ايران ويج

نسخه‌ی کامل: جشن فاریر فاکس 3 در مشهد
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
صفحه‌ها: 1 2 3 4
terip2008 نوشته است:فلکه ضد هم کناراش صندلی داره . هم خیلی قشنگه !
ولي نميشه كه صندليهاشو خورد
terip2008 نوشته است:الان چند نفر شدیم ؟؟؟
فقط ثبت نام تو اونجا کافیه ؟
چجوری می خوان ثبت نام کننده ها رو تشخیص بدن .!
Amaze يك نفر بره دنبال جواب
PLEASE
Whistle
جشن اصفهان از یک منبع غیر رسمی Biggrin
http://www.roozbehonline.com/1387/04/11/...y/#more-98
اووووووووووووووووووو ها !
چهار روز ديگه
كي مُرده كي زنده
ظاهر مشهد اینقدر بزرگه که نمیشه روی مکان ملاقات به توافق رسید (من که تا حالا مشهد نیومدم). پیشنهاد می کنم دم در محل برگزاری یه 100 متر بالاتر پایین تر قرار بذارید شاید به توافق رسیدید.
ویرایش کردم:
گزارش یادتون نره!
هرجا كه رفتين ما هم هستيم
دوستان زیاد چرند پرند گفتیم... کافیه
من شماره تلفنم و مشخصاته کاملم رو واسه terip2008 با pm ارسال کردم شما هم همین کارو بکنید.
صحبت کردن در مورد جا و مکان کافیه... پارک ملّت خیلی با خیابون امام خمینی فاصله داره چهار راه لشکر بهتره بعد از اینکه همه اومدیم ( فکر کنم باید شش هفت نفری باشیم ) حرکت میکنیم به سمت هتل حالا هر جا که هست من که بلد نیستم ( خونه ی ما قاسم آباده ).
حالا کاری که شما باید بکنید اینه که شماره تلفن با نام و مشخصات مثل شکله ظاهری و لباس و... رو به terip2008 پی ام کنید و آقای terip2008 نوزدهم به تمامه بچه ها اس ام اس میده و مکان رو تصویب میکنه.
فعلا که بهترین مکان همون چهار راه لشکره امروز هجدهم هست اگه همین امروز همه با چهار راه لشکر موافق هستید صحبت کردن در این باره رو تموم کنید و فقط با کلید تشکر موافقت خودتون رو اعلام کنید.
اما اگه همین امروز معلوم نشه که کجا میخواید برید بهتره دره این تاپیک رو تخته کنید و هر کی واسه خودش بره هتل پارس چون صحبت کردن در این مورد بی فایده ست.
حالا اونایی که با چهار راهه لشکر ساعته 2 موافق هستن با کلید تشکر موافقت رو اعلام کنن....
من رو هم كه ديگه ميشناسين
آواتارم شكل خودمه فقط يكم سوخته
تريپ هميشگي : شلوار لي زغالي شايدم مشكي - تيشرت زرد و .............................
شمارم رو هم كه فرستادم براتون
وسّلام
اینجا انگار من از همه تابلو ترم :d خب عیبی نداره در ضمن علی جون منم دیپلم الکترونیک دارم (هر چند الان برای دیپلم کامپیوتر می خونم) . منم شمارمو توی آرزو و سایت خودم گذاشتم : 09358829048

مشخصاتمم که گفتم. راستی چرا میدون تلویزیون و گذاشتی TV
:d

واسه پست های اینجام ناراحت نباشین آخر سر پست های زائد رو پاک می کنیم...

پس من فردا ساعت 2 اونجام بیاین ها منو اونجا نکارین زشته
سلام به همه
امروز آخرش به جشن فایر فاکس رفتیم . Happy
هممون سر ساعت 2 تو چهارراه لشکر به سر قرار رسیدیم . حالا با یه نیم ساعت این ور اون !! ( که من هم از همه دیرتر رسیدم . )
1 - و پیاده به سوی هتل پارس راه افتادیم . Whistle
[تصویر:  t5obh4.jpg]

2 - و ساختمان هتل پارس رو که دیدیم , یکم شوکه شدیم Amaze . آخه مشهد یه هتل پارس دیگه هم تو بلوار وکیل آباد داره که می شه گفت بزرگترین و معروفترین هتل مشهده . و فکر می کردیم این شعبه اش هم باید تو مایه های اون یکی باشه . ( داخلش هم مثل نمای خارجش سبک سنتی و آجری داشت . )
[تصویر:  2qt8paw.jpg]

بعد ار یکم علافی و سرگردانی تو هتل به قسمت رستوران که جشن نیز قرار بود اونجا برگزار بشه رفتیم .
3 - این وسط سقف اونجا خیلی خودنمایی می کرد .
[تصویر:  ofosio.jpg]

