ايران ويج

نسخه‌ی کامل: ارسال رویدادها به برنامه های دیگر
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
با سلام به دوستان

من می خواستم بدونم می شه کاری کرد که اگر ما هندل یک کنترل مثلا یک دکمه در برنامه ای دیگر داشته باشیم

می شه رویدادی رو به اون دکمه فرستاد مثلا رویداد Click
شما میتونین یا Sendmessage به او کنترل پیغام کلیک شدن موس رو بفرستین 2 تا مسیج
WM_LBUTTONDOWN
WM_MBUTTONDOWN
سلام.
خیلی کارا میتونی بکنی. مثلا تکس باکس های پسوردی رو هم میشه به حالت عادی تبدیل کرد. واسه همینه دیگه یاهو تو تکس باکس بعد از زدن سیو پسورد خود کلمه رو نگه نمیداره. چون میشه به راحتی با sendmessage دستور داد که از حالت توپی خارج شه. الآن تو تکس باکس یاهو بعد از زدن سیو پسورد کلمه Password ذخیره میشه. همین جوری برای قشنگی گذاشتن تکس باکس خالی نباشه. ولی پسورد رو میره از رجیستری میخونه.
با تشکر از دوستان عزیز

حالا که این بحث پیش اومد فکر کنم توی یکی از ورژن ها یاهو مسنجر یه ضعف بود که

پسورد رو توی یه محل مشخص حافظه نگهداری می کرد

حالا توی ورژن جدید چه جوری پسورد رو پیدا می کنند؟

مثلا می شه برنامه نوشت که کاربر وقتی پسورد رو تایپ می کنه همون موقع قبل از برداشتن پسورد توسط

برنامه پسورد رو خوند
آره منم دنبال همچین چیزی هستم
تو نسخه های قبلی یاهو مثلا 7 میشد پسوردو دامپ کرد
ولی 8.9 رو نمیشه . کسی راه حلی برای دامپ نداره
سلام.
من تو نت کیلر اول دنبال دیکدر رجیستری گشتم. پسورد رو قبلا تو یه ولیو به نام Eoption string تو مسیر HKEY_CURRENT_USER\Software\yahoo\pager نگه میداشت. ولی الآن ظاهر ولیو شده ETS. به هر حال دیکدرشو پیدا نکردم.
شاید دیکد نمیکنه.
می شه با گذاشتن پسوردهای مختلف الگوریتم کدگذاری رو مشخص کرد؟
به همین راحتی نیست که ورودی بدی و با انالیز خروجی بتونی الگوریتمشو در بیاری
معمولا شرکتهای بزرگ یا از یک الگوریتم مختص به خودشون استفاده میکنن یا یک الگوریتمی که به دردشون میخوره رو میگیرن و اونو optimizedمیکنن و از شکل استاندارد خارج میکنن تا به این راحتیها کسی نتونه الگوریتم و روش کارشو تشخیص بده
شمام میتونین یا keylog کنین یا inject کنین یا از یه روش ابتکاری استفاده کنین
(البته این دو روش مخصوصا keylog توسط انتی ویروسها به خصوص kasper , nod32 به راحتی قابل شناسایی هستند و اگه پک هم بکنین kasper در حین اجرای اون برنامه داخل رم اونو گیر میاندازه
(قبلش یه کم رو anti killer کارکن)
ممنون از Lord عزیز.

این تزریق کد رو هنوز من نفهمیدم چه جوریه.اگه می شه یکم توضیح بدید حتی اگر یه برنامه توی دلفی هم بزارید راضیم.

یه بحث بی ربط:

آقای لرد اگه اجازه بدید من توی یه برنامه از این تصویر بسیار رمانتیک و دوستانه شما استفاده کنم!
yeketaz نوشته است:ممنون از Lord عزیز.
این تزریق کد رو هنوز من نفهمیدم چه جوریه.اگه می شه یکم توضیح بدید حتی اگر یه برنامه توی دلفی هم بزارید راضیم.

جناب didi یه مقاله کامل در این مورد تو سایت قرار دادن که کد مورد بحثش با دلفی ست
یه بحث بی ربط:
نقل قول: آقای لرد اگه اجازه بدید من توی یه برنامه از این تصویر بسیار رمانتیک و دوستانه شما استفاده کنم!
خواهش میکنم قابل شما رو نداره