عزيزان دل :wink:
كداميك از شما سروران عزيز J2ME كاركردهاست! اين سوالات رو جواب بدهد:
1) بهترينJAVA SDK و بهترين سيستم براي اجراي J2ME Toolkitچيه؟
2) من رو ويندوز 98 نصب كردم تحت JAVA SE 5.0 اجرا ميشه ولي هم كند ميآد بالا و هم تو كمپايل ميگه SDK رو بايد نصب كني؟ :cry: ولي تو اموناتور برنامه رو بخوبي اجرا ميكنه؟ 8O يعني چه مرگياشه؟ :(
3) ميرسيم به بخش نهايي كار چطوري فايلها رو روي موبايل بريزيم؟
چاكر شما گسترش :wink:
گسترش همين اول بگم من اصلا نميدونم(خيالت راحت از طرف من) :wink:
موبایل - ویندوز 98
فکر کنم من فهمیدم موبایل رو می خوای بریزی رو جاوا بعد جاوا رو روی 98 بریزی یا اینکه 98 رو بریزی رو جاوا بعد موبایل رو هم بریزی رو جاوا
ha_60 نوشته است:موبایل - ویندوز 98
فکر کنم من فهمیدم موبایل رو می خوای بریزی رو جاوا بعد جاوا رو روی 98 بریزی یا اینکه 98 رو بریزی رو جاوا بعد موبایل رو هم بریزی رو جاوا
هادي خان اگه دستم بهت برسه :madman: اشكان خان اون چكشه كو؟ بزنم تو سر اين خوشمزهها :evil:
بذار تا روشنات كنم. چندييه با J2ME دارم حال ميكنم. تا چشم حسودش درآد. تو ويندوز 98
البته فقط جواب رو تو امولاتور دارم ميبينم.(بايد برم رو ايكس پي. اينو خودمم فهميدم. :cry: )
چندتا پروژه دارم كه ليست ميكنم اينجا براتون. اول يك امولاتور توپ و خوشگل دارم براي دو تو مدل نوكيا طراحي ميكنم. كه سورس يكياشونو ميذارم تو سايت چشاتون درآد اينطوري 8O
دوم يه بسته نرمافزاري توپ ميدم بيرون براي جيب خودم. اگه فروش بستههه خوب بود. آقا خودمو پارهوقت ميكنم و ميرم خونه كنج دل ننه نگين ميشينم با جاوا نون در ميآرم. 8) اگه هم كه نه فايده نداشت سورس و مورس و همهاش رو ميذارم تو سايت.
فقط يه چيز كدومتون تا حالا از كامپيوتر روي موبايل فايل ريختيد؟
به به آقاي گسترش خان ديگه زدي تو كار موبايل و اين حرفا
من ديدم يكي از دوستان از طريق يه رابط اينفرا اين كارو كرده(فايل ريخته تو موبايل)
سلام
در رابطه با سوال 1:
همانطور که در سايت جاوا زده بايد java sdk ورژن 1.4.1 به بالا باشه.
حالا شما ميتوني از 1.5 هم استفاده کنيد.
در رابطه با سوال 2:
فکر مي کنم سيستم عاملي که پيشنهاد شده براي نصب j2me toolkit ويندوز xp و 2000 بود.
اگر دقت کنيد در خود سايت جاوا software requirement و hardware requirement ها را نوشته.
در رابطه با سوال 3:
بستگي به موبايل شما داره که از infra red پشتيباني کنه يا از bluetooth و يا به صورت مستقيم به usb وصل ميشه
به هر حال براي هر کدام از تکنولوژيهاي بالا دستگاهي وجود دارد.
اگر نوت بوک داريد ببينيد از infra red پشتيباني مي کند يا از bluetooth
اگر هم نداريد براي Infra red دستگاهي وجود دارد که به usb وصل ميشه.
در کل به نوع موبايل شما بستگي دارد.
پس از اينکه روش اتصال حل شد بايد از برنامه اي براي انتقال اطلاعات استفاده کنيد.
اگر موبايل شما سي دي دارد که از برنامه هاي داخل سي دي مي توانيد براي ارسال و دريافت اطلاعات از موبايل استفاده کنيد.
باز هم بستگي به نوع موبايل شما دارد.
هر نوع از موبايل ها برنامه خاص خودشان را دارند.
البته برنامه هاي مشترک هم وجود دارند.
مثل MobiMB
موفق باشيد
age az barnameye netbeans estefade koni mitooni