سلام
من رو یه پروژه گزارشگیری کار می کنم
تمام فرمهامو با datagrid,adodc کار کردم تو فرم آخرم که می خوام گزارش هامو بذارم می خوام اطلاعات به روز باشه یعنی گزارشهام با تاریخ وساعت سیستم مقایسه بشه وپیگیری بشه می تونم با همین دوتا کار کنم یعنی رکوردهامو می تونم با datagrid مقایسه کنم که اگه یکی بود بهم Alarm بده و لیست بشه بره تو یه فرم دیگه
لطفا راهنماییم کنید .
خب برای مقایسه تاریخ ها این کارو می تونید بکنین:
استفاده از تابع DateDiff که اختلاف دو تاریخ رو برمی گردونه، شما یه if می ذاری که اگه اختلاف صفر بود کاری که می خواین رو انجام بده
جمله بعدیتونم نمی فهمم
سلام
اجازه بدید من کل کارمو توضیح بدم
من می خوام اسامی یک سری از سازمانها با مشخصاتشون رو وارد کنم هر سازمان هم جداگانه زیر سازمان داره . چند تا فرم کار کردم یکی برای سازمان اصلی یکی برا زیر سازمان
که با adodc,datagrid کار کردم تا اینجا مشکلم فقط برا جستجوی سازمان برحسب نام سازمان و اینکه یه سازمان که چند تا زیر سازمان داره رو چطور وارد کنم با combobox می تونم؟؟؟
تو فرم سومم می خوام گزارش کار این سازمانها به روز باشه وپیگیری کنم
مثلا اگر به یه سازمانی امروز زنگ زدم گفت فردا تماس بگیر طوری تنظیم کنم که اگر فردا با این برنامه کار کردم به من Alarm بده وبرای زمان هم همین طور مثلا 2 ساعت دیگه بهم Alarm بده .این فرم هم با datagrid,adodc کار کردم اما برای مقایسه بین رکوردهام نمی دونم چیکار کنم در ضمن می خوام زمان ورود به برنامه نام سازمانها در یک لیست جداگانه قرار بگیره اصلا امکانش هست یا نه؟؟؟
پس برنامه شما از 3 قسمت (3 تا فرم) تشکیل شده
1. فرم اضافه کردن سازمان و زیرسازمان
2.فرم اضافه کردن و یا تغییر دادن زمان و تاریخی که باید برای هر سازمان Alarm بده
3.فرم Alarm
1. این فرم از دو بخش اضافه کردن سازمان و بخش اضافه کردن زیر سازمان تشکیل شده
بخش سازمان شامل یه Textbox و یه دکمه هستش که باید توی Textbox اسم سازمان رو نوشت و دکمه رو زد تا اضافه بشه. وقتی دکمه زده می شه باید یه Table با نام سازمان داخل دیتاببس ساخته بشه
بخش زیر سازمان شامل یه ComboBox و Textbox و یه دکمه هستش. باید اسم تمام Table ها(سازمان ها) توی ComboBox پر بشه، بعد کاربر توی Textbox اسم زیرسازمان رو وارد کنه و وقتی دکمه رو زد برنامه باید به Table ای که انتخاب شده وصل بشه و مقدار داخل Textbox رو توش Add کنه
فرم های دوم و سوم هم که خیلی تابلو هستن!!!!
ببینید من می خوام کاربر اینها رو وارد کنه یعنی سازمانها الان مشخص نیست که من تو برنامه نویسیم بتونم به کار ببرم
فرم اولم رو کار کردم که برای سازمانهای اصلی هست اما یه کمبو باکس می خواد که زیر سازمانها رو وارد کنم تا با انتخاب هر زیر سازمان بره تو فرم دوم واطلاعات زیر سازمان رو وارد کنم فرم دوم رو هم کار کردم اما مشکل من سر ارتباط سازمان وزیر سازمانهاست که چطور اولا کاربر بتونه زیر سازمانها رو تو کمبو خودش وارد کنه وبا انتخاب هر زیر سازمان بره تو فرم دوم
2- جستجو بر اساس نام سازمان وزیر سازمان
3- پی گیری به روز یعنی همون مسئله Alarm و لیست سازمانها.....
برنامه تون رو بذارید، من براتون درستش کنم و بهتون بدم
ببخشید من تازه عضو شدم نمی دونم چطور باید برنامه رو بذارم فشرده کردم اما چطوری فایلم رو پیوست کنم؟؟؟؟
من تا فردا حتما برنامه ام رو می ذارم اگه لطف کنید برام انجام بدین خیلی خیلی ممنون میشم
tanx.
روي دكمه ارسال پاسخ كليك كنيد.
توي صفحه اي كه مياد پايينش دكمه Browse رو بزنيد و فايلتونو انتخاب كنيد.
بعد دكمه "افزودن فايل پيوس رو بزنيد تا فايل پيوست بشه
اینم برنامه ام
ممنون میشم اگه درستش کنید اگه اطلاعاتی که دادم کافی نیست براتون توضیح بدم؟؟؟
سلام نمونه برنامه منو هنوز ندید؟؟ خواهش می کنم یه کمکی به من بکنید زیاد وقت ندارم ؟؟؟