آقا وحيد اينجارو مناسبترين مكان براي اين تاپيك دونستم .
اگه قرار باشه از بين ايندو (ASP.NET و PHP ) يكي رو انتخاب كني . چيكار ميكني ؟
من كه كاملا گيج شدم . ازبس از اين شاخه به اون شاخه پريدم خسته شدم .
من ميخام يه سايتي كه بشه توش( تبليغات. اخبار و فروم گفتگو با دسته بندي موضوعي داشت ) ايجاد كنم . ميخام تغييرات مورد نيازم رو تو هر سطحي خودم انجام بدم . كمي هم تجربه ي Interdev ويژوال استديو 2000 رو هم دارم .
پكهاي آماده ي زيادي رو ديدم اما نميدونم كدومشون ميتونن نياز من رو مرتفع كنند؟
اگر هم بخام ASP.NET كار كنم با وي بي راحت ترم . از اون طرف هرچي فروم هست با PHP كار شده .
به نظر شما چيكار كنم ؟
سلام به شما دوست عزي اميدوارم به هر كدوم از اين شاخه ها كه ميري موفق باشي !
ببينيد دوست عزيز اگه اجازه بدهيد يه خورده جواب تون رو طولاني تر كنم تا بهتر به جواب تون برسيد :
دوست عزيز من قبل از اين كه بيام برنامه نويس شم طراحي وب با دريم ويور كار مي كردم و يه هدف داشتم اونم زدن يه سايت توپ و خيلي با حال بود . من اول فقط اچ تي ام ال بلد بودم ابتدا خيلي از اچ تي ام ال خوشم اومد ولي بعد ها ديدم اين صفحات دايناميك مثل آاس پي و پي اچ پي واقعا پر قدرت تر و بسيار بهتر از اين صفحات ساده و استاتيك اچ تي ام ال بود براي همينم ابتدا رفتم سراغ زبان هاي اسكريپتي مثل جاوا يه مدت كم ( يه هفته ) جاوا كار كردم اما بازهم نياز هاي منو بر طرف نساخت :roll: از اين رو رو به صفحات آاس پي جا وا آوردم تا خواستم كار با آاس پي جاوا رو شروع كنم شهرت و آوازه آاس پي دات نت گوش ما رو كر كرد تا اومدن آ اس پي دات نت كار كنيم گفتند يه زبان سرور كلاينت آاس پي دات نت جديد اومده كه بهتر و تقريبا هم سطح جاوا است و سي شارپ نام دارد .
خلاصه سرتون رو درد نيارم ما اومديم پس از يه مدت سي شارپ كار كردن اومديم طرف برنامه هاي ويندوز اپليكيشن سي شارپ و بعد هم دلفي و حالا هم اين انجا رسيدم.
از اين رو تجربه زيادي در طراحي وب دات نت ندارم به جز وقتي كه داشتم همين دات نت نوك فارسي رو طراحي مي كردم من با اين تجربه نسبتا زيادم يا بهتر بگم با اين تجربه 1 يا 2 ماهه ام مي توانم بگويم كه آاس پي دات نت براي طراحي صفحات دايناميك و خوشكل و زيبا روال راحتي داره و ميشه گفت تازه داره جاي خودش رو پيدا مي كنه از اين رو هنوز مثل پي اچ پي كه ناك رو داره زياد ابزار هاي به اين شكل رو نداره ولي خب بستگي داره اگه شما تا به ححال رابطه خوبي با زبان هاي جاوا و يا سي داشتيد مي توانيد با پي اچ پي كنار بياييد ولي اگه با وي بي رابطه خوبي داريد ميتوانيد آاس پي دات نت سي شارپ يا آاس پي دات نت وي بي رو انتخاب كنيد :arrow:
ولي اگه براتون مهم خروجي كار هست من به شما آاس پي دات نت رو پيشنهاد مي كنم . اگه مي خواهيد نمونه كار آاس پي دات نت رو ببنيد به سايت ماكروسافت ويا
www.asp.net
برويد آنجا مي توانيد فروم ها و يا قدرت هاي دات نت رو ببنيد در مور پي اچ پي هم نمونه بارزش همين جا و يا سيات پي اچ پي ناك هست .
