۰۱-تير-۱۳۸۷, ۱۶:۵۰:۱۸
صفحهها: 1 2
۰۱-تير-۱۳۸۷, ۱۸:۱۴:۲۳
اونقدی که من دیدیم از upx-lock و upx 0.89.6-1.02 /1.05 - 1.24 و upx 0.80 - 1.24 DLL و pecompact 2 توش استفاده شده
۰۱-تير-۱۳۸۷, ۲۱:۰۱:۳۹
سلام خوب هستيد
بله ميشه پك كرد. با خيلي از پكر ها ميشه اين كار رو كرد .
من فايل رو نگاه كردم با دات نت نوشته شده. نميدونم منظورتون از اين كه پك شده است يا نه چيه ؟
بله ميشه انپك كرد اما احتياج به برنامه اي داره كه از اون استفاده كنه و يا نوه وروديش ها و... معاوم باشه
lord_viper
جان توي همين قايل منظورتون بود ؟ با چه برنامه اي اسكنش كرديد
ممنون
بله ميشه پك كرد. با خيلي از پكر ها ميشه اين كار رو كرد .
من فايل رو نگاه كردم با دات نت نوشته شده. نميدونم منظورتون از اين كه پك شده است يا نه چيه ؟
بله ميشه انپك كرد اما احتياج به برنامه اي داره كه از اون استفاده كنه و يا نوه وروديش ها و... معاوم باشه
lord_viper
جان توي همين قايل منظورتون بود ؟ با چه برنامه اي اسكنش كرديد
ممنون
۰۱-تير-۱۳۸۷, ۲۲:۴۱:۴۸
من تو peid نگاه کردم دیدم نوشته microsoft c#/vb.net تعجب کردم که payman جان گفته pack شده واسه همین تو olly بازش کردم چون اگه pack شده باشه همو اول میگه که دیدیم همون موقع load گفت این فایل pack شده میخواهین load ادامه پیدا کنه ماهم ok کردیم یه peid دیگه دارم که توش یه button اضافه به اسم info هست از اون که استفاده کردم اینها رو داد
۰۲-تير-۱۳۸۷, ۰۹:۱۰:۱۸
سلام.
من باید اینو آنپک کنم. خواهشا نرم افزاری معرفی کنید آنپکش کنه. نرم افزار های زیادی هستن که تعداد زیادی پکر رو میشناسن و میتونن برنامه هایی که با اینا پک شده رو آنپک کنن. یه نرم افزار قوی که بتونه آنپکش کنه میخوام.
ممنون از راهنماییتون.
من باید اینو آنپک کنم. خواهشا نرم افزاری معرفی کنید آنپکش کنه. نرم افزار های زیادی هستن که تعداد زیادی پکر رو میشناسن و میتونن برنامه هایی که با اینا پک شده رو آنپک کنن. یه نرم افزار قوی که بتونه آنپکش کنه میخوام.
ممنون از راهنماییتون.
۰۲-تير-۱۳۸۷, ۱۳:۳۹:۲۹
برنامه ای به اسم generic unpacker هست که گویا 70 نوع پک رو میتونه unpack بکنه
۰۲-تير-۱۳۸۷, ۱۴:۱۱:۲۴
lord_viper نوشته است:برنامه ای به اسم generic unpacker هست که گویا 70 نوع پک رو میتونه unpack بکنهسلام.
آنپک نمیکنه که. ببینید شما میتونید بکنید.
http://www.geocities.com/natabec79/crack/unpack23.zip
۰۳-تير-۱۳۸۷, ۰۹:۱۸:۴۳
سلام.
مبین مطمنی پک شده؟ خیلیا میگن پک نشده. منم خودم مطمن نیستم پک شده باشه.
مبین مطمنی پک شده؟ خیلیا میگن پک نشده. منم خودم مطمن نیستم پک شده باشه.
۰۳-تير-۱۳۸۷, ۱۳:۱۳:۳۳
:whistle:
سلام دوباره چکش کردم پک شده نیست
اشتباه از من بود انداختمش رو دسکتاپ که چکش کنم با dll های خودم قاطی شده بود
سلام دوباره چکش کردم پک شده نیست
اشتباه از من بود انداختمش رو دسکتاپ که چکش کنم با dll های خودم قاطی شده بود
۰۳-تير-۱۳۸۷, ۱۷:۵۸:۰۵
من با PEID چك كردم ، 2 تا مي گه پك نشده ولي يكيش (فست چك) مي گه پك شده. با OllyDbg هم باز نشد ..... نمي دونم چيه ولي مطمئنم كه پك شده يا فايلي كه اينجا گذاشتي خرابه. اگه چيز مهمي هست بايد با برنامه مورد استفاده اش بزاري تا شايد بشه دامپش كرد.
۰۳-تير-۱۳۸۷, ۱۸:۳۱:۵۹
سلام
خوب هستيد تا اونجايي كه من فهميدم اين فايل پك نشده اينجا تست كنيد
http://www.remotesoft.com/salamander/index.html
به اميد ديدار
خوب هستيد تا اونجايي كه من فهميدم اين فايل پك نشده اينجا تست كنيد
http://www.remotesoft.com/salamander/index.html
به اميد ديدار
صفحهها: 1 2