با سلام.من دنبال یه سورسی یا توضیحی هستم که بشه با اون یه برنامه یادآوری کننده کارها رو ساخت...مثلا تاریخ 3 ماه و 2و 30 دقیقه دیگه رو بهش بدی و اون درست تو همون تاریخ تو رو با انواع هشدارها(بالون تیپ-صدای هشدار-مسیج باکس و ...) مطلع بکنه.و در ضمن کارش درست باشه یعنی کار بکنه...مثلا شما فرض کنید تولد یه کسی رو بهش میدین و اگه اون شمارو به موقع خبر نکنه خیلی ضایع میشه....
خب حالا شما تو کدوم قسمتش مشکل دارید؟
ajlajlajl نوشته است:خب حالا شما تو کدوم قسمتش مشکل دارید؟
علی جان من کلا با این برنامه مشکل دارم...یعنی نمیدونم باید چه کاری بکنم که در روزه مشخصش برام کاری انجام بده
اگه میشه یه راهنمایی مفصلی بفرمایید یا سورسی چیزی
خب.
اول باید یه قسمت بسازید که لیست امور توش باشه. حالا اینا یه جایی ذخیره بشند مثل دیتابیس. بعد یه تایمر با تاخیر یه دقیقه نیازه. که چک کنه ببینه هیچ کدوم از زمان های امور ذخیره شده به زمان الان میخوره یا نه. اگه میخوره کاری رو که برای اون امور مشخص شده رو انجام بده مثلا بوق یا پیغام یا... . برنامهتون رو هم میگذارید توی startup که با ویندوز شروع بشه.
الگوریتم کلیش میشه این. یادمه توی سایت یه ساعت بود که همه این کارا رو میکرد. اگه پیدا کردم میگذارم.
خیلی زیاد بود. توی سایت سرچ کن ساعت یا یادآور
شما به 3 edit به فورم اضافه میکنین و یه timer با interval 60 که میشه 1 دقیقه
edit1 = تاریخ
edit2 = ساعت
edit3=متن مورد نظر
اینها رو تو یه database ذخیره میکنین حالا تو رویداد timer تاریخ و زمان جاری سیستم رو گرفته و با این 2 مشخصه یک select رو بانکتون میزنین اگه خروجی این سلکت رکوردی رو برگردوند متن مورد نظر اون رکورد رو نشون میدیدن
کد:
اگه aستونtime و bستون date باشه در جدول tableیه سلکت به این شکل کارو حل میکنه
select * from table where a=systemtime and b=systemdate
ajlajlajl نوشته است:خب.
اول باید یه قسمت بسازید که لیست امور توش باشه. حالا اینا یه جایی ذخیره بشند مثل دیتابیس. بعد یه تایمر با تاخیر یه دقیقه نیازه. که چک کنه ببینه هیچ کدوم از زمان های امور ذخیره شده به زمان الان میخوره یا نه. اگه میخوره کاری رو که برای اون امور مشخص شده رو انجام بده مثلا بوق یا پیغام یا... . برنامهتون رو هم میگذارید توی startup که با ویندوز شروع بشه.
الگوریتم کلیش میشه این. یادمه توی سایت یه ساعت بود که همه این کارا رو میکرد. اگه پیدا کردم میگذارم.
ajlajlajl نوشته است:خیلی زیاد بود. توی سایت سرچ کن ساعت یا یادآور
والا با این سرعت اینترنت که صد سال طوول می کشه سایت رو بگردم...شما اگه براتون زحمتی نیست یه نمونه که کامل باشه و کار بکنه رو لینکشو بزار...بازم تشکر
lord_viper نوشته است:شما به 3 edit به فورم اضافه میکنین و یه timer با interval 60 که میشه 1 دقیقه
edit1 = تاریخ
edit2 = ساعت
edit3=متن مورد نظر
اینها رو تو یه database ذخیره میکنین حالا تو رویداد timer تاریخ و زمان جاری سیستم رو گرفته و با این 2 مشخصه یک select رو بانکتون میزنین اگه خروجی این سلکت رکوردی رو برگردوند متن مورد نظر اون رکورد رو نشون میدیدن
کد:
با سلام خدمت شما دوست عزیز...من چون کاربر تازه وارد وی بی هستم زیاد از توضیحات شما سر در نیاوردم...اگه براتون امکان داره یه سورس لطف کنین ممنونتون میشم
mohammadbm نوشته است:lord_viper نوشته است:شما به 3 edit به فورم اضافه میکنین و یه timer با interval 60 که میشه 1 دقیقه
edit1 = تاریخ
edit2 = ساعت
edit3=متن مورد نظر
کد:
با سلام خدمت شما دوست عزیز...من چون کاربر تازه وارد وی بی هستم زیاد از توضیحات شما سر در نیاوردم...اگه براتون امکان داره یه سورس لطف کنین ممنونتون میشم
این کدی که آقای لرد نوشتن فکر کنم ماله Sql است
و edit هم همون textbox خودمونه
یکی میتونه به من کمک کنه که چطوری برنامه ام رو بذارم اینجا (پیوست فایل ) رو از کجا انجام بدم