انتخاب با خودتونه هردو اينها از لحاظ قدرت خوبند ولي بايد به تجربيات و علاقه خودتون بپردازيد و ببيني در كدوم موفق تر هستيد .
ببخشيد زياد شد ولي اميد وارم جوابتون رو درست داده باشم
دوست عزيز من با شما زياد موافق نيستم! درسته كه فروم ها و CMS هاي زيادي با پي اچ پي نوشته شده و در ضمن فارسي شدن(نيوك مامبو فيوژن زوپس و ....) ولي اين دليل بر همه نيست!
در ضمن نيوك رو با ASP.NET هم نوشتن! ولي به نظر من اصلا به گرد پاي اصليش نميرسه!!(هر چند قوي كار شده خداييش ولي من شخصا نيوك پي اچ پي رو بيشتر ترجيح ميدم!)
خوب اگه فروم با ASP ميخواي نمونش WebWiz هست(compilers.takclick.com) يا اگه با دات نت ميخواي
www.asp.net هست (سورس فرومش هم هست) ولي مشكل اينه كه زياد رو فارسي سازيشون كار نشده مثلا من خودم يه زماني كه ASP كار ميكردم براي همين فارسي فروم Webwiz يه هفته گشتم تو اينترنت تا فارسيش رو پيدا كنم آخرش هم موفق نشدم و خودم فارسي كردم!
يا خواستم رو فارسي سازي .Net Nuke كار كنم كه ديدم اصلا نميشه! (خيلي سخت بود چون فايل هاي زبان نداشت (فك كنم))
حالا شما اگه يه سيستم مديريت محتوا رو ميخواي ميتوني از نيوك استفاده كني كه فارسي شدش فراوونه يا ماژول ها و قالبهاي زيادي رو ميتوني پيدا كني! به نظر من بهترين انتخابه. من اول اصلا PHP كار نكرده بودم بعد كه نيوك رو نصب كردم (به زور!!) خيلي خوشم اومد و با بررسي سورس ها سر از كارس درآوردم الان ميتونم به راحتي با توجه به نيازم تغييرش بدم.
خلاصه در نظر داشته باش كه ASP.NET هم قوييه! واقعا مايكروسافت غوغا كرده! چون مثلا با اشياي سمت سرور خيلي طراحي آسون ميشه. به هر حال انتخاب با خودته فروم هم همون phpbb به نظ من خوبه. :arrow:
از اينكه با حوصله جواب داديد ممنونم .
من فكر ميكنم اگه سورس فروم ASP.net گير بياد . فارسي كردنش زياد سخت نيست . تو محيط .net دست خيلي بازه .
خوب حالا براي شروع اگه انتخابم ASP.net باشه . با چي ميتونم يه فروم ساده ايجاد كنم ؟
چيز به درد بخوري سراغ داريد ؟
موفق باشيد
اگه ميخواهيد سورس فروم با سي شارپ بهتون بدم ولي وي بي دات نت ندارم.....
اگه خواستيد بگوييد براتون ميل كنم
در ضمن پيشنهاد مي كنم با بهزاد خان نيز يه تماسي داشته باشيد اشون تجربه آاس پي دات نت رو دارن :wink:
قبلا با بهزاد گفتمان مختصري داشتم .
راستي كدنويسي #C چقدر به VB.net شبيه ؟
براي سورس فروم #C لينك ميدي يا ميفرستي تو ميلم ؟
در هر صورت ميل من ====>Piter1355@Yahoo.com هستش .
البته هنوز براي انتخاب تصميم قطعي نگرفتم .
ببخشيد ازيتت مي كنم .
سلام
C# , VB.NET شباهتي با هم ندارند!٬