4 - می شه گفت ما از اولین مهمانان جشن بودیم و در ردیف وسط و جلو نشستیم . ( بهترین جا ) . در کل حدود 60 - 70 نفری اومدن .
[تصویر:  iqvd3l.jpg]

5 - یه لپ تاپ و یه پروژکتور و یه پارچه سفید هم اون جلو بودش که لپتاپه فقط سیستم عامل لینوکس اوبونتو داشت ( خدایی نکرده انجمن لینوکس مشهد میزبان جشن بود . ) و توضیحات و سخنرانی ها از طریق اون انجام می شد .
[تصویر:  2vcte1l.jpg]

مراسم شروع شد و توضیحاتی در مورد فایرفاکس و نرم افزارهای متن باز و تاریخچه در حدود یک ساعت داده شد .
6 - بعد از اون ما به طبقه پایین برای پذیرایی رفتیم . Tongue
[تصویر:  2ue5yxh.jpg]
7 - البته پذیرایی شامل موارد زیر بود . ( یه کلمن دارای شربت و چایی کیسه ای و لیوان یه بار مصرف و بیسکوییت . )
[تصویر:  21abk9k.jpg]

8 - بعد از ده دقیقه ادامه مراسم شروع شد و توضیحاتی در مورد امکانات فایرفاکس و مقایسه اون با IE داده شد ( حدود 45 دقیقه )
[تصویر:  2gsg6z8.jpg]

9 - و باز دوباره به قسمت پذیرایی راهنمایی شدیم . و این دفعه ما هم حسابی از خجالتشون در اومدیم . ( اینجا فرق بچه مشهد مشخص می شه . ) Question
[تصویر:  24qtkq9.jpg]

قسمت سوم مراسم با موضوع افزونه های فایرفاکس شروع شد و extension مختلف و جالب فایرفاکس توضیح داده شد .
و با تشکر از اعضا و اعطای یک سی دی ( شامل فایر فاکس در سیستم عامل های مختلف و افزونه های آن - حدود 35 مگ حجم سی دی بود ) به شرکت کنندگان مراسم تموم شد .
10 - و ما هم به برگشتیم به خونه .
[تصویر:  vrzql0.jpg]

حاشیه ها :

- در قسمت پذیرایی چند تا لپ تاپ گذاشته بودن که فقط لینوکس داشتن و این وسط یکیشون اوبنوتو جدیدی داشت و دارای گرافیک و افکت های خیلی زیبا و جالبی بود , و حسابی بچه ها مجذوبش شده بودن . Heart
- هزینه مراسم مثل اینکه از طریق سی دی شاپ تامین شده بود .
- این وسط تو بین بچه ها من از همه سنم بیشتر بودش .
- تیشرت هم ندادن Angry. ( گفتند چون فایرفاکس امریکایی هستش , قوانین دولتش این اجازه رو به اونها نداده که تیشرت بفرستن. )
- جالبتر هم اینجاست که میزبان درخواست 6 عدد تیشرت کرده بود ( 3 تا پسرانه و 3 تا دخترانه . ) اگه می یومد هم بین 60 نفر دعوا می شد . Confused
- شام هم ندادن . هنوز تو کف شله موندیم . Sad
- نمی دونم چرا فایرفاکس رو با IE مقایسه می کنن . آخه هر چی امکانات می گفتن تو اپرا هم هستش . مرورگر سافاری رو هم انگار کسی حسابش نمی کنه . ( به نظر من دلیل محبوبیت فایرفاکس متن باز بودن اون هستش . ) البته باز هم دستشون درد نکنه . Clap

در کل جای همتون خالی بود .

اگه جایی رو اشتباه گفتم دوستان اصلاح کنند . عکسها با کیفیتش رو هم بعدا می ذارم ( سرعت اینترنتم الان قد نمی ده . )
عالی بود علی جان دستت درد نکنه حاشیه هاشم به جا بود...

با اینکه اسپانسر و از این چیزا نداشتن ولی کارشون عالی بود (معلوم بود عاشق این چیزان)

حالا یکی بیاد پست های اضافه رو بپاکه :d

من که پست های خودمو (اضافی ها رو) الان حذف کردم. دوستان هر کی بخواد می تونه دکمه Delete رو بزنه
اینطوری سایت سبک تر میشه ممنون

(از 340 تا پست 326 تاش موند!!! چقدر پست که باید پاک میشدن..............

حالا خودمونیم این جشن اصفهانیا کجا مشهدیا کجا:
http://www.roozbehonline.com/1387/04/11/...y/#more-98
صفحه‌ها: 1 2 3 4