۱۱-تير-۱۳۸۷, ۰۷:۵۴:۱۹
صفحهها: 1 2
۱۱-تير-۱۳۸۷, ۱۰:۲۱:۱۵
بستگی به شما داره که چکار میخواهید بکنید دلفی و vb محیطهای rad هستن(rapid application development) و برای توسعه سریع نرم افزار ساخته شدن یا c++و asembleهم برای برنامه نویسی سیستمی و سطح پایین زبانی مثل vhdl برای برنامه نویسی سخت افزار یا زبان prolog برای برنامه نویسی های ریاضی و هوش مصنوعی
۱۱-تير-۱۳۸۷, ۱۲:۱۴:۵۴
sepehrEZ نوشته است:خب من كه تهش رو نديدم.اکثر کسایی که میان برنامه نویسی روی زبان اولی که شروع می کنن تعصب پیدا می کنن و غیرتی می شن
اما اين مشخصه كه اون هايي كه رفتن وقتشون رو تلف كردن.
اين كه هر زباني يه جايي به كار مياد باهاتون موافقم.اما به هر حال از وقتي كه رفتم سراغ دلفي با اينكه تازه كارم اما از VB بدم اومد.چون واقعا دلفي خيلي شيرين تره.با اينكه دلفي هم زياد تو سخت افزار تعريفي نداره.
مثلا خود من یه بار تو آموزشگاه همین دلفی 7 باز کردم گفتم عجب برنامه بی در و پیکری
و گفتم می رم به قول بچه ها گفتنی پنچر گیری قطار می کنم اما با دلفی برنامه نمی نویسم
اما حالا می فهمم اون موقع کلم داغ بوده نمی فهمیدم و فقط از روی ظاهر نطر میدادم نه از روی باطن و منطقی
۱۱-تير-۱۳۸۷, ۱۲:۳۰:۱۳
حق با شماست.من اشتباهم رو مي پذيرم دوستان.با عرض پوزش خدمت تمام دوستان عزيز.
۱۱-تير-۱۳۸۷, ۲۱:۵۶:۴۹
با سلامي دوباره
من دنبال چند تا مقاله ديگه به نامهاي :
طراحي ساده يک هسته سيستم عامل
چگونگي طراحي يک سيستم عامل
و
طراحي سيستم عامل قسمت دوم
هستم اما نتونستم لينك دانلودشون رو پيدا كنم ممنون ميشم اگه كمكم كنيد
با تشكر
من دنبال چند تا مقاله ديگه به نامهاي :
طراحي ساده يک هسته سيستم عامل
چگونگي طراحي يک سيستم عامل
و
طراحي سيستم عامل قسمت دوم
هستم اما نتونستم لينك دانلودشون رو پيدا كنم ممنون ميشم اگه كمكم كنيد
با تشكر
۱۲-تير-۱۳۸۷, ۰۴:۳۱:۰۱
ولي آخه نگاه كنين . ايراني ها آخر سر بايد برن همون بازي حسني و لوبياي سحر آميز را بنويسند.
من نفهميدم چطور اين بازي تو ايران جايزه گرفت.چون Game خور ها اصلا اونو بازي به حساب نمي يارن.
حسني و لوبياي سحر آميز كجا ؟ Prince of Persia كجا ؟واقعا تفاوت تو قدرت برنامه نويسي و صد البته امكانات ديده مي شه.
من نفهميدم چطور اين بازي تو ايران جايزه گرفت.چون Game خور ها اصلا اونو بازي به حساب نمي يارن.
حسني و لوبياي سحر آميز كجا ؟ Prince of Persia كجا ؟واقعا تفاوت تو قدرت برنامه نويسي و صد البته امكانات ديده مي شه.
صفحهها: 1 2