پیداش می کنی .
بعضی وقتها با نوشتن service ولی در این مورد که شما میخواهین
همون طور که میبینین وقتی سیستم عامل میخواهد load بشه اول از همه بخشهای سخت افزاری چک میشن و در صورت سالم بودن اجازه load سیستم عامل صادر میشه در این موقع بخشهای اصلی شروع به کار میکنند یعنی بخشهایی که وظیفه قرارداد بخشهای مختلف سیستم عامل مثل kernel رو در حافظه بر عهده دارن البته این بخش تمام اجزائ سیستم عامل که میخواهد اجرا بشه مورد برسی قرار میگیره توشط اون بخش از ویندوز که مسئول این کاره
یک سری برنامه وجود داره که بر خلاف برنامه هایی که ما استفاده میکنیم مثل فایلهای exe و zip که وابسته به سیستم عامل هست برنامه هایی هم وجود داره که مستقل از سیستم عامل عمل میکنه عموما این برنامه ها در ring0 کار میکنند یعنی به طور مستقیم با cpu در ارتباطند
من می خواهم برنامه ام اولین برنامه ای باشه که اجرا می شه

همان طور که گفتم مثل زمانی که ویندوز check disk رو اجرا میکنه مثلا زمانی که برق ناگهانی قطع می شه
شما میتونین برنامتونو بصورت یک سرویس در بیارین تا(به همراه سرویس ها) قبل از برنامه های دیگه تو ویندوز اجرا بشه
(برنامه شما نمیتونه هیچ وقت اولین باشه مگه اینکه همونجوری که گفتم مستقل از سیستم عامل طراحی بشه)
می شه یه کاری کرد که با سرویس های ویندوز بالا اومد و اون

اضافه کردن خط Run توی win.ini است
بعضی برنامه ها مثل Partition Magic اینکار رو میکنن ... من هم خیلی مشتاقم بدونم که چطور اینکار رو انجام میده !!
نمیشه مانیتورش کرد ببینید چیکار میکنه؟
پارتیشن مجیک فکر کنم از توابع dos استفاده میکنه جایی که قبل از بالا اومدن ویندوز تغییراتشو اعمال میکنه دقیقا جایی هست که اگه چند با وسط کار یکدفعه برق بره وقتی کامپیوتر رو روشن میکنی تو همون صفحه chckdisk میشه
منظورتو متوجه نمیشم ؟؟ توابع DOS یعنی چی ؟؟ زمانی که شما توی ویندوز هستید اجازه دستری به پشت سیستم عامل رو ندارید و نمیتونید کاری انجام بدین که سیستم عامل مجوز نمیده مثل دسترسی مستقیم به دیسک یا حافظه یا پورت ها . من مطمعن هستم که این Partition Magic یه کاری میکنه !
صفحه‌ها: 1 2