ايران ويج

نسخه‌ی کامل: یه مسئله کمی پیچیده در پرینت گرفتن...کمکم کنید
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
سلام.من یه برنامه ای نوشتم و اونو به پایگاه داده اکسس وصل کردم.تو بانک اطلاعاتی من نام و آدرس اشخاص زیادی ثبت خواهد شد.من میخوام برنامه یه کاغذ آ-چهار رو برام به مستطیل های مساوی و هم اندازه تقسیم کنه و این نام و آدرس هر شخص رو در هر کدوم از این مستطیل ها چاپ کنه....حضورتون عرض کنم که من از یه روش ابتکاری بهره بردم ولی جواب نداد.من اومدم یه فرم دیگه درست کردم و توش رو پر کردم از تکست باکس بعد اونارو به پایگاه داده وصل کردم و بعد از آن هم برای پرینت از دستور پرینت فرم استفاده کردم اما مشکل این روش اینجاست که اطلاعات چند صفحه باشه نمیشه همشو چاپ کرد و در ضمن بزرگترین بدی این روش اینه که نوشته ها بسیار ناخوانا و کدر دیده میشن ولی اگر از دیتا ریپورت استفاده کنیم اینتوری نیست و نوشته ها خیلی واضح است.حالا من درخواستم از شما اینه که یه روش جامعی ترجیها با دیتا ریپورت به من آموزش بدین که این کار ما رو راه بندازه و اگه سورسی هم که تهیه کردید دیگه حرف ندارین...قبلا هم از زحمات شما دوستان گرامی قدردانی و تشکر می کنم
برنامت رو اگر به ویژوال بیسیک نوشتی می تونم کمکت کنم !